Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

6 minutes ago, MiddleClass said:

Ko da ih je neko natjerao da izadju i igraju...

Па није далеко од тога. Мало је тешко очекивати да момци имају довољно енергије након што су у претходних пет дана играли драматичне утакмице са Партизаном и Панатинаикосом.

Odavno nismo odigrali ovako glupo i dekoncentrisano, kao da igramo kockom a ne loptom. Ovih -12 su iskljuciva zasluga nerealnih suteva koje je Panter pogodio pred kraj poluvremena, kako smo igrali trebalo je da gubimo jedno 20 poena razlike. Lorenzo i Gist su sramotni veceras.

Cim sam video Rocu da sudi pretpostavljao sam da ce da naplati one upaljace i kovanice kojima je zasut u Areni. Pola ovih izgubljenih lopti je direktna posledica nedosudjenih cupanja i samaranja po rukama.

i sta imaju da odmaraju barona, ovo su utakmice za njega, udje na 10 minuta, sustne 7-8 puta, pa ako udje udje.. a ne da 15 lopti guraju na oja i stimca u 10 minuta, na 15 metara od kosa.

Sta li matori les s njima radi i sprema na treninzima, zivo me zanima. Zamalo izgubljena lopta po minutu.

Da nije Panter bukvalno izmislio 10 poena, sad bismo gubili 20+ razlike od prilicno jadnog Himkija.

3 minutes ago, Ros said:

razliku napravili na slobodnim bacanjima

Uglavnom su sve bili faulovi jer igramo tromo u odbrani i kasnimo na svaki pas. Nije problem to sto je dosudjeno, problem je sto se iste stvari ne dosudjuju na drugoj strani, ako je vec takav kriterijum. Himkijevi igraci su se bas razmahali rukama.

Mada, kako igramo sudije su nam najmanji problem.

2 minutes ago, FPLS said:

Sta li matori les s njima radi i sprema na treninzima, zivo me zanima. Zamalo izgubljena lopta po minutu.

Da nije Panter bukvalno izmislio 10 poena, sad bismo gubili 20+ razlike od prilicno jadnog Himkija.

Sprema Bar u ponedeljak, ovo ocigledno igramo rekreativno. Bar za sada.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...