Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

1 minute ago, Djolle said:

Vrlo prosto, za navedenu situaciju je išao ponovljeni snimak, za ove dve nije. Neke situacije nisi naveo jer nisi siguran da je bio simonović, ali si naveo situaciju peri vs panter.

Nije dečko kriv što je duplo brži i skočniji od štimca.

Za koju je takodje postojao ponovljeni snimak, na kojem se jasno videlo da Panter nije ni pipnuo Perija. Tu situaciju sam pomenuo zbog kriterijuma, ne moze Peri zbog toga da dobije faul a da tri igraca skoce na glavu Gistu dva puta pod kosem i sudije to protumace kao rampu. Da je to sudjeno na drugoj strani Simonovic bi zbog pet licnih izasao 15 minuta pre kraja utakmice, o tome se radi. Zato se kompenzovalo na Cerovini i Miskovicu za sve pare, jer Cerovina i Miskovic u ovom trenutku nisu Miskovo grlo broj jedan koje treba zavaljati nekome. Simonovic jeste. Sta je to nego posebna zastita za jednog igraca?

13 minutes ago, kralj said:

Ih pa kakav je to argument? Tom logikom Gist kao duplo brži, skočniji i pametniji od Simonovića bi trebalo da šutne 20 slobodnih bacanja inače je pokraden.

Ne, samo da mu odsviraju kad je fauliran. 

Za koju je takodje postojao ponovljeni snimak, na kojem se jasno videlo da Panter nije ni pipnuo Perija. Tu situaciju sam pomenuo zbog kriterijuma, ne moze Peri zbog toga da dobije faul a da tri igraca skoce na glavu Gistu dva puta pod kosem i sudije to protumace kao rampu. Da je to sudjeno na drugoj strani Simonovic bi zbog pet licnih izasao 15 minuta pre kraja utakmice, o tome se radi. Zato se kompenzovalo na Cerovini i Miskovicu za sve pare, jer Cerovina i Miskovic u ovom trenutku nisu Miskovo grlo broj jedan koje treba zavaljati nekome. Simonovic jeste. Sta je to nego posebna zastita za jednog igraca?
Case closed. Sudije štite igrača kog Miško želi da proda.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

3 minutes ago, Djolle said:

Case closed. Sudije štite igrača kog Miško želi da proda.

Apsolutno. I to nije ni prvi slucaj, ni prvi igrac. I do sada je bilo otuzno ovo sto Misko radi sa Megom, posle ovog poslednjeg slucaja dovodjenja igraca za jednu bitnu utakmicu da mu klub ne bi ispao iz lige, pitanje je koliko sve sa tim klubom uopste vise ima smisla.

Just now, renne said:

I skandiranja i ništa

Predsednik KSS je bivsi predsednik KK Partizan, covek koji je sa te funkcije pretukao sudiju. Potpredsednik KSS je covek koji je na onom cuvenom klipu o Paspalju i njegovom sredjivanju igralista za basket rekao - super si ti ovo sredio, samo ne znam sta ti je trebala ova crvena boja - aludirajuci na boje Zvezde. Stvarno ne znam sta vi ocekujete od te ekipe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...