FPLS Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 6 minutes ago, Azdaja said: Mislim da je ovo danak umoru i ogromnog broja utakmica, a Sakota nije baš dobar sa rotacijama. Ma nema opravdanja, ova Mega je bila na ivici poraza od poluprofesionalne Slobode iz Uzica. Igraju sa 8 igraca u rotaciji, od toga 6 jedva punoletnih klinaca sumnjivog potencijala + buzdovan Atic i prosecni Peri. Ali Zvezda prosto ne igra kosarku, tj igra je totalno besmisleno, bez ikakve ideje i koncepcije, zdravog razuma i normalnih rotacija. Tj ukratko igra je bez trenera. Onda je i ova jadna i bedna Mega problem. Nadam se da ovo nece Beron/Panter izvuci, jer sledi masakr u finalu, Trinkijeri ceka matorog nesposobnjaka na penalu. Link to comment
Apollo Creed Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Duva Miloje klasika Link to comment
Shaq Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 dobismo uprkos bogu ludila koji nam sedi na klupi. Link to comment
harper lee Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Biliju se ocigledno dize patka na grobare. Kakve je dve trojke sprzio kao da nije bilo trika da promasi. Link to comment
Azdaja Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 BB vredi koliko je težak, jedva čekam da ode. Link to comment
harper lee Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 1 minute ago, FPLS said: Ma nema opravdanja, ova Mega je bila na ivici poraza od poluprofesionalne Slobode iz Uzica. Igraju sa 8 igraca u rotaciji, od toga 6 jedva punoletnih klinaca sumnjivog potencijala + buzdovan Atic i prosecni Peri. Ali Zvezda prosto ne igra kosarku, tj igra je totalno besmisleno, bez ikakve ideje i koncepcije, zdravog razuma i normalnih rotacija. Tj ukratko igra je bez trenera. Onda je i ova jadna i bedna Mega problem. Nadam se da ovo nece Beron/Panter izvuci, jer sledi masakr u finalu, Trinkijeri ceka matorog nesposobnjaka na penalu. Pa, imao je prilike pre nekoliko dana da izvrsi taj masakr pa se nije bas proslavio. Link to comment
sigurnost Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Ništa ovo ne valja Drago mi je zbog Bilija. I naravno što je profesionalni pušač Dejan Milojević opet popušio. Link to comment
Djolle Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Beron! Kakve dve trojke, svaka čast! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Link to comment
levi Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 sve su uradili da imaju slobodan dan, ali Bili nije dobio memo Link to comment
garmonbozia Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Kida Beron. Miloje pička, opet pustio Zvezdu. Link to comment
harper lee Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Bili pokazao Panteru ko je gazda u ekipi. U zlo vreme se dogodilo da Panter uglavnom pogadja a Lorenzo igra kao debil, tako da smo potpuno izgubili igru i oslanjamo se na ove individualne akcije pa ako nas usere super, ako ne - nikom nista. U Zvezdi su igrali i Adam Morison, i Majk Tejlor, i Igor Rakocevic, ali ovakav divljak kakav je Panter nije zapamcen. Link to comment
Apollo Creed Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Biće jebeno u finalu...fmp silno motivisan. . Link to comment
hrkljush boys_2 Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Billy je lud totalno. Kakav mudonja. Mislim da je Punter i doveden zbog 1 na 1. Divlja, ali nas je u pp vratio i držao jednim dijelom drugog. Billy, Punter i Gist su nam i modržali glavu iznad vode. Sramotno je da jedan balavac poput Simonovića, koliko god talentovan bio, bude onoliko zaštićen, Suđenje sramotno, kao i Šakotino vođenje i priprema utakmice. Link to comment
harper lee Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 13 minutes ago, Azdaja said: Mislim da je ovo danak umoru i ogromnog broja utakmica, a Sakota nije baš dobar sa rotacijama. Malo je do toga a malo i do motivacije. Timovi poput Borca, FMP-a i Mege koji imaju nekakav kvalitet ni za sta se drugo nisu spremali osim za Kup, dok su i Partizan i Zvezda izasli iz sumanutog kalendara. Otuda dve tesne utakmice izmedju timova koji su objektivno drasticno razlicitog kvaliteta a ne bi me zacudilo da i drugo polufinale bude gusto. Finale ce biti sa obe navijacke grupe u hali tako da ce to biti utakmica za izbegavanje. Link to comment
Djolle Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Sramotno je da jedan balavac poput Simonovića, koliko god talentovan bio, bude onoliko zaštićen, Suđenje sramotno, kao i Šakotino vođenje i priprema utakmice.Vidim da više vas ovo pominje, kako je to zaštićen simonović? Dečko skače vertikalno, štiti obruč, nije neki mesar koji bije rukama, šta treba da mu sviraju? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts