Nikodije Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 (edited) pa da, mene zapravo ne bi cudilo da je ovo bila prevashodno zelja samih igraca. ipak je tu 5-6 stranaca koji nemaju previse razumevanja za ovu vrstu nadjebavanja koju serviraju bokan i slicni. oni brinu pre svega o svom zivotu i karijeri. ne verujem da u celom tom kontekstu aba ima perspektivu. steta. Edited December 30, 2019 by Nikodije Link to comment
harper lee Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 7 minutes ago, Heaviside said: Ako je tačno da postoji negativna procena BIA onda stvari nisu baš tako čiste kao što ti tvrdiš. Iskreno, ne bih ni ja kao predsednik kluba slao igrače ako dobijem procenu od domaće službe da im je bezbednost ugrožena, šta god da kažu domaćini i kakva god da su pravila lige. Videcemo za jedva nekoliko minuta. Ako Covic dr Nebojsa iznese konkretne podatke onda OK, ako ponovo bude svirao kurcu o indicijama, kaficima, znamo mi dobro i slicnim doskocicama moze da uzme i da se obesi o prvu granu a Zvezdu vrati na koriscenje nekom ko je koliko-toliko normalan. Link to comment
dragance Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 3 minutes ago, MiddleClass said: Taman su ozbiljni koliko i CG mup. Kakvi god sumnjivi likovi radili tamo, BIA je ipak malo ozbiljnija institucija. Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 (edited) 11 minutes ago, harper said: E, mnogo ce nam znaciti to sto ce oni da preuzmu odgovornost kad Lorenzo s parketa izadje krvave glave i kaze "jebo vas ugovor i kosarka, odoh ja". Necemo ti i ja da idemo dole da uzivamo bezbednosne garancije istih likova koji su pre jedva nekoliko meseci pokusali da lincuju igrace vec upravo ti isti igraci. Kad budes seo u avion s njima i otputujes dole da podelis sta god da se desi onda moze i da ti se gadi, ovako je malo bezveze da se kurcis tudjom kozhom. O cemu pricas ti? Kakvi te pojedinci spopali? Kakve spekulacije? Onaj lik u koznjaku koji je usao do pola terena da pljune jednog od igraca Zvezde, ne mogu da se setim vise koga dok ne pogledam snimak, i unosio mu se u facu je jebeni sin jebenog ministra policije i visoki sluzbenik crnogorske policije. Je l' taj treba danas tom istom igracu da garantuje bezbednost? Ponovicu, protiv sam toga da se ne odigra utakmica, mislim da je trebalo otici, ali apsolutno razumem da niko od igraca i strucnog staba nije zeleo da ide dole u ovoj situaciji. Nikad se nisam kurčio tuđom kožom, niti bih ikad rizikovao tuđe nešto zbog svog ćeifa, baš iz ličnog životnog iskustva u neopisivo gorim bezbjedonosnim situacijama i nemoj da mi imputiraš takve gluposti, sad si već postao bezobrazan. A igrači i stručni štab su sjeli u taj jebeni avion i nisu oni saopštili da se boje za svoju sigurnost, da su oni izašli sa stavom nećemo da idemo, poštujem, poznavajući skota koji vodi klub ne vjerujem da se tu igrači išta pitaju. Ja mislim da se ništa ne bi desilo, ti misliš da bio neko izašao krvave glave - ok. ali nemoj da mi podmećeš i sereš. Pa pokušani su i njihovi prije ista 2 mjeseca biti linčovani u Pioniru, pa su došli ove sezone opet. Što se tiče kzš-a,volio bih da smrad saopšti da istupa iz aba i da se prekine mrcvarenje i demagogija. Šteta dobre košarke, ali nju ni onako niko ne jebe ni 5%. Edited December 30, 2019 by hrkljush boys_2 Link to comment
