Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Koliko puta se Panter lak ko perce zabije u blok trojice igrača na ulazu pod koš, toliko je pokazatelj da trener Šakota nema ni jednu uigranu akciju da pozove s klupe kad se krene u napad, već kombinovano lažni plej vuče loptu ko pas oglodanu kosku dok je negdje ne zagubi.

U Evroligi odmaramo igrace za ABA ligu, u ABA ligi za Kup, u Kupu cemo za Evroligu. Odlicno rotiramo igrace da se ne umore previse, steta samo sto usput gubimo utakmice.

Startna petorka Dzenkins-Beron-Lazic-Kuridza-Kuzmic... Muceni Beron ostavljen da igra 1 vs 5 i 4 igraca koja mogu dati kos samo slucajno, s obzirom da jednu jedinu uigranu kretnju/akciju nemamo. Normalno, 5 ubacenih poena za 9 minuta, brzih -15 i gotova utakmica.

Ova ekipa predvodjena Sakotinim lesom ce bez prednosti domaceg terena osvojiti tacno nista, a sve i da nekim cudom smene matoru ojebinu, kasno je da se nesto specijalno promeni. Eventualno na neko vracanje Radonjica, te energiju i fanatizam navijaca koji bi se tako pokrenuli, ali od toga naravno nema nista. 

Na stranu beskrajna ogavnost Buducnosti i Partizana, ti timovi igraju neuporedivo smisleniju, uigraniju, bolju kosarku i potrebno je bas kvalitetno da se samoubiju da bi ova razbijena banda uzela bilo kakav trofej.

12 minutes ago, Ros said:

na 20 sekundi do kraja, na -7 mi ne pravimo faul nad protivnikom koji sutira bacanja 30% 

jos gore. na 1:07 do kraja su drzali loptu 20 sekundi na -8 :vesala2:

On 9.2.2020. at 1:14, harper said:

Sakota moze biti ovakav ili onakav trener ali za tebe i za mene je dokazano strucnjak par excellence.

Čisto jedna napomena koja mi zapade za oko. Jebeš stručnost ukolio si nesposoban da motivišeš ekipu. Može Šaki™ da strpa svu svoju stručnost tamo gde sunce ne sija, priprema meča ne obuhvata samo taktiku, a tu je bukvalno debil. Retard na kub. Nedelju dana priprema utakmicu u Baru da bi mu igrači izašli na istu punih gaća, gde niko sem Lazića nije spreman da se pobije. Nepevano govno i smeće od trenera, bio i ostao.

Mislim da je kasno i za Deja, njemu je potrebno vreme da uspostavi svoj sistem. Ovde bi (možda) jedino pomogao neki galamdžija, prvenstveno motivator a onda sve ostalo, da proba da se osvoji nešto na juriš. Naravno, morala bi da padne i seča, pizde i neodgovorni morali bi da se udalje iz tima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...