Arkadija Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 8 minutes ago, renne said: Auuuuu Da, da i stiskao pesnicu. Opet je u ratničkom modu.
Jumanji Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Odlicno dete Koko, skida skalpove, doduse matorki, ali sve travarke. Svaka cast.Sledeca Hercog.
Cash Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 1 hour ago, Jumanji said: Odlicno dete Koko, skida skalpove, doduse matorki, ali sve travarke. Svaka cast. Sledeca Hercog. Kad smo vec kod Koko gde se je sakrila Koko Wandeweghe
Jumanji Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Jaoo ona je uzasan karakter i temperament, kvarnic neki -.- Nemam pojma sta je sa njom, mozda povredjena... Gledala sam veceras Janka, kakav covek, sa kakvim hercom, pii koliko nije imao srece sa tim povredama [emoji20][emoji20]Gurace do USO, a onda ce da podvece crtu [emoji20]
Miljenko Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Osim Novaka, Tipse i Troickog, ostali nasi igraci bas i nisu vicni travi. Lajovic je recimo na njoj skroz neupotrebljiv, dok je na sljaci prilicno dobar. Mozda me Djere demantuje, no ovo mi je ocekivani razvoj situacije.
theanswer Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Jorović dve brejk lopte za 2:0 ništa. Dve gem lopte za 2:1 ništa. Dve brejk lopte za 2:2 ništa Sad do kraja meča neće uzeti 2 gema, mmw.
nisam ja Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 који чоук младеновићке. има нешто мерилстриповско у њојзи.
aram Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Nije uopšte stvar u tome kakav je Milman, nego kakav je Đere na travi. A očajan je. Nije bezveze u kladionicama bilo 1,3 na Milmana a 3,5 na Lasla. Osim Novaka, svi naši su na travi katastrofa.
Recommended Posts