Shaq Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 dal smo ikada imali suterski impotentniju cetvorku od kuridze, nesto ne mogu da se setim? Link to comment
FPLS Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Mozda i najgora partija Zvezde ikada u EL, a izgubicemo 5-6 razlike, sto dosta govori o ovom raspalom Himkiju i jos raspalijem Sakoti. Link to comment
harper lee Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Mogli smo jeftino da dobijemo ovde ali - Sakota Dragan. Ako nemamo povredjene igrace - nema problema, odmaracemo nekoliko njih da nadoknadimo odsustvo povreda. A i te sto skinemo zaboravicemo na klupi jer "Sakotin zakon" kaze da dva igraca koja startuju posle 5-6 minuta se vise ne vracaju na parket. Ovo je najsramotnija utakmica Zvezde u Evroligi a imali smo poraze i od 30+ razlike. Koliko smo bili u utakmici najbolje govori situacija na kraju meca kad Dobric ne faulira Jovica na 19 sekundi do kraja nego Sveda na 5 sekundi. Mozga bez. Link to comment
Ćenta Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Tradicionalno loše izdanje u Rusiji, ne znam da li smo ikad nekog tamo pobjedili, a igra i tok utakmice no coment. Link to comment
McNulty Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Tradicionalno loše izdanje u Rusiji, ne znam da li smo ikad nekog tamo pobjedili, a igra i tok utakmice no coment.Dobili smo Zenit prije par kola.Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk Link to comment
renne Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Kakva glupost od utakmice Link to comment
nahbar Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 kako sam se obradovao kada sam video da je Jovic primio loptu 19 sec pre kraja. Ali, pomracenje, kretenizam, branimo napad na minus 4... Link to comment
fandorin Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Osvrnimo se na kratko na Simanić Borišu. Njega bih momentalno iscipelario iz kluba. Bilo bi me blam da tražim i evro za tu vreću kostiju. Nivo jadnosti na kom se on nalazi je velika sramota, ne za košarkaša, nego za ljudsko biće. Ne znam da li se ijedan igrač ovoliko čekao kao on. Posle prošlogodišnjeg plej-ofa aba lige mislio sam da je to ta iskra koja će konačno povezati neke žičice u toj glavurdi. Ne, on je gori nego ikad. Link to comment
fandorin Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Katovan Džona Bolden, eto taman da se nadovežem na pređašnji post. Link to comment
harper lee Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ovaj klip ti je vec bezveze, samo si bespotrebno dezavuisao klipove na temu "Filip Covic"i svrstao se u red raznih mrsomuda po youtube-u koji o kosarci znaju vise od trenera. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Čime je to "trener" učestvovao u pripremi utakmice i odbrani na čoveku koji nas je punio na istu foru 40 minuta? Na najjednostavniji način na svetu, opet i opet? Link to comment
harper lee Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 18 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Čime je to "trener" učestvovao u pripremi utakmice i odbrani na čoveku koji nas je punio na istu foru 40 minuta? Na najjednostavniji način na svetu, opet i opet? Bez obzira. Ovakvih klipova moze da se napravi stotinak po svakom kolu u svim popularnim sportovima i ligama. Cak i za Djokovica mogu da ti napravim klip od pola sata s greskama koje je pravio u raznim mecevima, a taj sigurno zna posao kojim se bavi. Klipovi o Filipu su imali smisla jer smo svi znali zasto moramo da trpimo njegovo prisustvo na terenu i da to nema veze sa kosarkom i sportom, ovakvi klipovi na racun Sakote, Gista, Stimca i ostatka odbrane koja nije preuzimala protrcavanja Jerebka su besmisleni. OK, nisi ni na sta pogresno ukazao, ali prosto ne vidim svrhu da se time bavis kao kosarkaski amater koji nije uzivo gledao utakmicu iza nase klupe i ne zna u kakvom su psihofizickom stanju bili igraci. Otkud, na primer, znas da li je Sakota skretao paznju igracima na to ili nije? Mozda su igraci jednostavno bili preumorni, dekoncentrisani. Ovakve akcije nisu proizvod lose igre jednog igraca vec celog tima. Uostalom, i na tom klipu koji si postavio se vidi da su neke akcije odigrane protiv Gista, neke protiv Stimca, jedna protiv Kuridze, jedna sa Odzom na parketu, o saigracima koji nisu pomagali kod pikova da i ne govorim. Trener moze da zameni igraca koji to lose brani i napravi korekciju odbrane ali kad mu svi visoki igraci i sve petorke padaju na istu foru to ponekad bude van domasaja trenera. No, sve to nema veze, poenta je da si napravio nepotreban i glup klip kojim si bukvalno naseo na zicer da svi oni klipovi koje si napravio o Filipu nisu imali veze s njim vec sa tobom. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Ovo što si napisao i jeste poenta, što je u pitanju sistemska greška. A sistemska greška je isključivo pitanje struke. Kad si video sličan primer na jednoj utkamici, a da nije u pitanju takmičenje nižih liga? Link to comment
Recommended Posts