Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

5 hours ago, Shaq said:

lm, cenim da ce ishod danasnjeg meca zavisiti od panterovog ludila, ne suterskog, posto ce svakako sutirati nerezonske suteve, vec pogodjenih tih suteva..:fantom:

:fantom:

Sta smo mi dobili, majko moja... 6 penala smo promasili u zavrsnici... Stimac postigao trojku, lupio bananu sekund pre kraja.. Panter sjebao napad, pa dao trojku 2 i po sekunde pre kraja...

Sjajno!

1 hour ago, Shaq said:

usrecili bi se sa njim u pm..

stimac ubacio al bar toliko i primljeno preko njega, uz odsustvo skoka.. no tesko da je danas on najveci problem..

sakota mirne duse da podnese otkaz zbog pantera.. i da nije mogao da predvidi ovo sto je iskrslo sa jenkinsem, svejedno bi za tu poziciju imali barona, lazic i dobrica..

ovako utakmicu je resilo, to sto smo dosli samo sa jednim plejom, pa nam igraju presing 40 minuta..

na sve to baron u totalnom kurcu

simanic kad odradi onu fintu na sutu, il napravi gresku u koracima il odlomi tablu sutem sa metar i po od kosa,  glavu bi mu odsrafio.. 

al eto, problem su faye i derick, a mi uhvatili 3 junacka skoka u odbrani za 20 minuta.

samo da te kvotujem

Ova utakmica valjda najbolje opisuje citav rolekoster od sezone koji ove godine igramo. Vratimo se iz bedno odigranog poluvremena i sa -21, preokrenemo i resimo utakmicu, onda je ispustimo iz ruku jer smo promasili jebenih 6 od 7 bacanja u poslednja dva minuta, na kraju pobedimo trojkom preko ruke i blokadom Vladimira Stimca na osam metara od kosa. Gore-dole, gore-dole, gore-dole, glava da ti se zavrti. Ovo samo ova Zvezda moze i niko vise, stomak me zaboleo od nerviranja.

Dovodjenje Stimca i Pantera se vec isplatilo, maltene sami su dobili ovu utakmicu, uz povremeni doprinos Davidovca, Dobrica, Brauna i Gista. Stimac je u drugom poluvremenu odigrao partiju kakvu sam duboko verovao da ne moze da odigra i realno je sve kljucne trenutke utakmice osim poslednjeg suta napravio on, ali smo mnogo dobili od Panterovog kreativnog ludila veceras, na kraju i pobednicki kos.

Edited by harper
7 minutes ago, renne said:

samo da te kvotujem

sto nisi kvotovao i ovo onda?

5 hours ago, Shaq said:

lm, cenim da ce ishod danasnjeg meca zavisiti od panterovog ludila, ne suterskog, posto ce svakako sutirati nerezonske suteve, vec pogodjenih tih suteva..:fantom:

dakle, da nacrtam za ove sto slabije kapiraju.. danas smo mogli da dobijemo samo na ovaj nacin na koji smo dobili, i panter i jeste za takve utakmice, ALI..

ako bas insistiras u ovom svecarkom momentu..

da je doveden plej umesto njega, ne bi nam se ni odlepili na -21 a i ostatak sezone, tj odlucujuce utakmice bi docekali mirniji..

ovako, ovo ce ostati samo jedna od pobeda, koji sustinski kad se bude podvlacila crta nista nece znaciti, a mi cemo odlucujuce utakmice igrati  bez back up pleja, to jest sa veprom, i lorenzom koji vec drugi put izvrce zglob u kratkom periodu..

jel kapiras sad razliku izmedju necega sto je trenutno i sire™ slike?:fantom:

Edited by Shaq
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...