assignment Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 37 minutes ago, kralj said: Brate mili, pa nadam se da Radonja nije toliko glup (ili oportunista) da pristane da ga mali spletkaroš opet razvlači po konferencijama. A sve i da jeste, valjda bar mi nismo sve to isto da bismo mu to poželeli. ... Ili ipak Kalemegdan sve oliže? Ma ne, već sam pre neki dan izneo mišljenje da to nije realno, nego ako nešto može još jednom da digne tim i igru onda je to promena trenera... Samo ja čisto sumnjam da gazda uopšte razmišlja u tom pravcu... Radonja je najbolji scenario jer zna klub i neke igrače, samo realno nije, stim da se kod Čovića ništa ne zna sigurno... Sa druge strane, nakon otkaza u Minhenu, Ra je prvo spičio u Arenu da gleda Zvezdu, ko zna... Link to comment
hrkljush boys_2 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Kad će tatin moći da nastupa za FMP? Mislim zbog te neugodne povrede koju vuče već duže. Link to comment
Apollo Creed Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 1 hour ago, MiddleClass said: Promjena trenera se ne pominje. Zašto bi to radili!? Link to comment
Micko8 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Zasto Simanica nisu poslali u G ligu, on vam je najgori ove sezone. Link to comment
MiddleClass Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 1 hour ago, Apollo Creed said: Zašto bi to radili!? Ne kazem da ne treba vec da se ne pominje u medijima. Link to comment
BWA Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 panter dobio srpsko drzavljanstvo. Link to comment
MiddleClass Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 +1 Takvih trpaca nema Kokoskov. Valjace mu... Link to comment
Nikodije Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 4 hours ago, hrkljush boys_2 said: Kad će tatin moći da nastupa za FMP? Mislim zbog te neugodne povrede koju vuče već duže. Valjda već u kupu, na veliko zadovoljstvo ostale trojice plejeva u FMP-u. Prerpostavljam da Fiću više neće vraćati u Zvezdu, zakucan je u FMP do kraja karijere™. Link to comment
MiddleClass Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Samo za kup i kls. U aba ne mogu igrati. Link to comment
levi Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 bez Stratosa u kupu, iz nekog razloga su prijavili Jovanovića. mučeni Gist verovatno osuđen na 4 Link to comment
ZokiAsov Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 2 hours ago, BWA said: panter dobio srpsko drzavljanstvo. I oborio sve rekorde trebalo mu je tacno metar i po dana boravka u srbiji. Link to comment
harper lee Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Kevin Panter, devojacko Pejdz. Link to comment
BWA Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 23 minutes ago, ZokiAsov said: I oborio sve rekorde trebalo mu je tacno metar i po dana boravka u srbiji. 😁 Link to comment
Recommended Posts