Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

Ја сам за Тицу

Posted

Kibu Stjuart ili Entoni Majls.

Posted
3 hours ago, FPLS said:

Nije los Ritara, podseca me na Fajea, neka ga. Posebno ako to znaci da necemo vracati pokojnog Simona ili Mitra. 

Koliko vidim, celavi voli skracene pokretljive petice, bas me zanima sta planira sa ovim nekretninama sto je Nebojsa nakupio. 

Nadam se da ce Stimac i Ristic da lete, eventualno sa Kuzmicem da se proba nesto.

Reath je raznovrsniji od Fajea, bolji šuter, a i ima i repertoar ispod table i može nešto da odigra unutra, dok Faje stalno beži spolja.

Posted

Skoro sve elemente pojedinačno ima bolje Rit, ali team impact mu je ipak kud i kamo manji nego gospodina Fajea.

Posted

Dajte Jestrata ploditelja. 

Posted
4 hours ago, Nikodije said:

Reath je raznovrsniji od Fajea, bolji šuter, a i ima i repertoar ispod table i može nešto da odigra unutra, dok Faje stalno beži spolja.

Naravno kada ima tehniku.

Salu na stranu mora Reath jos mleka da pije da bi bio kako Mo Faje.

Posted

Saša je bolji trener od Radonje, šta vam je?! Ne bi mi bilo krivo ni da Ra dodje, ali i ovako je super.

Posted (edited)

Vratio se kuci Koca Popovic, taman da isprati svog kolegu Simanica  iz kluba , druga iz juniorske ekipe:)

Edited by Micko8
Posted

nedovic i milano raskinuli

Posted

taman da pravi drustvo kumu filipu na tribinama, posto je vise tamo nego na terenu poslednjih 5 godna. 

Posted

kazu™ da je kalina blizu.

jbt koliko bi to bilo super, em je izvanredan igrac, em bi rasterao sipkase

Posted

Plako bi od sreće

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...