radisa Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Štime je danas odigrao carski... I ova banana na kraju Link to comment
Joe D Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 zvezda u paralelnom univerzumu ove godine. Link to comment
Shaq Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 5 hours ago, Shaq said: lm, cenim da ce ishod danasnjeg meca zavisiti od panterovog ludila, ne suterskog, posto ce svakako sutirati nerezonske suteve, vec pogodjenih tih suteva.. Link to comment
elementary Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ja ludju utakmicu gledao nisam haha.Sent from my Mi A1 using Tapatalk Link to comment
Milosh76 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Sta smo mi dobili, majko moja... 6 penala smo promasili u zavrsnici... Stimac postigao trojku, lupio bananu sekund pre kraja.. Panter sjebao napad, pa dao trojku 2 i po sekunde pre kraja... Sjajno! Link to comment
pbg12345 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 stimac bananamen milane opljuni ga sad ako te nije sramota!!! zabavna je ova zvezda Link to comment
renne Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 1 hour ago, Shaq said: usrecili bi se sa njim u pm.. stimac ubacio al bar toliko i primljeno preko njega, uz odsustvo skoka.. no tesko da je danas on najveci problem.. sakota mirne duse da podnese otkaz zbog pantera.. i da nije mogao da predvidi ovo sto je iskrslo sa jenkinsem, svejedno bi za tu poziciju imali barona, lazic i dobrica.. ovako utakmicu je resilo, to sto smo dosli samo sa jednim plejom, pa nam igraju presing 40 minuta.. na sve to baron u totalnom kurcu simanic kad odradi onu fintu na sutu, il napravi gresku u koracima il odlomi tablu sutem sa metar i po od kosa, glavu bi mu odsrafio.. al eto, problem su faye i derick, a mi uhvatili 3 junacka skoka u odbrani za 20 minuta. samo da te kvotujem Link to comment
MiddleClass Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 1 hour ago, MiddleClass said: Ajde babe sta kukate... obrcemo ovo u drugo. Midle, ozeni me! Link to comment
levi Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 ovo su utakmice za Puntera, kad nema ništa od igre i kad niko ne može da pogleda koš od odbrane, on šta napravi za sebe napravi Link to comment
harper lee Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) Ova utakmica valjda najbolje opisuje citav rolekoster od sezone koji ove godine igramo. Vratimo se iz bedno odigranog poluvremena i sa -21, preokrenemo i resimo utakmicu, onda je ispustimo iz ruku jer smo promasili jebenih 6 od 7 bacanja u poslednja dva minuta, na kraju pobedimo trojkom preko ruke i blokadom Vladimira Stimca na osam metara od kosa. Gore-dole, gore-dole, gore-dole, glava da ti se zavrti. Ovo samo ova Zvezda moze i niko vise, stomak me zaboleo od nerviranja. Dovodjenje Stimca i Pantera se vec isplatilo, maltene sami su dobili ovu utakmicu, uz povremeni doprinos Davidovca, Dobrica, Brauna i Gista. Stimac je u drugom poluvremenu odigrao partiju kakvu sam duboko verovao da ne moze da odigra i realno je sve kljucne trenutke utakmice osim poslednjeg suta napravio on, ali smo mnogo dobili od Panterovog kreativnog ludila veceras, na kraju i pobednicki kos. Edited January 10, 2020 by harper Link to comment
kralj Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Kad prođe 15 min, sezonu treba posmatrati fenomenološki.EL će rešiti ally oop Dobrića za Čovića. Nema druge. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Link to comment
Shaq Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) 7 minutes ago, renne said: samo da te kvotujem sto nisi kvotovao i ovo onda? 5 hours ago, Shaq said: lm, cenim da ce ishod danasnjeg meca zavisiti od panterovog ludila, ne suterskog, posto ce svakako sutirati nerezonske suteve, vec pogodjenih tih suteva.. dakle, da nacrtam za ove sto slabije kapiraju.. danas smo mogli da dobijemo samo na ovaj nacin na koji smo dobili, i panter i jeste za takve utakmice, ALI.. ako bas insistiras u ovom svecarkom momentu.. da je doveden plej umesto njega, ne bi nam se ni odlepili na -21 a i ostatak sezone, tj odlucujuce utakmice bi docekali mirniji.. ovako, ovo ce ostati samo jedna od pobeda, koji sustinski kad se bude podvlacila crta nista nece znaciti, a mi cemo odlucujuce utakmice igrati bez back up pleja, to jest sa veprom, i lorenzom koji vec drugi put izvrce zglob u kratkom periodu.. jel kapiras sad razliku izmedju necega sto je trenutno i sire™ slike? Edited January 10, 2020 by Shaq Link to comment
Recommended Posts