ZSNj Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Ako ce da ide u Kaunas, moze i da ostane u bg. Sto se naravno nece desiti. Zabada neki od najjacih el klubova ili se vraca kuci Link to comment
harper lee Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 5 hours ago, Nikodije said: Ja bih pre početka sezone rekao da ćemo se boriti za plej of, a ti bi se rugao i vređao kao odgovor na to, i čak ni sad nećeš da se izviniš, al nema veze, nisam zlopamtilo Ke? Link to comment
FPLS Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 5 hours ago, simple red white said: ja lično bih voleo da on ode recimo u Žalgiris I ja bih voleo da vidm kako bi ga Vujosevic koristio u Kluzu, ali realnije je da zabode neki top klub. Mirise mi na Fener, ako Zeljko ostane. Link to comment
harper lee Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 5 hours ago, simple red white said: Zo će otići, ali ni svaki EL klub mu ne bi odgovarao, u mnogim bi potonuo. Nije on igrač koji će sa klupe da digne ekipu, on je onaj kome trebaju ključevi tima i sloboda u igri, nešto kao Markus W. ali sa daleko boljom odbranom, ja lično bih voleo da on ode recimo u Žalgiris a ako ne kod Šarasa onda bar kod Mesine. U ovom trenutku ima verovatno samo nekoliko klubova u Evropi koji ga ne bi hteli kao prvog pleja (Efes, Panatinaikos, Barselona sa svim zdravim igracima, CSKA, mozda Real) kao deo second unit-a bi verovatno mogao da igra u bilo kojem evropskom klubu. Covek je tek cetiri meseca u Evropi, trebalo mu je jedva nekoliko utakmica da upije, na primer, to da kod nas moze da se kampuje u reketu do mile volje, da nema defanzivne tri sekunde, da postoji nesto sto se zove zona. Za pleja u kosarci je to potpuno drugaciji sport. Lorenzo je brutalan igrac, ako nastavi ovako da igra u kontinuitetu ne bi me zacudilo ni da se vrati u NBA ligu. To je igrac koji na dve utakmice zaredom na jednoj ubaci 34 poena i sutne 22 puta, a vec na drugoj sa jedva 13-14 poena (od kojih osam sa bacanja) nabije indeks 26 skokovima, asistencijama, ukradenim loptama. Moze da igra sta hoces, kako hoces, tu slobodu o kojoj govoris koristi racionalno i u skladu sa trenutnim stanjem ekipe. Ako je ovo sto sada igra neki standard za njega mogu samo da zamislim kako bi funkcionisao u nekom stabilnom i dobro uigranom igrackom sistemu. Link to comment
Nikodije Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 56 minutes ago, harper said: Ke? bila neka rasprava o sansama zvezde u evroligi, ja pisao da cemo se boriti za top8, a ti da smo daleko od toga. ako te nisam pomesao sa nekim. nebitno. Link to comment
Далибор Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Kaže Mozzart sport: Budućnost - Zvezda 20:0, crveno-belima oduzet i jedan bod Link to comment
Moća Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Sad ce Covic jedan kombo saopstenje+konferencija jebem ga u usta glupa.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment
ToniAdams Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Pa zar je ikad 20 komada bilo upitno? Mislio sam da računate na to. Link to comment
1n54jd3r Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 49 minutes ago, ToniAdams said: Pa zar je ikad 20 komada bilo upitno? Mislio sam da računate na to. Mislim da je bilo nadanje da ce naknadno da se utvrdi termin za odigravanje tekme Link to comment
harper lee Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Ocekivana i pravilna odluka. Sada treba zasukati rukave i na terenu vracati ono sto je Covic izgubio van terena. Ako klub ima obraza na ovu kaznu se nece ni zaliti. Link to comment
1n54jd3r Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Just now, harper said: Ocekivana i pravilna odluka. Sada treba zasukati rukave i na terenu vracati ono sto je Covic izgubio van terena. Ako klub ima obraza na ovu kaznu se nece ni zaliti. ako ova odluka ostane pravosnazna, vise je no realno za ocekivati da Covic povuce ekipu iz takmicenja Link to comment
harper lee Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 1 minute ago, 1n54jd3r said: ako ova odluka ostane pravosnazna, vise je no realno za ocekivati da Covic povuce ekipu iz takmicenja Upravo sam video saopstenje i moja ideja o obrazu kluba je otisla niz vetar. Covic otvoreno preti da ce napustiti ABA ligu ukoliko ostane ova odluka. Nadam se da ce odluka ostati a Covic samo neka pokusa da upropasti klub zbog svojih licnih budalastina, pa cemo videti dokle sme da ide. Link to comment
BarryWhite Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Videli smo na primeru Olimpijakosa kako su prošli oni koji se nisu pojavljivali na utakmici. Ne vidim koji bi problem bio za ostale da igraju ABA ligu bez Zvezde i FMP-a. Link to comment
1n54jd3r Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 u nizu Covicevih mafijasko kriminalnih i nepotistickih aktivnosti, ovaj neodlazak u Podgoricu je marginalan...to mu je najmanje los potez ove sezone Link to comment
Recommended Posts