harper lee Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 2 minutes ago, Блок_64 said: Ok.Nabroj nam sve te igrace koji su prosli kroz taj sistem ( ne treba da mi objasnjavas sta je zvezdin sistem) i dostigli sve te evropske visine u poslednjih 5 godina. Posle toga mozemo dalje da pricamo o sistemu i unistavanju talenata. Svi koji su u poslednjih pet godina igrali za Zvezdu ili druge klubove u Evroligi i Evrokupu. Sta ima da ti ih nabrajam, znas ih i sam.
Блок_64 Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 (edited) Borisa,Guduric,Dobric,Davidovac.Mislim da je to taj spisak.Svi dosli u seniore iste sezone. Edited June 19, 2020 by Блок_64
harper lee Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 3 minutes ago, Блок_64 said: Borisa,Guduric,Dobric,Davidovac.Mislim da je to taj spisak.Svi dosli u seniore iste sezone. OK, to je manje-vise to, ne secam se da li Rebic i Tejic spadaju u tih pet godina i koje je godiste Dangubic. Sad ja tebe da pitam, posto si krenuo s propitivanjem, da nabrojis igrace iz Srbije koje je Zvezda zaustavila da naprave veliku karijeru a oni su posle u drugim klubovima dokazali svojim igrama da ih je klub upropastio. Samo se fokusiraj na predmet rasprave, da ne bismo zavrsili u nekoj opstoj kuknjavi o "nasoj deci" i zlim strancima koji im zauzimaju mesto. Da se odmah razumemo, ja mislim da se kod nas u Srbiji jako lose radi s mladim igracima, da ima mnogo korupcije i protekcionizma, da nam opasno skripi prelazak igraca iz juniorske u seniorsku konkurenciju i da Zvezda, kao sistem sa dva kluba, ima svoj proporcionalan udeo u celom tom galimatijasu. Ne moram ni da pratim juniorsku kosarku da bih to znao, znam u kakvoj drzavi zivim. Dakle, oko toga se slazem s tobom i o tome ne moras nista da pises. Samo se fokusiraj na tezu na koju sam odgovarao, da je Zvezda sampion u unistavanju mladih igraca i odgovori mi na pitanje iz prvog pasusa. Meni je vec malo pun kurac tog pausalnog grobarskog serendanja da je srpska kosarka propala jer oni nisu prvi u drzavi, ne moram to da citam i na ovom topiku.
Блок_64 Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 Dangubic nije zvezdino dete,igrao ako se dobro secam za Hemofarm,pa megu i iz mege kod nas. Guduric je u FMP dosao u zavrsnoj sezoni juniora iz Priboja Dobric dosao u Juniore Zvezde iz Mladenovca Davidovac doveden iz seniora Vrsca Evo to je prvi deo odgovora sto se tice mladjih kategorija.Dakle mi smo od svih njih napravili mozda Marka Tejica i tu se krug zavrsava. 13 minutes ago, harper said: Sad ja tebe da pitam, posto si krenuo s propitivanjem, da nabrojis igrace iz Srbije koje je Zvezda zaustavila da naprave veliku karijeru a oni su posle u drugim klubovima dokazali svojim igrama da ih je klub upropastio. Recimo Vladimir Micov iz nekih ranijih godina.Iz neke skorije buducnosti nijedan jer mi nijednog igraca nismo proizveli.
harper lee Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 2 minutes ago, Блок_64 said: Dangubic nije zvezdino dete,igrao ako se dobro secam za Hemofarm,pa megu i iz mege kod nas. Guduric je u FMP dosao u zavrsnoj sezoni juniora iz Priboja Dobric dosao u Juniore Zvezde iz Mladenovca Davidovac doveden iz seniora Vrsca z neke skorije buducnosti nijedan jer mi nijednog igraca nismo proizveli. Znaci niko nikada nije napravio nijednog igraca ako taj igrac nije od kadeta igrao u istom klubu. U tom slucaju se slazem, sve smo ih upropastili.
Блок_64 Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 1 minute ago, harper said: Znaci niko nikada nije napravio nijednog igraca ako taj igrac nije od kadeta igrao u istom klubu. U tom slucaju se slazem, sve smo ih upropastili. Ok,Ajde ovako od recimo 2015 godine prvaci Srbije u svim mogucim i nemogucim mladjim kategorijama su Zvezda i kkp.Mi i oni proizveli slovima i brojem nula seniorskih igraca koji su karijeru poceli kod nas.Svaki put se vratimo na isto,a to je da zvezda godisnje dovede 30 klinaca iz cele Srbije po generaciji u Zvezdu .Neki od tih klinaca dolaze iz R.Srpske neki iz Crne Gore. Nekima od te dece se zaposljavaju roditelji u Bgd-u i daju stanovi deci dok treneriju.......i na sve to rezultat nula. To je sistem koji ti kazes da imamo a ja ti tvrdim da nemamo. I na kraju da ne dosadjujemo ljudima vise.Ni kkp nije bolji.Bas danas je 100 i kusur decaka u Futogu rodjenih 2006,2007,2008 godine imalo probni trening. Neki od njih 100 se pakuju za Bgd. Vidis sve smo pokupili mi i oni a igrace prave neki drugi godinama unazad. 2
harper lee Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 8 minutes ago, Блок_64 said: Ok,Ajde ovako od recimo 2015 godine prvaci Srbije u svim mogucim i nemogucim mladjim kategorijama su Zvezda i kkp.Mi i oni proizveli slovima i brojem nula seniorskih igraca koji su karijeru poceli kod nas.Svaki put se vratimo na isto,a to je da zvezda godisnje dovede 30 klinaca iz cele Srbije po generaciji u Zvezdu .Neki od tih klinaca dolaze iz R.Srpske neki iz Crne Gore. Nekima od te dece se zaposljavaju roditelji u Bgd-u i daju stanovi deci dok treneriju.......i na sve to rezultat nula. To je sistem koji ti kazes da imamo a ja ti tvrdim da nemamo. I na kraju da ne dosadjujemo ljudima vise.Ni kkp nije bolji.Bas danas je 100 i kusur decaka u Futogu rodjenih 2006,2007,2008 godine imalo probni trening. Neki od njih 100 se pakuju za Bgd. Vidis sve smo pokupili mi i oni a igrace prave neki drugi godinama unazad. To je drugo, na ovo nemam sta da dodam.
pbg12345 Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 apara kad se samo setim koliko su se neznalice sprdale sa njim
levi Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 još jedan koji je propao u Zvezdinom sistemu. a sad šalje Llulla po burek. teška priča
harper lee Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 1 hour ago, levi said: još jedan koji je propao u Zvezdinom sistemu. a sad šalje Llulla po burek. teška priča Apic se ne racuna, dosao je iz Vrsca. Ti koji nisu propali uvek imaju stavku u karijeri zbog koje necemo racunati da su bili deo Zvezdinog sistema. Racunaju se samo ovi koji su rodjeni na Malom Kalemegdanu i nisu mrdnuli dalje od Zeleznika, za sve ostale je uvek zasluzan neko drugi.
levi Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 (edited) izgleda dolazi Radanov opet, da propadne do kraja Quote Pričao sam malo i sa novim trenerom Sašom Obradovićem. fenomenalno je što ću raditi sa takvim trenerom i unapred se radujem svemu što nas čeka. Znam da ću moći mnogo da naučim i da napredujem", rekao je Radanov Edited June 21, 2020 by levi
Nikodije Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 uvek moze da se vrati u fmp da stoji u cosku i nemo posmatra posto se filip vratio u fmp da pika basket revitalizuje karijeru.
Recommended Posts