Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Poenta je da je čovek opet ušao I dao 15 poena, kada se ceo tim raspada.

Al nemoj da to bilo koga spreči da i dalje pokazuje kako nema blage veze sa košarkom.

Očigledno je da je i za Odža i za Kuzmića u ovom momentu izmislio sport, a šta ću, volim da sam u pravu kao i bilo koji drugi čovek. Skoro koliko mrzim da se sere po ljudima koji to ne zaslužuju.

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Ušao je posle minut i po. Ne laprdaj. Štimac kad igra ozbiljnu ulogu, da 13, primi se 50. Ceo život.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Just now, Mil@n said:

Znači da je neko malouman odgledao prvi meč shvatio bi gde je problem bio, i znao bi da postavi igru za ovako potentnu agresivnu i skakačku ekipu... Šteta što Šakota nije malouman.

Neverovatno mi je da nije pokusao sa Simanicem na trojci i Davidovcem na dva bar na minut da vidi kako bi izgledalo. Nije da Asvel ima neke brzance u spoljnoj liniji a Simanic, sta inace voli da igra, nam ionako daje isti onakav specing sa trojke koji nam daju Lazic ili Dobric. Bar neka se ispucava iz coska pa sta ubaci a u odbrani imamo jos jednog visokog igraca da lovi nicije lopte. Napisao sam pre nego sto je utakmica pocela da ce nam se obiti o glavu to sto imamo samo cetiri beka, znao sam da ce Sakota gurati igrace by position pa sta bude.

3 minutes ago, harper said:

Apsolutno sam zgrozen ponasanjem Kuzmica i Simanica, da sam im ja trener poslao bih ih u svlacionicu posle dva minuta da ne zagaduju svojim luzerajem ostatak tima. Znas sve vreme kako ce da igra Asvel, sta ce da igra, znas da ce da pokusati da te prebiju i nadskoce i udjes u utakmicu kao poslednja picka. Jos i Sakota koji sve vreme prdi o tome sta treba da uradi na parketu a onda izostavi Odza iz tima da makar podeli neki lakat, naplasi ove sto se zalecu na skok, a ostavi manekena Jovanovica koji je za ovakve utakmice neupotrebljiv. Usrali smo se kao grlice, rade nam u reketu sta hoce, jedino je Gist pokusao par puta da se pobije za loptu, makar napravi faul, ako nista drugo. Pejn nam je sam uzeo ispod naseg kosa vise skokova nego ceo nas tim.

Simanic, zali Boze onakvog tela dato na upravljanje onako pilecem mozgu.

usrecili bi se sa njim u pm..

stimac ubacio al bar toliko i primljeno preko njega, uz odsustvo skoka.. no tesko da je danas on najveci problem..

sakota mirne duse da podnese otkaz zbog pantera.. i da nije mogao da predvidi ovo sto je iskrslo sa jenkinsem, svejedno bi za tu poziciju imali barona, lazic i dobrica..

ovako utakmicu je resilo, to sto smo dosli samo sa jednim plejom, pa nam igraju presing 40 minuta..

na sve to baron u totalnom kurcu

simanic kad odradi onu fintu na sutu, il napravi gresku u koracima il odlomi tablu sutem sa metar i po od kosa,  glavu bi mu odsrafio.. 

al eto, problem su faye i derick, a mi uhvatili 3 junacka skoka u odbrani za 20 minuta.

Just now, kralj said:

Ušao je posle minut i po. Ne laprdaj. Štimac kad igra ozbiljnu ulogu, da 13, primi se 50. Ceo život.

Tacno, ali problem je to sto je veceras od visokih igraca jedino on nadoknadio u napadu ono sto primamo preko njega u odbrani. Ovakav ulazak Kuzmica i Simanica u mec je bio nesto najjadnije sto sam u zivotu video.

Neverovatno mi je da nije pokusao sa Simanicem na trojci i Davidovcem na dva bar na minut da vidi kako bi izgledalo. Nije da Asvel ima neke brzance u spoljnoj liniji a Simanic, sta inace voli da igra, nam ionako daje isti onakav specing sa trojke koji nam daju Lazic ili Dobric. Bar neka se ispucava iz coska pa sta ubaci a u odbrani imamo jos jednog visokog igraca da lovi nicije lopte. Napisao sam pre nego sto je utakmica pocela da ce nam se obiti o glavu to sto imamo samo cetiri beka, znao sam da ce Sakota gurati igrace by position pa sta bude.
Ja bi pre probao sa Kuridžom na 4, jak je, čvrst, i voli da se pobije, bilo bi bolje sigurno.
@kralj Aha, ako uđe brzo, onda se 13 poena ne računa.. Upravo o toj relativizaciji govorim, malo mi je nenormalno da ne kažem bolesno.

29 minutes ago, Mil@n said:

Pozdravio vas sve Štimara.

Najbolji roll igrac u evropi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...