Ros Posted May 28, 2020 Author Posted May 28, 2020 24 minutes ago, Filozof manijak said: Pa jel se ponavlja sezona ili ne? pa dali smo vam jednu sezone ficu fore. dosta je bilo
Nikodije Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 10 hours ago, ZSNj said: Toliko raspredate o drugom pleju, domacem igracu.. zaboravljate da imamo jednog iskusnog domaceg igraca na toj poziciji koji ima ugovor i za sl sezonu Fića nam doneo prošlu Evroligu, a samim tim nam doneo i sledeću. Doneo nam je dve Evrolige, a neki ga i dalje vređaju.
*edited by mod Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Zapeli ste toliko za Radonjića, a na klupi je stručnjak koji bi doneo ABA ligu i top 8 EL Jasno je da nema potrebe da se bilo šta menja. Sent from my H3213 using Tapatalk
Nikodije Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Radonjić bi osvojio EL, tako da ima potrebe da se menja.
levi Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 zbog Kalinića bi mogli opet da imaju problem sa navijačima, tako da svakako se treba raspitivati, i ako nije realno
Nikodije Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 (edited) prodavacicama ljubavi sa severne tribine smeta kalinicev stav o kosovu, ali im je super vucic koji sprovodi ono sto kalinic govori. Edited May 28, 2020 by Nikodije
Apollo Creed Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 11 hours ago, *edited by mod said: Zapeli ste toliko za Radonjića, a na klupi je stručnjak koji bi doneo ABA ligu i top 8 EL Jasno je da nema potrebe da se bilo šta menja. Sent from my H3213 using Tapatalk Plus milion. A još da je dotični selektirao i uigravao tim F4 bi bio sigurica.
FPLS Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 Izgleda da su i Radonjic i Sasa Obradovic kontaktirani, dostupni i voljni da sednu na klupu, pa ostaje jos da Nebojsa presece. A suska se i da ce mali Miskovic biti prvo pojacanje, tako da mi smrdi na Obradovica. Verovatno neka kombina sa Zalizanim da resi buy out sa Monakom, a zauzvrat da udomimo malog prepotenka.
Nikodije Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 koji crni miskovic, gledao sam ga vise puta uzivo ove sezone, ne svidja mi se ni kao igrac, ni govor tela, a ne svidja mi se ni seljacko ponasanje njegovih rodtelja na utakmicama.
Apollo Creed Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Neka Salinger ostane u Monaku,dobro mu je tamo...
Recommended Posts