Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

23 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Ma jok, samo vas prepoštene zli Ćoki pokro.

Skok uvis idealan, nema kontakta, nema saigrača, nema protivnika, ne mora razmišljati.

Tad kad sam napisao debelo smo oštećeni u kontinuitetu par minuta. 2 čista faula  na šutu za 3 na Punteru i Boriši, čist njihov faul u napadu, milion kontakata u njihovom reketu ne sude. Simonoviću zabranjeno odsvirati 3. faul. , Barona čupaju dok izađe iz blokova.

Zašto je Branko Lazić ovoliko glup?

Sviraju kurcu sudije ali KSS je Partizanovo leglo tako da ne znam sta ocekujes. Bez obzira na sudjenje mi ovakve ekipe moramo da dobijamo dvocifrenom razlikom bez prevelikih napora, sto bismo i radili da ne igramo kurac od kosarke.

2 minutes ago, harper said:

Sad mi je jasno otkud Simonovicu ovakva statistika, ovo je komicno koliko ga guraju sudije.

Daj bre, imaš Stimca na njemu, čoveka sa stazom u rep i sasvim solidnim evropskim klubovima. 

Ovaj ga oduvao, više bi se zabrinuo sto vam uzimaju svaki ofanzivni skok. 

Lazić je toliko oronuo igrač da je to neverovatno. 

A da sam na Bilijevom mestu, prebio bih Pantera čim udje u svlačionicu. 

1 minute ago, Azdaja said:

Daj bre, imaš Stimca na njemu, čoveka sa stazom u rep i sasvim solidnim evropskim klubovima. 

Ovaj ga oduvao, više bi se zabrinuo sto vam uzimaju svaki ofanzivni skok. 

Lazić je toliko oronuo igrač da je to neverovatno. 

A da sam na Bilijevom mestu, prebio bih Pantera čim udje u svlačionicu. 

Oduvao ga je. I bukvalno. Napravio je jedno desetak faulova i tri-cetiri puta korake i nista od toga mu nije sudjeno. Uvek je jadno zaliti se na sudjenje kad gubis od ovakvih ekipa ali ne treba biti ni slep iz neke lazne politicke korektnosti.

1 minute ago, FPLS said:

Klasicna razbijena banda, izgubiti s ovim igracima od ove i ovakve Mege je spektakularan poduhvat. 

Mislim da je ovo danak umoru i ogromnog broja utakmica, a Sakota nije baš dobar sa rotacijama. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...