harper lee Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Pa pokušani su i njihovi prije ista 2 mjeseca biti linčovani u Pioniru, pa su došli ove sezone opet. Prvo, njihovi igraci na toj utakmici nijednom nisu dosli u fizicki kontakt sa navijacima Zvezde, za razliku od te utakmice u Podgorici. Drugo, oni su posle toga dosli kod nas da igraju u praznoj hali, a mi treba da igramo ovo danas u hali punoj DPS-ove pesadije. Toliko punoj pesadije da karte za utakmicu nisu uopste prodavane. Trece, to nema nikakve veze ni sa cim, jer u Beogradu u vreme kad je Buducnost gostovala nije bilo nikakvog vanrednog stanja i ljudi se nisu sukobili s drzavom javno i na ulici. Pogotovo se nisu sukobili na relaciji srpsko-crnogorskih odnosa. Dakle, nisu bas situacije za poredjenje. Link to comment
napadaj Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 (edited) Možda igrači Budućnosti nisu udarani u petoj, ali su im se neke odvratne ćelave glave unosile u lica na terenu: Edited December 30, 2019 by napadaj Link to comment
Heaviside Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 (edited) 28 minutes ago, MiddleClass said: Taman su ozbiljni koliko i CG mup. Prvo, BIA je dosta ozbiljnija od jebenog mupa i to Milovog, koji (mup) ne bi ni smeo da saopšti da postoji velika opasnost po igrače zvezde pa sve da su u stanju da tu opasnost prepoznaju. Drugo, poenta nije uopšte u poređenju BIA i MUPa CG, već u tome da nema ništa čudnog u tome da klub ne pošalje igrače na utakmicu za koju od dve nezavisne procene jedna kaže da je rizik veliki. Takođe, nema ničeg čudnog da se više veruje domaćoj službi nego policiji strane države u kojoj su trenutno u toku etnički motivisani incidenti, ali ni to nije tema. Edited December 30, 2019 by Heaviside Link to comment
Shaq Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 ko sto sam reko i pre neki dan, sto nisu trazili 20 nasih zandarma, kad je takva bila procena? a sad je i sam rekao da su za april bili trazili 5 nasih policajaca.. naci povedes, 20 nasih, kod prvog incidenta, napustis utakmicu, i cao zdravo. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 jel to covic predlozio da se igra 24. Februara? Link to comment
pantelia Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 6 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: jel to covic predlozio da se igra 24. Februara? Iskusno, na Fiba prozor Link to comment
harper lee Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 (edited) 18 minutes ago, Shaq said: ko sto sam reko i pre neki dan, sto nisu trazili 20 nasih zandarma, kad je takva bila procena? a sad je i sam rekao da su za april bili trazili 5 nasih policajaca.. naci povedes, 20 nasih, kod prvog incidenta, napustis utakmicu, i cao zdravo. Trazili i nisu dobili. Ne bi dobili ni ovog puta, poslednja stvar na svetu koja je trenutno potrebna crnogorskoj policiji je ekspedicija bezbednjaka iz Srbije. Od svega sto sam cuo na ovoj KZS, a uglavnom smo culi ocekivane stvari, ono sto me je najvise zaprepastilo je to da Predsednistvo ABA lige nije donelo nikakvu odluku i nikakvu preporuku na zahtev Zvezde koji je, objektivno, mogao da se ocekuje. Dakle, bukvalno niko iz menadzmenta lige se nije usudio da kaze "idete dole i tacka" ili "ne idete dole". To povlaci mnogo veca pitanja od samog ovog slucaja, pitanja koja su vezana za operativnost funkcionisanja lige. Edited December 30, 2019 by harper Link to comment
Joe D Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 17 minutes ago, Shaq said: ko sto sam reko i pre neki dan, sto nisu trazili 20 nasih zandarma, kad je takva bila procena? a sad je i sam rekao da su za april bili trazili 5 nasih policajaca.. naci povedes, 20 nasih, kod prvog incidenta, napustis utakmicu, i cao zdravo. stvarno jebote, sto ne bi poslali nasu policiju u sred ovog sranja dole. daj jos neku genijalnu ideju. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 4 minutes ago, pantelia said: Iskusno, na Fiba prozor Link to comment
Recommended Posts