Azdaja Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Vidi se da je bilo svežine u vas, a Radonja, greota da mu onako loše igra ekipa. Link to comment
levi Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 beda sportskih novinara, osim Rajka™ nijedno pitanje za Radonju, a za Šakotu samo o Budućnosti i zašto i dalje igramo tu ligu sa Crnogorcima, neki navijač Link to comment
BarryWhite Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Radonji menadžment selektira tim, kako igraju Monro i Lesor u odbrani Štimac bi bio upgrade za njih. Link to comment
raPe Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Možemo Švabana na noge u Minhen, ...al u Podgoricu - nikad! Link to comment
hrkljush boys_2 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 (edited) 2 hours ago, Mil@n said: Da, ali, Kuzmić nije Štimac.. Čovek ga nazove dva puta mentol u dve rečenice jebote, kakva mržnja, horor. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Nema to veze sa mržnjom, nisam ja kriv što je dečko mentol i što je odbrana za mentola misaona imenica. A jedini horor je čitati tvoje gluposti. Toga se stvarno plašim, u pm, taman skontam da gluplje nije moglo, kad ono ti napišeš novi post. Edited January 2, 2020 by hrkljush boys_2 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 A sad malo o košarci. Odlična utakmica, ugodno me iznenadio učinkom u oba pravca JK. Zo je Zo, Punter prangija na boga ne misli, ali je bio zadovoljavajuć u odbrani i nekoliko finih asista naprijed. Onaj TD pas za Davidovca na zicer mi je nešto najljepše u košarci. Još smrdljivi Kuzmanović prdi kako je pas kasnio za par desetinki, nevjerovatan lik. Šteta što je Ćoki ovu ekipu zajebao svojim debilizmima. Negdje pročitah da je budžet Bajerna 23 miliona, nije mi jasno, osim Monroea, ko je tu skupio tolike pare? Osim Koponena, ostalo sve suvi prosjek. Fino je bilo vidjeti Radonjića opet. Link to comment
Mil@n Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Nema to veze sa mržnjom, nisam ja kriv što je dečko mentol i što je odbrana za mentola misaona imenica. A jedini horor je čitati tvoje gluposti. Toga se stvarno plašim, u pm, taman skontam da gluplje nije moglo, kad ono ti napišeš novi post.Šta sam napisao da je glupost? Da je dao 10 poena za 7, 8 Minuta? Ljudi rekoše lepo, čovek da Kuzmiću 6 poena u minut i po, ovaj uđe, da 10 za pet minuta, ti o njemu sereš, leči se druže. Samo sam govorio da će biti bolji tj korisniji od Odža i Kuza, i to se polako ispostavlja tačnim, nemoj da ti bude teško da to priznaš. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Link to comment
zvezdas Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 25 minutes ago, assignment said: Svaka čast za ovo kako je skineš, daj neko objašnjenje???' Link to comment
hrkljush boys_2 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Zna li se šta je sa Gistarom? Link to comment
hrkljush boys_2 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 43 minutes ago, Mil@n said: Šta sam napisao da je glupost? Da je dao 10 poena za 7, 8 Minuta? Ljudi rekoše lepo, čovek da Kuzmiću 6 poena u minut i po, ovaj uđe, da 10 za pet minuta, ti o njemu sereš, leči se druže. Samo sam govorio da će biti bolji tj korisniji od Odža i Kuza, i to se polako ispostavlja tačnim, nemoj da ti bude teško da to priznaš. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Uh, opet me prestravi, kao što rekoh, sve gluplje i gluplje, Čak mi se počinje i sviđati ta tvoja težnja da budeš najgluplji. Samo naprijed. Link to comment
Mil@n Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Just now, hrkljush boys_2 said: Uh, opet me prestravi, kao što rekoh, sve gluplje i gluplje, Čak mi se počinje i sviđati ta tvoja težnja da budeš najgluplji. Samo naprijed. Jbt ti si malouman. Oprosti što sam ti se ikad obratio. Link to comment
assignment Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 (edited) 17 minutes ago, zvezdas said: Svaka čast za ovo kako je skineš, daj neko objašnjenje???' Objašnjenje čega? Statistika je čisto informativna, ili ti smeta? Edited January 2, 2020 by assignment Slovo Link to comment
pbg12345 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 al ste naostreni svi ko da je zvezda izgubila 30 razlike, a jedino filip dobro odigrao mozda covek jednostavno pita kako si kopirao statistiku sa sajta? posto nije u pitanju obicna fotka Link to comment
assignment Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Aaaa, pa ništa, onda daa obelodanim tajnu zvanu snipping tool sa windows 😅😅😅 Link to comment
Recommended Posts