Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Dobro da vam je igrao startni play i njegova američka zamena ko zna.. 

Punter je pun pogodak, podseća me na KDa za siromašne, al to je ta gradnja i kretnja, mekan u završnici, pored ludog Berona zaista dobar pick up. 

Ojo bi neutralisao Lukovića ne znam sto ga nije bilo. 

U teoriji možda, ali pošto ne znamo pravo fizičko stanje Kuzme, a s obzirom koliko i kako igra cele sezone, rekao bih da su hteli da ga

vraćaju kroz takmičarske mečeve, ali je očigledno da je njemu za ovaj nivo košarke, trebalo još kojih par meseci prvenstveno rehabilitacije i kondicioniranja

da bi bio upotrebljiv.

U ovoj situaciji kad tu preliva od viška igrača, nije neki problem što ga sklanjaju, realno je neupotrebljiv za plej of ABA lige.

Ovo verovatno znači da će za kup da ide jedan od dvojca Gist/Odžo, ako pretpostavimo da će Lorenco, Panter i Bili sigurno igrati, a da će i Stratos da bude višak

edit:  Jel to neki zvaničan info?

Edited by Garnirung
12 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Čisto jedna napomena koja mi zapade za oko. Jebeš stručnost ukolio si nesposoban da motivišeš ekipu. Može Šaki™ da strpa svu svoju stručnost tamo gde sunce ne sija, priprema meča ne obuhvata samo taktiku, a tu je bukvalno debil. Retard na kub. Nedelju dana priprema utakmicu u Baru da bi mu igrači izašli na istu punih gaća, gde niko sem Lazića nije spreman da se pobije. Nepevano govno i smeće od trenera, bio i ostao.

Upravo tako. To je toliki stručnjak da mu treba 3/4 da zaustavi njihov pik sa Lukovićem, koji je juče izgledao kao Šek. Držiš Oja 5 utakmica u timu i onda kad ti baš treba ta masa zbog Uroša, onda ga nema. Pa i Puntera je doveo zbog napada 1 na 1 i sposobnosti da kreira šut iz driblinga, jer nam se napadački arsenal svodi na guženje Štimca i pokušaje Barona do prođe kroz blokove i pripali je preko ruke. Gista gura na 4 vajni stručnjak i sječe mu minute... Ono što Šakota teoretski i zna, to se ne sprovodi na terenu ili vrlo, vrlo rijetko. Jednoj izrazito neodgovornoj ekipi, koja prima 84 pts prosječno, mi ubacimo 63 poena, od čega skoro pola u 4/4 kad je utakmica bila gotova. Sama njegova izjava poslije utakmice da se ni sa pobjedom ne bi ništa bitno promijenilo, jer tako samo učvrstilo 3. mjesto, govori kako ih je pripremao, pa i ne čudi onakav pristup u pp.

A šteta, sa ovom pobjedom i pobjedama do kraja, mogli smo napasti i to 2. mjesto.

Komotno bih navijao da sve izduvamo do kraja, kad bi to značilo da dinastija leti i da se Ra vraća.

Jedina je nevolja što bi profitiralo jedno od SNS-DPS zla.

A Šaki neka trenira neke mlađe kategorije il nek ide u Rumuniju, nije ovo više za njega.

Info za sada nije official, da sačekamo ali nije to nešto što će išta promeniti najbolje. Lesi se vraća kući gde mu je i mesto, a Kuz takođe ne deluje kao da će moći da bude od koristi ove sezone... 

Promena trenera bi mogla da pomogne, pogotovo ako je Radonja u pitanju. Većina igrača nam je dovoljno košarkaški pismena da skapira akcije, jer ih igraju dovoljno dugo, glavni igrači su nam svi 29+...

7 minutes ago, assignment said:

Info za sada nije official, da sačekamo ali nije to nešto što će išta promeniti najbolje. Lesi se vraća kući gde mu je i mesto, a Kuz takođe ne deluje kao da će moći da bude od koristi ove sezone... 

Promena trenera bi mogla da pomogne, pogotovo ako je Radonja u pitanju. Većina igrača nam je dovoljno košarkaški pismena da skapira akcije, jer ih igraju dovoljno dugo, glavni igrači su nam svi 29+...

Brate mili, pa nadam se da Radonja nije toliko glup (ili oportunista) da pristane da ga mali spletkaroš opet razvlači po konferencijama.

A sve i da jeste, valjda bar mi nismo sve to isto da bismo mu to poželeli.

... Ili ipak Kalemegdan sve oliže?

Edited by kralj
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...