BWA Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 1 hour ago, Nikodije said: kazu™ da je kalina blizu. jbt koliko bi to bilo super, em je izvanredan igrac, em bi rasterao sipkase Prije bi oni otjerali njega.
harper lee Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 5 minutes ago, BWA said: Prije bi oni otjerali njega. Da, kao sto su oterali Omica. Covic ume da bude zadrt i gadan kad mu se neko suprotstavi. Ne kazem da hoce, samo kazem da nikakav scenario tu nije potpuno izvestan.
levi Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 tako se pričalo da je blizu Radonja, pa je došao Obradović. kao kad bi sad umesto Kaline došao Mitrović
pbg12345 Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 (edited) verovatno samo tebi nije sto se kaline tice, cisto sumnjam dok je covic vucic u klubu Edited June 9, 2020 by pbg12345
Nikodije Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 sto vucic, njemu bas treba neki popularan sportista da propagira njegovu politiku.
dragance Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 13 minutes ago, pbg12345 said: verovatno samo tebi nije sto se kaline tice, cisto sumnjam dok je covic vucic u klubu Ti se zajebavaš?! Razumem ja lične afinitete prema Ra, meni bi uvek bio dobrodošao, ali Saša je trener sa puno više iskustva i uspeha.
levi Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 (edited) Saša nikad ni jednu ekipu nije utegao kao Radonja Zvezdu da ne bude zabune, drag mi je Obradović, drag mi je i Mitrović trfojeni kapiten, zato sam ga spomenuo ali Radonja i Kalina su malo ozbiljnija priča. dolaskom Obradovića, partizanu su ostavljena otvorena vrata da proba još jednom. zato su i odlučili da nastave sa ovim napucanim timom. imaju kontinuitet sa trenerom, sad će grunuti još veću gomilu para, a imaće i boljeg trenera. a Aba ligu po pravilu osvaja tim koji ima najboljeg trenera u ligi Edited June 9, 2020 by levi
Nikodije Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 (edited) iskustvo u godinama je isto, obojica su treneri od 2005, s tim sto je ra proveo 7 sezona u evroligi, a sale mozda jednu. pride, ra ima titula u jednoj sezoni koliko sale u karijeri a i poznaje ludilo sistem kod covica, za razliku od saleta. svejedno, sale je ozbiljna faca u svakom smislu, puna podrska Edited June 9, 2020 by Nikodije
Mark Rothko Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Jel se Saša Obradović onomad kao igrač vratio u Zvezdu kao veliko pojačanje, povredio se i nije igrao celu sezonu i kada se oporavio prešao u Budućnost?
dragance Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Nije gore nego najveća zvezda crveno belih: Vlade Divac.
BWA Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Just now, dragance said: Nije gore nego najveća zvezda crveno belih: Vlade Divac. Uh, kako vas je on odradio za one 2-3 odigrane utakmice.
dragance Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 (edited) 750k maraka, uz dug iz Beobanke koji je skoro doveo do bankrota, da pokojni Djindjic nije intervenisao. edit: 390k eura po ondašnjem kursu Edited June 9, 2020 by dragance
MiddleClass Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 6 minutes ago, levi said: nije, to je bio drugi Saša Obradović
Recommended Posts