assignment Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 30:13 prva četvrtina. Nadskočili nas 10:4 odbranu koja nam omogućila neke pobede ni u najavi... Link to comment
Joe D Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 1 minute ago, FPLS said: Ladno gubimo stoka razlike od fiba ls tima? nije asvel taj koji je fiba ls tim od ova dva. Link to comment
Mil@n Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Pozdravio vas sve Štimara.Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Link to comment
Ćenta Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Razlika je ogromna, oni imaju trenera na mjestu gdje je kod nas stari panj. Link to comment
assignment Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ali su ipak teški indijanci i sramota je izgubiti od njih obe utakmice. Ali mi znamo da ostanemo bez šuta, i izgleda kao da nemamo pojma sta igramo u napadu... Link to comment
Drug Chabor Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Imamo četiri skoka za celo poluvreme, ne sećam se sličnog podatka... Link to comment
kralj Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Pozdravio vas sve Štimara.Sent from my EVR-L29 using TapatalkI Filip. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Link to comment
assignment Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 2 minutes ago, FPLS said: Adrijan Pejn 2/2 trojke Sve trojke koje smo primili su bile otvorene do neba... Link to comment
assignment Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 8 minutes ago, Mil@n said: Pozdravio vas sve Štimara. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Pozdravlja i on tebe na - 20 Link to comment
MiddleClass Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ajde babe sta kukate... obrcemo ovo u drugo. Link to comment
Mil@n Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Pozdravlja i on tebe na - 20 Poenta je da je čovek opet ušao I dao 15 poena, kada se ceo tim raspada.Al nemoj da to bilo koga spreči da i dalje pokazuje kako nema blage veze sa košarkom.Očigledno je da je i za Odža i za Kuzmića u ovom momentu izmislio sport, a šta ću, volim da sam u pravu kao i bilo koji drugi čovek. Skoro koliko mrzim da se sere po ljudima koji to ne zaslužuju. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Link to comment
Djolle Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ali su ipak teški indijanci i sramota je izgubiti od njih obe utakmice. Ali mi znamo da ostanemo bez šuta, i izgleda kao da nemamo pojma sta igramo u napadu... Nezgodan je Asvel, možda nema vrhunskog talenta, ali grizu i biju i skaču sve vreme. Ako se ne uzvrati istom energijom, dešava se ovo što se sad dešava Zvezdi. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Link to comment
harper lee Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Apsolutno sam zgrozen ponasanjem Kuzmica i Simanica, da sam im ja trener poslao bih ih u svlacionicu posle dva minuta da ne zagaduju svojim luzerajem ostatak tima. Znas sve vreme kako ce da igra Asvel, sta ce da igra, znas da ce da pokusati da te prebiju i nadskoce i udjes u utakmicu kao poslednja picka. Jos i Sakota koji sve vreme prdi o tome sta treba da uradi na parketu a onda izostavi Odza iz tima da makar podeli neki lakat, naplasi ove sto se zalecu na skok, a ostavi manekena Jovanovica koji je za ovakve utakmice neupotrebljiv. Usrali smo se kao grlice, rade nam u reketu sta hoce, jedino je Gist pokusao par puta da se pobije za loptu, makar napravi faul, ako nista drugo. Pejn nam je sam uzeo ispod naseg kosa vise skokova nego ceo nas tim. Simanic, zali Boze onakvog tela dato na upravljanje onako pilecem mozgu. Link to comment
Mil@n Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Znači da je neko malouman odgledao prvi meč shvatio bi gde je problem bio, i znao bi da postavi igru za ovako potentnu agresivnu i skakačku ekipu... Šteta što Šakota nije malouman. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts