Apollo Creed Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Imamo bolji međusobni,zadatak ispunjen. Link to comment
renne Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Al treba nekako olimpiju dobiti Link to comment
Ćenta Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Koliko puta se Panter lak ko perce zabije u blok trojice igrača na ulazu pod koš, toliko je pokazatelj da trener Šakota nema ni jednu uigranu akciju da pozove s klupe kad se krene u napad, već kombinovano lažni plej vuče loptu ko pas oglodanu kosku dok je negdje ne zagubi. Link to comment
harper lee Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 U Evroligi odmaramo igrace za ABA ligu, u ABA ligi za Kup, u Kupu cemo za Evroligu. Odlicno rotiramo igrace da se ne umore previse, steta samo sto usput gubimo utakmice. Link to comment
FPLS Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Startna petorka Dzenkins-Beron-Lazic-Kuridza-Kuzmic... Muceni Beron ostavljen da igra 1 vs 5 i 4 igraca koja mogu dati kos samo slucajno, s obzirom da jednu jedinu uigranu kretnju/akciju nemamo. Normalno, 5 ubacenih poena za 9 minuta, brzih -15 i gotova utakmica. Ova ekipa predvodjena Sakotinim lesom ce bez prednosti domaceg terena osvojiti tacno nista, a sve i da nekim cudom smene matoru ojebinu, kasno je da se nesto specijalno promeni. Eventualno na neko vracanje Radonjica, te energiju i fanatizam navijaca koji bi se tako pokrenuli, ali od toga naravno nema nista. Na stranu beskrajna ogavnost Buducnosti i Partizana, ti timovi igraju neuporedivo smisleniju, uigraniju, bolju kosarku i potrebno je bas kvalitetno da se samoubiju da bi ova razbijena banda uzela bilo kakav trofej. Link to comment
Ros Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 na 20 sekundi do kraja, na -7 mi ne pravimo faul nad protivnikom koji sutira bacanja 30% Link to comment
Ros Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 12 minutes ago, Ros said: na 20 sekundi do kraja, na -7 mi ne pravimo faul nad protivnikom koji sutira bacanja 30% jos gore. na 1:07 do kraja su drzali loptu 20 sekundi na -8 Link to comment
Shaq Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 dosta je bilo senilne budale, daj deja Link to comment
Apollo Creed Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 (edited) Bio bih zadovoljan i sa RIP-om... Edited February 10, 2020 by Apollo Creed Link to comment
Dankan Ajdaho Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 On 9.2.2020. at 1:14, harper said: Sakota moze biti ovakav ili onakav trener ali za tebe i za mene je dokazano strucnjak par excellence. Čisto jedna napomena koja mi zapade za oko. Jebeš stručnost ukolio si nesposoban da motivišeš ekipu. Može Šaki™ da strpa svu svoju stručnost tamo gde sunce ne sija, priprema meča ne obuhvata samo taktiku, a tu je bukvalno debil. Retard na kub. Nedelju dana priprema utakmicu u Baru da bi mu igrači izašli na istu punih gaća, gde niko sem Lazića nije spreman da se pobije. Nepevano govno i smeće od trenera, bio i ostao. Link to comment
dragance Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Dobro bre, znamo sve. Dejo or bust. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Mislim da je kasno i za Deja, njemu je potrebno vreme da uspostavi svoj sistem. Ovde bi (možda) jedino pomogao neki galamdžija, prvenstveno motivator a onda sve ostalo, da proba da se osvoji nešto na juriš. Naravno, morala bi da padne i seča, pizde i neodgovorni morali bi da se udalje iz tima. Link to comment
Apollo Creed Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Zoran Moka onda. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Realno i sa njim bi bolje izgledali. Link to comment
Recommended Posts