Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Nikodije said:

kazu™ da je kalina blizu.

jbt koliko bi to bilo super, em je izvanredan igrac, em bi rasterao sipkase

Prije bi oni otjerali njega.

Posted
5 minutes ago, BWA said:

Prije bi oni otjerali njega.

Da, kao sto su oterali Omica. Covic ume da bude zadrt i gadan kad mu se neko suprotstavi. Ne kazem da hoce, samo kazem da nikakav scenario tu nije potpuno izvestan.

Posted

tako se pričalo da je blizu Radonja, pa je došao Obradović. kao kad bi sad umesto Kaline došao Mitrović :sleep:

Posted

Čekaj, tebi Ra > Obradović??

Posted (edited)

verovatno samo tebi nije :D

sto se kaline tice, cisto sumnjam dok je covic vucic u klubu

Edited by pbg12345
Posted

sto vucic, njemu bas treba neki popularan sportista da propagira njegovu politiku.

Posted
13 minutes ago, pbg12345 said:

verovatno samo tebi nije :D

sto se kaline tice, cisto sumnjam dok je covic vucic u klubu

Ti se zajebavaš?! Razumem ja lične afinitete prema Ra, meni bi uvek bio dobrodošao, ali Saša je trener sa puno više iskustva i uspeha.

Posted (edited)

Saša nikad ni jednu ekipu nije utegao kao Radonja Zvezdu

da ne bude zabune, drag mi je Obradović, drag mi je i Mitrović trfojeni kapiten, zato sam ga spomenuo

ali Radonja i Kalina su malo ozbiljnija priča. dolaskom Obradovića, partizanu su ostavljena otvorena vrata da proba još jednom. zato su i odlučili da nastave sa ovim napucanim timom. imaju kontinuitet sa trenerom, sad će grunuti još veću gomilu para, a imaće i boljeg trenera. a Aba ligu po pravilu osvaja tim koji ima najboljeg trenera u ligi :dry:

Edited by levi
Posted (edited)

iskustvo u godinama je isto, obojica su treneri od 2005, s tim sto je ra proveo 7 sezona u evroligi,  a sale mozda jednu. pride, ra ima titula u jednoj sezoni koliko sale u karijeri  :) a i poznaje  ludilo sistem kod covica, za razliku od saleta.

svejedno, sale je ozbiljna faca u svakom smislu, puna podrska

Edited by Nikodije
Posted

Jel se Saša Obradović onomad kao igrač vratio u Zvezdu kao veliko pojačanje, povredio se i nije igrao celu sezonu i kada se oporavio prešao u Budućnost?

Posted

nije, to je bio drugi Saša Obradović

Posted

Nije gore nego najveća zvezda crveno belih: Vlade Divac.

Posted
Just now, dragance said:

Nije gore nego najveća zvezda crveno belih: Vlade Divac.

Uh, kako vas je on odradio za one 2-3 odigrane utakmice.

Posted (edited)

750k maraka, uz dug iz Beobanke koji je skoro doveo do bankrota, da pokojni Djindjic nije intervenisao.

edit: 390k eura po ondašnjem kursu

Edited by dragance
Posted
6 minutes ago, levi said:

nije, to je bio drugi Saša Obradović

:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...