mlatko Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 Italijan kaze angazovao je onog strucnjaka za statistiku nedavno, sto je radio sa Noletom (i jos nekim, ne secam se s kim). Uveren je da ce mu to pomoci protiv Federera... Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
harper lee Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 5 minutes ago, Ras said: Nadal igra u strašnoj formi. Edoardo koristi neku tehnologiju sa Arakisa Rafa je i prosle godine bio prvi favorit turnira i osvojio bi ga da Djokovic bas u tom polufinalnom mecu protiv njega nije nasao svoju sampionsku igru i vratio se gde je bio pre povrede. U Australiji je raznosio sve pred sobom i onda je doslo ono finale za rubriku "bez komentara". Nista ovi mecevi u ranoj fazi turnira ne znace. Tek tamo od cetvrtfinala kad svi upale sve motore videce se ko je tata u tim medjusobnim obracunima.
harper lee Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 10 minutes ago, mlatko said: Italijan kaze angazovao je onog strucnjaka za statistiku nedavno, sto je radio sa Noletom (i jos nekim, ne secam se s kim). Uveren je da ce mu to pomoci protiv Federera... Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Kreg O'Shonesi. Pisao je dugo za razne teniske sajtove, ima i svoj sajt "brain game tennis", otkako ga je Novak doveo u tim sad ga svi zivi zovu da analizira.
harper lee Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Previse je klinac bio impresioniran a Novak kad servira ovako uvek ima punu kontrolu nad mecom. Bas nekako ravan mec, prepisan iz plana koji je napravljen pre pocetka. Novak je tacno radio ono sto je hteo kad je hteo, kao na treningu.
Jumanji Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Savrseno, a tek toliko da krilca potkrese mladjanom jos jednom nextgen [emoji41]
Jumanji Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Beratini, ako nista drugo, moze bar da zagorca zivot matorom. Samo to i da sprovede u delo
mlatko Posted July 8, 2019 Author Posted July 8, 2019 Kreg O'Shonesi. Pisao je dugo za razne teniske sajtove, ima i svoj sajt "brain game tennis", otkako ga je Novak doveo u tim sad ga svi zivi zovu da analizira. Ucinilo mi se da je pre Noleta radio sa nekim iz "Fab Four" ali sad gledam samo Anderson, Ram, Raonic... Pomesao sam ga malo sa onim Rumunom sto je radio sa Poljacima u fudbalu pa ga isto svi trazili. Beratini, ako nista drugo, moze bar da zagorca zivot matorom. Samo to i da sprovede u delo -1 [emoji19] 6:1 glatko prvi za Feda
harper lee Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 (edited) 4 minutes ago, mlatko said: Ucinilo mi se da je pre Noleta radio sa nekim iz "Fab Four" ali sad gledam samo Anderson, Ram, Raonic... Pomesao sam ga malo sa onim Rumunom sto je radio sa Poljacima u fudbalu pa ga isto svi trazili. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Stvarno ne znam s kim je radio. Citao sam tekstove na tom njegovom sajtu i na tennis.com, mozda cak i na ESPN-u, ne secam se. Zanimljiv je taj njegov pristup i dosta ozbiljno se bavi tim "naprednim" statistikama, nije cudo da ga je Novak, koji je opsesivni pedant, pozvao u tim da mu pomogne u skautingu. Edited July 8, 2019 by harper
Arkadija Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 6 minutes ago, Jeremija said: Bruka kako Federer dere (duplo mladjeg) Beretinija. +1 Svi mladi, NextGen teniseri, su potpuni očaj kada treba da igraju protiv velike trojke.
harper lee Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 1 minute ago, Arkadija said: +1 Svi mladi, NextGen teniseri, su potpuni očaj kada treba da igraju protiv velike trojke. Pomesali mu se statisticki podaci.
Jumanji Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 -1 [emoji19] 6:1 glatko prvi za Feda Pa lepo sam rekla...samo da...Ne igra Federer do sada nista spektukalarno, doduse ne igraju ni protivnici mu.
Recommended Posts