Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

31 minutes ago, harper said:

Ocekivana i pravilna odluka. Sada treba zasukati rukave i na terenu vracati ono sto je Covic izgubio van terena. Ako klub ima obraza na ovu kaznu se nece ni zaliti.

aged like milk

Just now, Joe D said:

aged like milk

Neverovatno. Manje je njemu trebalo da napise saopstenje nego meni post od jednog reda. A ja dosta brzo kucam.:D

5 minutes ago, Joe D said:

Mislim da Covic ima napisana saopstenja za svaku priliku koja samo izbaci, kao oni novinari kad izvestavaju sa koncerata na kojima nisu bili. 

Znam, zajebavam se. On je ovo saopstenje napisao verovatno jos pre nekoliko dana.

16 minutes ago, harper said:

Neverovatno. Manje je njemu trebalo da napise saopstenje nego meni post od jednog reda. A ja dosta brzo kucam.:D

saopstenje je napisano jos pre 5 dana..

ko sto je znao da nece dobiti odgovor od lige(tj predsednistva) 30-og decembra, tako je isto znao kakakv ce odgovor lige biti kad ga dobije, i da taj odgovor nece biti validan, jer ce na kraju da odlucuju glasovi predsednistva(tj klubovi mornar, fmp, i cibona)..

sad jedino ostaje da se vidi, da li se prejebao u racunici oko ova 3 kluba.. logicno bi bilo pomisliti da u ovo sve ne bi krenuo, da nije imao naklonost bar jednog od cibone/mornara, ali cox je odavno prsnuo, tako da nije iskljuceno da ide namerno na sjebavanje zvezde.

fegi jos jednom dokazao koliko je glup da ne ne kazem retardiran.. podvlaci onaj dao iz pravilnika da u slucaju ne dolaska, utakmica se gubi 20-0 i kad je to primenjivo, ne prolazi u dalje krugove naticanja..

i onda jos navede primer, kako je partizan `41 u finalu plej ofa na drugoj utakmici finala zbog napustanja izgubio titulu.. i opet ne moze da skapira ove dve stvari..

pa retardu, lepo ti pise kad je primenjivo(a taj deo nije podvukao).. lm, da je ovo bio plej of, i da nismo otisli, to bi znacilo da gubimo seriju, a ovo je i dalje regularan deo, al dzabe retardiranom bolesniku zaslepljenog mrznjom objasnjavati.

da ne govorim da je suptilno najaljivao pobedu cibone veceras(pa pojeo vuk magare), sto ce raditi i do kraja za svaku utakmicu fmp-a, pa kad jednom fmp i izgubi, bice eto esam vam rekao da namestaju..

7 minutes ago, Shaq said:

kako ono rekoste, jenkins ce na pleja sa lorenzom

DZENKINS NAPUSTIO BEOGRAD I OTIŠAO PREKO BARE: Plej Crvene zvezde iznenada otišao iz Srbije!

ugasio twitter  :dry:

Edited by levi

fegi je jos juce na fegigardi napisao da ce jenkins najverovatnije da  leti posto je cox ispizdeo sto nema minuta za midzeta..

a ovi sa rsb i dalje cute, a da je nesto porodicno valjda bi rekli..

46 minutes ago, darkonet said:

neverovatno kakvo je djubre Tegeltija

uvek je i bio takav samo se pritajio

a bas sam ga cenio, pogresi covek

Sta si, majke ti, cenio kod Tegeltije? Da izuzmemo taj navijacki kontekst, on bi bio dripac, neznalica i lazni novinar sve i da je najveci Covicev bot ili Zvezdin navijac.

5 minutes ago, harper said:

Sta si, majke ti, cenio kod Tegeltije? Da izuzmemo taj navijacki kontekst, on bi bio dripac, neznalica i lazni novinar sve i da je najveci Covicev bot ili Zvezdin navijac.

pa evo sta, skoro od 95' god to je bila jedina kosarkaska emisija, koliko toliko trudio se da bude objektivan, medjutim pravo lice je pokazao od dolaska Covica u Zvezdu

za sav haos koji vlada izmedju dva kluba i on ima neke odgovornosti u tome bez dileme

kazem ti, to se samo pritajio, ispalo je tako

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...