Ros Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 ja sam počeo da gledam na -17 Link to comment
assignment Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 10 hours ago, harper said: Dobra stvar je da se Dzenkins vratio a trebalo bi ovih dana i Stratos da pocne da se skida za utakmice. Lorenzo i Beron ne bi smeli da ovoliko peglaju u kontinuitetu, tim pre sto cemo imati dve utakmice u dva dana, dobro je da prosirimo roster koliko za ovaj vikend. Kako god, posle onih 2:7 ovo gde smo na tabeli sada deluje kao naucna fantastika. Neverovatan rolerkoster od sezone, da smo hteli namerno ovoliko da zapaprimo sebi corbu tesko da bi nam uspelo. To je neki inside info, jer nisam video nikakve vesti u vezi Djenke a kamoli Stratosa. Bilo bi super. Takodje, pošto je Faye još uvek na platnom spisku, verovatno i trenira sa ekipom, da se rotira a Boriša na hlađenje, jer nije opravdao mesto starter... Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 14 hours ago, MiddleClass said: Ajde babe sta kukate... obrcemo ovo u drugo. Link to comment
fandorin Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Asvel u 2. poluvremenu imao 1 of skok, a odmah nakon toga je Jean-Charles napravio korake tako da ništa nisu izvukli iz njega. Na kraju smo čak i dobili skok posle katastrofe u prvom poluvremenu. Ponavlja se priča da Šakota veoma uspešno rešava uočene probleme na poluvremenu, čak ne pamtim trenera koji je bio tako uspešan u tom segmentu. I ono što je harper već primetio, ume da nanjuši kad od kog igrača može da dobije nešto pozitivno. Lazić nije ulazio od sredine 3. četvrtine, ali je niodkuda istupio Dobrić sa 5 mega važnih poena, osvojenom loptom posle Dedinog promašenog penala i skokom u poslednjem minutu. Pomenuti Deda 7 poena kad smo stizali razliku + skokovi. Gist put back dunk i ono iskakanje ispred Pejna. Bukvalno minijature. Pa Džoni Jovanović. Link to comment
Nikodije Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 (edited) 10 hours ago, harper said: Da na evroligaskom gostovanju ubaci vise od 18 poena, podeli vise od 4 asistencije, usput ukrade par lopti, uzme par skokova i tako to. Ima takvih plejeva u Evropi ali mnogo kostaju. A da ne bude da je ovo bio fluke, na svojoj prvoj evroligaskoj utakmici Panter je Bajernu ubacio 15 poena i, ako se ne varam, imao tri asistencije. Videcemo kako ce ici ta prica s njim ali za sada se nije pokazao kao promasaj. Dve utakmice, sa vrlo malo treniga s ekipom, prosek od 16.5 poena i 3.5 asistencija, to je dosta vise od onoga sto sam ocekivao od njega u ovoj fazi. posebno impresivno je to sto je nakon onako prodate lopte, vec u sledecem napadu uzeo loptu, kao da se prethodno nista nije desilo, i stavio trojku preko francuskog mesara, kao da ga nema. lik potpuno bez grize savesti uvek jedan takav dobro dodje, a rekao bih da sakota ume da kontrolise njegovo ludilo. npr na utakmici protiv krke, a sedim iza nase klupe pa sam dobro video, cim je ovaj ispalio dve nerezonske lopte, sakota ga propisno izribao. tako da nije bas da ovaj ima cart blanche da radi sta hoce i kada hoce. i stvarno, nakon tog tajma, zaigrao je odgovornije. verovatno nije slucajno sto je bas kod sakote odigrao tako dobru sezonu. nije da zelim da pravdam nasu mlitavost na pocetku, ali mora se istaci da su arbitri dozvolili makljazu, pa su ovi tananiji mozda i zato ustuknuli na samom pocetku. ok je da se pusta kontakt, al juce je samo falilo da jos uvedu pit bulove na teren i da ih puste na igrace zvezde, otprilike bi se uklopilo u ambijent. vidi se da je zvezdo™ izasao iz dulove skole. "napravi 5 faulova, ne mogu svih 5 da sviraju" Edited January 11, 2020 by Nikodije Link to comment
Shaq Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 ne razumem tu kolicinu sujete i debilizma.. slede 3 utakmice u 5 dana.. kuridza povredjen, na simanica i onako ne racuna vise od 10 minuta, perp se svakako ne vraca ove nedelje, i opet ne planiraju da vrate bilo fayea ili dericka.. dakle imas jednu cetvorku za 10 minuta, i neces da vratis ni jednog od dvojice otpisanih, iako imas 3 utakmice u 5 dana a vracao si otpisanog oja u situaciji kad si imao 4 centra.. sta je sa glavom? Link to comment
Nikodije Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 pa ako su otpisani ne mozes da ih vracas kako ti se cefne, u tom slucaju nisu otpisani. bilo bi dobro da lorenzo preskoci rekreaciju sa megom u ponedeljak, s obzirom da nas litvanski smaraci cekaju u sredu, a alba u petak. mnogo je to potrosnje. jeste da to znaci da ce se za megu kancer oporaviti od povrede, ali treba da sacuvaju lorenza malo. Link to comment
Shaq Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 (edited) 2 minutes ago, Nikodije said: pa ako su otpisani ne mozes da ih vracas kako ti se cefne, u tom slucaju nisu otpisani. bilo bi dobro da lorenzo preskoci rekreaciju sa megom u ponedeljak, s obzirom da nas litvanski smaraci cekaju u sredu, a alba u petak. mnogo je to potrosnje. jeste da to znaci da ce se za megu kancer oporaviti od povrede, ali treba da sacuvaju lorenza malo. pa ne pratis radnju fabule.. i ojo je bio otpisan, pa su ga vratili iako smo imali 3 zdrava centra + jednog na putu oporavka.. a sad imamo samo jednu cetvorku i 3 utakmice u 5 dana. Edited January 11, 2020 by Shaq Link to comment
Nikodije Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Just now, Shaq said: pa ne pratis radnju fabule.. i ojo je bio otpisan, pa su ga vratili iako smo imali 3 zdrava centra + jednog na putu oporavka ojo nije u istom statusu kao braun i faje. ojo trenira sa ekipom, ova dvojica odvojeno od ekipe. Link to comment
harper lee Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 7 minutes ago, Nikodije said: posebno impresivno je to sto je nakon onako prodate lopte, vec u sledecem napadu uzeo loptu, kao da se prethodno nista nije desilo, i stavio trojku preko francuskog mesara, kao da ga nema. lik potpuno bez grize savesti uvek jedan takav dobro dodje, a rekao bih da sakota ume da kontrolise njegovo ludilo. npr na utakmici protiv krke, a sedim iza nase klupe pa sam dobro video, cim je ovaj ispalio dve nerezonske lopte, sakota ga propisno izribao. tako da nije bas da ovaj ima cart blanche da radi sta hoce i kada hoce. i stvarno, nakon tog tajma, zaigrao je odgovornije. verovatno nije slucajno sto je bas kod sakote odigrao tako dobru sezonu. nije da zelim da pravdam nasu mlitavost na pocetku, ali mora se istaci da su arbitri dozvolili makljazu, pa su ovi tananiji mozda i zato ustuknuli na samom pocetku. ok je da se pusta kontakt, al juce je samo falilo da jos uvedu pit bulove na teren i da ih puste na igrace zvezde, otprilike bi se uklopilo u ambijent. vidi se da je zvezdo™ izasao iz dulove skole. "napravi 5 faulova, ne mogu svih 5 da sviraju" Da je promasio to impresivno bi se ocas posla pretvorilo u neodgovorno. Kazu da je inat los zanat ali sinoc je Pantericu realno usralo da u par sekundi od tragicara postane heroj. Ovo sto kazes za njegov odnos prema timu i Sakoti je tacno. Svestan je Panter da mu je ovo nova sansa da se dokaze u Evroligi, nakon sto je prvu izgutao u Atini, trudice se sigurno da se maksimalno isprsi u izlogu. Pitanje je samo koliko moze protiv sopstvene prirode jer je manje-vise ocigledno da je u pitanju one man show igrac bez trunke savesti i s pamcenjem paramecijuma. Sto se tice makljaze znali smo da ce Asvel tako uci u mec i nisu nam sudije krive sto su se Kuzmic i Simanic usrali. Ono sto nismo znali je da su igraci Asvela klasicne ulicne siledzije. Dok oni tebe mlate sve je OK, kad i ti njih krenes da mlatis onda pocnu da placu kod sudija, kukaju na svaki jaci kontakt i generalno zauzmu taj "pa, nismo se tako dogovorili stav". Na kraju su se i sudijama smucili toliko da sam cak imao utisak da su se i oni potajno nadali da cemo ih pobedom kazniti za onoliko kukumavcenje i prikenjavanje na terenu i klupi. Sami su nametnuli tucu kao koncept a onda su podvili rep i pobegli iz tuce kad smo krenuli i mi da samaramo. Ne znam da li mi je draze to sto smo pobedili ili to sto smo ih na kraju posteno isprebijali, rasplakali Dzekirija i poslali Zvezdoa na tribine pre kraja utakmice. Jebi ga, ako hoces da se siris na ulici onda malo ulicnog kredoa moras da imas, nema plakanja kad ti se uzvrati. Link to comment
harper lee Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 11 minutes ago, Nikodije said: ojo nije u istom statusu kao braun i faje. ojo trenira sa ekipom, ova dvojica odvojeno od ekipe. Braun i Faje, koliko ja znam, uopste nisu registrovani za drugi deo Evrolige. Link to comment
adasevic Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Faje i braun su skinuti sa spiska prijavljenih igraca za el, ojo nije. Moze max 16 da bude na spisku. Mislim da mogu i da se vracaju na taj spisak, ali ne verujem da ce.Borisa treba da igra i da se trazi. Jbg, ako ce borisa da se sedi da bi faje igrao jebiga onda. Faje je car, borben, al ove godine nije pogodio nista. Energiju ima, ali sem toga nije skoro nista pokazao da bi se sad oplakivao. A borisa jeste najmladji igrac ekipe i treba ga trpeti i traziti.Imamo stimca i kuzmica, pa i odza i jovanovica koji idu cisto na 5, a borisu, mjka kao ciste 4. Plus gist koji moze na obe iako je originalno planiran za 5. To je 7 igraca bez derika i fajea, nije bas da fali... Tim pre sto i deda, pa i stratos kad se vrati imaju neke minute na 4. Derik je bio kocka koja se nije isplatila, kolena su izgleda slabo upotrebljiva. A faje sem emocija od prosle sezone je visak.Koliko sam cuo mjk nije teze povredjen. Par dana pauze... Videcemo.Sad treba dobiti dve upisane pobede a to je verovatno teze nego ovo sinoc. Al ekipa konacno ima karakter i hemiju i to se lepo vidi kao sto se do skora videlo da toga nema.Sent from my RNE-L21 using Tapatalk Link to comment
Shaq Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 10 minutes ago, Milosh76 said: Zasto ga zoves Ojo? tako se zove.. 5 minutes ago, harper said: Braun i Faje, koliko ja znam, uopste nisu registrovani za drugi deo Evrolige. nisu al jedan moze da se registruje.. Link to comment
Recommended Posts