Jump to content
IGNORED

Wimby-dimby

mlatko

Recommended Posts

Posted

Italijan kaze angazovao je onog strucnjaka za statistiku nedavno, sto je radio sa Noletom (i jos nekim, ne secam se s kim). Uveren je da ce mu to pomoci protiv Federera...

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

185

• Arkadija

119

• duda

91

• Tsai

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
5 minutes ago, Ras said:

Nadal igra u strašnoj formi.

Edoardo koristi neku tehnologiju sa Arakisa :)

Rafa je i prosle godine bio prvi favorit turnira i osvojio bi ga da Djokovic bas u tom polufinalnom mecu protiv njega nije nasao svoju sampionsku igru i vratio se gde je bio pre povrede. U Australiji je raznosio sve pred sobom i onda je doslo ono finale za rubriku "bez komentara". Nista ovi mecevi u ranoj fazi turnira ne znace. Tek tamo od cetvrtfinala kad svi upale sve motore videce se ko je tata u tim medjusobnim obracunima.

Posted
10 minutes ago, mlatko said:

Italijan kaze angazovao je onog strucnjaka za statistiku nedavno, sto je radio sa Noletom (i jos nekim, ne secam se s kim). Uveren je da ce mu to pomoci protiv Federera...

Kreg O'Shonesi. Pisao je dugo za razne teniske sajtove, ima i svoj sajt "brain game tennis", otkako ga je Novak doveo u tim sad ga svi zivi zovu da analizira.

Posted

Previse je klinac bio impresioniran a Novak kad servira ovako uvek ima punu kontrolu nad mecom. Bas nekako ravan mec, prepisan iz plana koji je napravljen pre pocetka. Novak je tacno radio ono sto je hteo kad je hteo, kao na treningu.

Posted

Savrseno, a tek toliko da krilca potkrese mladjanom jos jednom nextgen [emoji41]

Posted

Beratini, ako nista drugo, moze bar da zagorca zivot matorom. Samo to i da sprovede u delo

Posted
  Kreg O'Shonesi. Pisao je dugo za razne teniske sajtove, ima i svoj sajt "brain game tennis", otkako ga je Novak doveo u tim sad ga svi zivi zovu da analizira.

Ucinilo mi se da je pre Noleta radio sa nekim iz "Fab Four" ali sad gledam samo Anderson, Ram, Raonic... Pomesao sam ga malo sa onim Rumunom sto je radio sa Poljacima u fudbalu pa ga isto svi trazili.  

Beratini, ako nista drugo, moze bar da zagorca zivot matorom. Samo to i da sprovede u delo

-1 [emoji19]

6:1 glatko prvi za Feda

Posted

Bruka kako Federer dere (duplo mladjeg) Beretinija.

Posted (edited)
4 minutes ago, mlatko said:

Ucinilo mi se da je pre Noleta radio sa nekim iz "Fab Four" ali sad gledam samo Anderson, Ram, Raonic... Pomesao sam ga malo sa onim Rumunom sto je radio sa Poljacima u fudbalu pa ga isto svi trazili.

Stvarno ne znam s kim je radio. Citao sam tekstove na tom njegovom sajtu i na tennis.com, mozda cak i na ESPN-u, ne secam se. Zanimljiv je taj njegov pristup i dosta ozbiljno se bavi tim "naprednim" statistikama, nije cudo da ga je Novak, koji je opsesivni pedant, pozvao u tim da mu pomogne u skautingu.

Edited by harper
Posted
6 minutes ago, Jeremija said:

Bruka kako Federer dere (duplo mladjeg) Beretinija.

+1

Svi mladi, NextGen teniseri, su potpuni očaj kada treba da igraju protiv velike trojke.

Posted
1 minute ago, Arkadija said:

+1

Svi mladi, NextGen teniseri, su potpuni očaj kada treba da igraju protiv velike trojke.

Pomesali mu se statisticki podaci.:D

Posted

-1 [emoji19]

6:1 glatko prvi za Feda

Pa lepo sam rekla...samo da...

Ne igra Federer do sada nista spektukalarno, doduse ne igraju ni protivnici mu.