Jumanji Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Glledala sam danas Laciku. Hmm uopste Milman nije bolji igrac, mozda na papiru zbog iskustva, ali na terenu jok, iako to rezultat ne pokazuje, prosto je bio mnogo los, uzasan dan, nerezonske greske je pravio i to na zicere, i onda totalno, totalno psihicki pao. Bas je bilo bzvz, na momente mi bilo i zao. Inace bice na travi on odlican, uopste nije to bez osnova. A Ivani svaka cast na hercu, tu borbenost uvek volim da vidim pa sta bude. Nije bila favorit, nije imala ni sanse neke bas, ali kapa dole devojko, ovo je bilo nemerljivo iskustvo. A sada ovaj spektakl. I da Novak sutra na terenu No1, kao drugi mec, posle zenskog.
Jumanji Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Steta, navijala sam za petiSasvim ocekivana radost Rafe, kako se naostrio samo [emoji3]
Jeremija Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Nadal odlican, mada ni Kirjos nije bio los, naprotiv...
Zizou Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Kako ljudi reaguju, covek bi pomislio da je Kyrgios imao zicer na mrezi na dva metra od coveka i da je zategao iz sve snage pravo u njega.
Cash Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 1 hour ago, Arkadija said: E, dobro, kada je ovaj šaban eliminisan. +1
Fakundo Sava Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 U sedmom minutu o pokušaju ubistva,ceo intervju je urnebes
Grandilof Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Poslusah ja sinoc radi zabave, kad rece onoj, aaa ti si sinoc bila u mom pabu...
Amos Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Covek je Darko Milicic tenisa, tacno vidis trenutak kad iz zajebanta predje u nekontrolisani bes.
Godfrey Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Darko je samo budala, ovaj dečko je dosta inteligentniji i jebe mu se za sve.
Jumanji Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Ispade Karolina W. Ne vredi, ne moze vise izgleda [emoji20]
Recommended Posts