Shaq Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 12 minutes ago, harper said: Trazili i nisu dobili. Ne bi dobili ni ovog puta, poslednja stvar na svetu koja je trenutno potrebna crnogorskoj policiji je ekspedicija bezbednjaka iz Srbije. Od svega sto sam cuo na ovoj KZS, a uglavnom smo culi ocekivane stvari, ono sto me je najvise zaprepastilo je to da Predsednistvo ABA lige nije donelo nikakvu odluku i nikakvu preporuku na zahtev Zvezde koji je, objektivno, mogao da se ocekuje. Dakle, bukvalno niko iz menadzmenta lige se nije usudio da kaze "idete dole i tacka" ili "ne idete dole". To povlaci mnogo veca pitanja od samog ovog slucaja, pitanja koja su vezana za operativnost funkcionisanja lige. trazili su bili za april i da tada nisu dobili.. sada nisu bili trazili, a da su trazili i ovi ih odbili, onda bi i dobili napismeno, da drzava iz bezbednosnih razloga, ne dozvoljava kk zvezdi da ide u cg.. ovako je ispalo, nije nam niko zabranio da idemo, al nije nam niko ni rekao da idemo.. Link to comment
harper lee Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 26 minutes ago, Shaq said: trazili su bili za april i da tada nisu dobili.. sada nisu bili trazili, a da su trazili i ovi ih odbili, onda bi i dobili napismeno, da drzava iz bezbednosnih razloga, ne dozvoljava kk zvezdi da ide u cg.. ovako je ispalo, nije nam niko zabranio da idemo, al nije nam niko ni rekao da idemo.. Majke ti, ne lupaj. I sta bismo dobili tim papirom, osim sredstvo za brisanje dupeta? Link to comment
jorma shparga Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Nebojsa je konacno nasao nacin da maestro nema negativan koeficijent ! Bravo kretenu p.s. da li se nesto slicno vec desilo u ABA ligi? tj da li ima sanse da ovu sprdacinu od kluba kazne drasticnije od 20-0? Link to comment
teacher Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 1 hour ago, Shaq said: ko sto sam reko i pre neki dan, sto nisu trazili 20 nasih zandarma, kad je takva bila procena? a sad je i sam rekao da su za april bili trazili 5 nasih policajaca.. naci povedes, 20 nasih, kod prvog incidenta, napustis utakmicu, i cao zdravo. jel to uopšte moguće da odvedeš žandarmeriju kao obezbeđenje u drugu državu? Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Ostalo je nejasno, što me ne čudi, nakon smradove kzš, da li je Zvezda zvanično tražila, i kada od aba lige da se utakmica odloži? Smrad maše nekakvim procjenama srpske policije o visokom riziku i dopisivanju i slanju maila u noćnim satima, proziva neku gospođicu, bili na telefonskoj vezi, bla, bla, naravno sve zakukuljeno. I ne kaže zašto je Zvezdi MUP CG poslao garancije o bezbjednostii, ko je to tražio, i to u 2 maila, nezvaničnom i zvaničnom. Link to comment
harper lee Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 12 minutes ago, teacher said: jel to uopšte moguće da odvedeš žandarmeriju kao obezbeđenje u drugu državu? Valjda je moguce, samo mora da bude u okviru protokola. Mnoge strane delegacije putuju sa svojim obezbedjenjem. Link to comment
napadaj Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 21 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Smrad maše nekakvim procjenama srpske policije o visokom riziku i dopisivanju i slanju maila u noćnim satima, proziva neku gospođicu, bili na telefonskoj vezi, bla, bla, naravno sve zakukuljeno. Još se usudio da kaže da dotična sekretarica Vanja često preuzima ingerencije uprave lige. Jok, predsednik lige će da forwarduje mejlove i dokumenta, a ne sekretarica. Link to comment
harper lee Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 32 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Ostalo je nejasno, što me ne čudi, nakon smradove kzš, da li je Zvezda zvanično tražila, i kada od aba lige da se utakmica odloži? Smrad maše nekakvim procjenama srpske policije o visokom riziku i dopisivanju i slanju maila u noćnim satima, proziva neku gospođicu, bili na telefonskoj vezi, bla, bla, naravno sve zakukuljeno. I ne kaže zašto je Zvezdi MUP CG poslao garancije o bezbjednostii, ko je to tražio, i to u 2 maila, nezvaničnom i zvaničnom. 1. Rekao je da je klub trazio odluku od Predsednistva ABA lige da li ce se igrati utakmica, dva puta. Dobio je odgovor od sekretarice da ce se igrati jer je MUP CG poslao garancije ABA ligi. Ostalo je nejasno u cije ime je poslat taj mejl. Covic kaze da nikakva odluka Predsednistva nije doneta ali za potvrdu ili demanti toga treba sacekati saopstenje ABA lige, koje ce verovatno uslediti. 2. Te dve garancije je ABA liga forvardovala Zvezdi, oni su verovatno i trazili te garancije na osnovu naseg dopisa. Zvezda je trazila misljenje od naseg MUP-a. Bar sam ja tako razumeo. Link to comment
