Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Stvarno je greota što se Kuzmanovićev talenat da isprati koliko ko ima faulova i kad izlazi iz bonusa troši na komentatorskoj poziciji. Stručnom štabu bi baš koristio jedan takav stručnjak da suflura Šakoti kad praviti faul. Ne znam doduše šta bi SK bez njega, al jbg viši cilj.

Verovatno je i Bayern malo doprineo celom performansu ali mi odavno bolje nismo odigrali, normalno pisem o prvom poluvremenu, izgleda da cemo da posaljemo Radonju na biro rada

Kako Bajern izgleda ne bi me zacudilo da smo veceras urucili Radonjicu otkaz. Da smo igrali ozbiljno u drugom poluvremenu dobili bismo ovu utakmicu 50 razlike. Odigrali smo pametno i dosta dobro ali ne mogu da se otmem utisku da nam je Bajern mnogo pomogao da jos vise podebljamo utisak svojom ocajnom igrom. Gledao sam ih protiv Zalgirisa i mislio sam da im je dosla ona crna utakmica kad ne mogu nista ali oni izgleda ne igraju nista ni u napadu ni u odbrani u kontinuitetu. Ova nasa ekipa ovako nije dobila nikog, ni u ABA ligi, a stekao se utisak da smo u drugom poluvremenu odigrali preko kurca i malo za licnu statistiku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...