pbg12345 Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Zvezda mozda ima teoretski (nesto) veci plafon od partizana, ali je trenutno daleko slabija Bojim se da bi u finalu bila 1 "stoka" razlike za komsije Link to comment
harper lee Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 23 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Ma jok, samo vas prepoštene zli Ćoki pokro. Skok uvis idealan, nema kontakta, nema saigrača, nema protivnika, ne mora razmišljati. Tad kad sam napisao debelo smo oštećeni u kontinuitetu par minuta. 2 čista faula na šutu za 3 na Punteru i Boriši, čist njihov faul u napadu, milion kontakata u njihovom reketu ne sude. Simonoviću zabranjeno odsvirati 3. faul. , Barona čupaju dok izađe iz blokova. Zašto je Branko Lazić ovoliko glup? Sviraju kurcu sudije ali KSS je Partizanovo leglo tako da ne znam sta ocekujes. Bez obzira na sudjenje mi ovakve ekipe moramo da dobijamo dvocifrenom razlikom bez prevelikih napora, sto bismo i radili da ne igramo kurac od kosarke. Link to comment
harper lee Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Sad mi je jasno otkud Simonovicu ovakva statistika, ovo je komicno koliko ga guraju sudije. Link to comment
harper lee Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 U pravo vreme je Sakota uveo Lazica da mu izgubi utakmicu. Link to comment
kralj Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Ali Štimac... Kakav je to mučenik. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Link to comment
Azdaja Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 2 minutes ago, harper said: Sad mi je jasno otkud Simonovicu ovakva statistika, ovo je komicno koliko ga guraju sudije. Daj bre, imaš Stimca na njemu, čoveka sa stazom u rep i sasvim solidnim evropskim klubovima. Ovaj ga oduvao, više bi se zabrinuo sto vam uzimaju svaki ofanzivni skok. Lazić je toliko oronuo igrač da je to neverovatno. A da sam na Bilijevom mestu, prebio bih Pantera čim udje u svlačionicu. Link to comment
FPLS Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Klasicna razbijena banda, izgubiti s ovim igracima od ove i ovakve Mege je spektakularan poduhvat. Link to comment
renne Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 A sutra mega gubi 45 od partizana Link to comment
sigurnost Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Šakota je u svom prirodnom stanju. Mlohav. Tim slika i prilika. Link to comment
harper lee Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 1 minute ago, Azdaja said: Daj bre, imaš Stimca na njemu, čoveka sa stazom u rep i sasvim solidnim evropskim klubovima. Ovaj ga oduvao, više bi se zabrinuo sto vam uzimaju svaki ofanzivni skok. Lazić je toliko oronuo igrač da je to neverovatno. A da sam na Bilijevom mestu, prebio bih Pantera čim udje u svlačionicu. Oduvao ga je. I bukvalno. Napravio je jedno desetak faulova i tri-cetiri puta korake i nista od toga mu nije sudjeno. Uvek je jadno zaliti se na sudjenje kad gubis od ovakvih ekipa ali ne treba biti ni slep iz neke lazne politicke korektnosti. Link to comment
Azdaja Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 1 minute ago, FPLS said: Klasicna razbijena banda, izgubiti s ovim igracima od ove i ovakve Mege je spektakularan poduhvat. Mislim da je ovo danak umoru i ogromnog broja utakmica, a Sakota nije baš dobar sa rotacijama. Link to comment
renne Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Peri pravi petokorak i ništa Link to comment
kralj Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Pokidao Gist ove dve odbrane. Samo nam još produžetak fali. Link to comment
Recommended Posts