Bogotac Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 (edited) Makabi vodi jebeni Mosad sa sobom,samo sto nam ne bi dozvolili da povedemo i mi dole nekog od SAJ ili zandarmerije. Ma necu da pisem nista,ucestvovanje u prljavim radnjama dva olosa na vlasti. Edited December 30, 2019 by Bogotac Link to comment
harper lee Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Gledam snimke iz Podgorice i ne mogu da se otmem utisku da sam, bez obzira sto smo ovim porazom (minus jedan bod) pustili ABA ligu niz vodu, zadovoljan sto nismo bili ucesnici ovog politickog performansa DPS-a. Jebo te, u ovoj situaciji u kojoj mu se nalazi drzava premijer dosao na utakmicu jebene ABA lige. Link to comment
Joe D Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Mozda su razlozi i pogresni, ali je odluka ispravna. Link to comment
Shaq Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 2 hours ago, harper said: Majke ti, ne lupaj. I sta bismo dobili tim papirom, osim sredstvo za brisanje dupeta? kako sta dobijas? dobijas legitiman dokumenat zasto si sprecen da odes.. da te podsetim, covic je sada odbio da ode, a na papiru nije pisalo da bia zabranjuje, vec da ima indcija za nerede i bla bla.. za april, iz zvezde su trazili 5 plavaca, al ih nisu dobili s obzirom da su iz mupa crne gore garantovali bezbednost.. posto smo videli da od toga nije bilo nista, sada je bilo legitimnije traziti da povedemo nasu zastitu, a ako mup iz bezbednosnih razloga ne bi odobrio, kako onda moze biti bezbedno i po igrace i strucni stab zvezde? 1 hour ago, teacher said: jel to uopšte moguće da odvedeš žandarmeriju kao obezbeđenje u drugu državu? jasta Link to comment
armor Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 2 hours ago, teacher said: jel to uopšte moguće da odvedeš žandarmeriju kao obezbeđenje u drugu državu? Jedan od uslova kad god Izraelski sportisti gostuju van maticne im drzave, ako sam ja dobro upucen. Sto se danasnje situacije tice, lako je iza nickova pisati o svemu, daleko je da sam ja Nebojsin cuvar vatre ali nije bilo lako doneti pravu odluku, ipak je na kraju krajeva ovo samo sport ma koliko se to trudili da promene Bokan i kolega mu. Malo me sve ovo podseca na onu pricu " ako uzmete to sto skripi ispod vasih nogu kajacete se, ako ne ponesete kajacete se. Link to comment
Apollo Creed Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 El su puštali Ferida u Morači? Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 2 hours ago, harper said: 1. Rekao je da je klub trazio odluku od Predsednistva ABA lige da li ce se igrati utakmica, dva puta. Dobio je odgovor od sekretarice da ce se igrati jer je MUP CG poslao garancije ABA ligi. Ostalo je nejasno u cije ime je poslat taj mejl. Covic kaze da nikakva odluka Predsednistva nije doneta ali za potvrdu ili demanti toga treba sacekati saopstenje ABA lige, koje ce verovatno uslediti. 2. Te dve garancije je ABA liga forvardovala Zvezdi, oni su verovatno i trazili te garancije na osnovu naseg dopisa. Zvezda je trazila misljenje od naseg MUP-a. Bar sam ja tako razumeo. 1. Tipično za Ćokija, zamjena teza. Znači i klub nije tražio od aba lige odlaganje utakmice, nego priupitali ih, eto čisto da vide, da li će se igrati utakmica. Kalendar je utvrđen, vjerovatno klub nije ni tražio u skladu sa pravilnicima lige odlaganje utakmice, pa ta sekretarica ''gospođica Vanja'' kako ju je Smrad nazvao je zlatna, kad se udostojila da odgovara. Ako je tražio zašto nije pokazao zvaničan papir, sa datumom kad su tražili od lige odlaganje utakmice? 2. Ja sam ga razumio da je osim tog forvardovanja, klub dobio 2 maila od MUP GC, jedan ''nezvanični i jedan zvanični.'' 49 minutes ago, Shaq said: kako sta dobijas? dobijas legitiman dokumenat zasto si sprecen da odes.. da te podsetim, covic je sada odbio da ode, a na papiru nije pisalo da bia zabranjuje, vec da ima indcija za nerede i bla bla.. za april, iz zvezde su trazili 5 plavaca, al ih nisu dobili s obzirom da su iz mupa crne gore garantovali bezbednost.. posto smo videli da od toga nije bilo nista, sada je bilo legitimnije traziti da povedemo nasu zastitu, a ako mup iz bezbednosnih razloga ne bi odobrio, kako onda moze biti bezbedno i po igrace i strucni stab zvezde? jasta Za april je rekao da su tražili od mupa Srbije 5 policajaca, ali su im oni (MUP RS) odgovorili, da ne vide bezbjedonosne rizike. Link to comment
Recommended Posts