Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Ovo suđenje je smešno i to već tri utakmice unazad, poluvreme 40:37

O Čoviću je sve rečeno, ako Zvezdaši na sledećoj tekmi ne preduzmu nešto više onda jbg. Mali mora da leti... 

Beron I Braun nas drže u igri. 

Šakota I Čovići su ljudski šljam, followed by Ljudina...  

Dosta je... 

Za vas bi najbolje bilo da Lorenzo uzme 15 dana raspusta, pa da Najbolji plej mora da igra 40 minuta,. Ovako Brown non stop vraća igru u vinkl, pa ispada kako nije tako strašno.

Iskreno želim FMP-u da odigraju ovu sezonu bez midžeta.

Sent from fav toy

Tatina izdrkotina odlično uvela Zenit u utakmicu, majmunčina na klupi kad gurne Gista na 4, sa baobabom na 5, gađao bih ga ciglom. Prije toga lopatom za izdrkotinu. Lazićeva minutaža tjera u depru. I tako... 

Zanima me samo dokle ce da traje ovo jebanje ovolikih navijaca Zvezde u zdrav mozak. Retardinjo je uspeo za nekoliko minuta da majstorski preokrene razliku u korist Zenita, napravio je minus 11 i to samo zato sto je pri kraju njegovog boravka na terenu Stimac spakovao neki otpadak ispod kosa, inace bi bilo minus 13. Na kraju ga je Sakota uveo u poslednjih nekoliko sekundi da bi dodao idiotsku lob loptu Lorenzu u nemogucoj situaciji koju je ovaj ipak nekako uspeo da ubaci preko igraca.

Razumem i nepotizam, i nezasluzene privilegije, i poltronstvo trenera i komentatora, sve razumem, ali da to bude u ovolikoj meri apsolutno ne mogu da shvatim. Covic prodaje loptu tako sto se zavlaci u reket i pokusa kroz dva igraca da je podvali Stimcu a Kuzmanovic mrtav hladan kaze - dobar pas Covica. Pa, sta je los pas, majku ti jebem poltronsku, ako je lopta prodata na taj nacin dobar pas.

1 minute ago, hrkljush boys_2 said:

Tatina izdrkotina odlično uvela Zenit u utakmicu, majmunčina na klupi kad gurne Gista na 4, sa baobabom na 5, gađao bih ga ciglom. Prije toga lopatom za izdrkotinu. Lazićeva minutaža tjera u depru. I tako... 

Samo kompletan idiot moze da uvede i toliko dugo zadrzi na parketu petorku Covic - Dzenkins - Davodovac - Kuridza - Stimac. Ali, samo kompletan idiot. Bukvalno na kos nismo sutnuli u tom periodu a u odbrani su svaki put igraci Zenita imali otvoren sut. Napravili su nam 13:0 za par minuta. Koliki covek mora da bude idiot pa da izvede ovakvu petorku?

Šakota me nije iznemadio što se tiče neznanja, doduše ovo je baš u kategoriji teške retardacije. Znao sam da je i smrad, ali tu me dodatno iznenadio. 

Jebo li te mentol Štimac unusta da te jebo, sve sa mlitavim Borišom!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...