FPLS Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Uvodi ojebina matora sincinu da izdrka loptu i uvali je na 3 sekunde do kraja Zou da sutne preko 2 ruke... Link to comment
assignment Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Ovo suđenje je smešno i to već tri utakmice unazad, poluvreme 40:37 O Čoviću je sve rečeno, ako Zvezdaši na sledećoj tekmi ne preduzmu nešto više onda jbg. Mali mora da leti... Beron I Braun nas drže u igri. Šakota I Čovići su ljudski šljam, followed by Ljudina... Dosta je... Link to comment
April Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Za vas bi najbolje bilo da Lorenzo uzme 15 dana raspusta, pa da Najbolji plej mora da igra 40 minuta,. Ovako Brown non stop vraća igru u vinkl, pa ispada kako nije tako strašno.Iskreno želim FMP-u da odigraju ovu sezonu bez midžeta.Sent from fav toy Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Tatina izdrkotina odlično uvela Zenit u utakmicu, majmunčina na klupi kad gurne Gista na 4, sa baobabom na 5, gađao bih ga ciglom. Prije toga lopatom za izdrkotinu. Lazićeva minutaža tjera u depru. I tako... Link to comment
harper lee Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Zanima me samo dokle ce da traje ovo jebanje ovolikih navijaca Zvezde u zdrav mozak. Retardinjo je uspeo za nekoliko minuta da majstorski preokrene razliku u korist Zenita, napravio je minus 11 i to samo zato sto je pri kraju njegovog boravka na terenu Stimac spakovao neki otpadak ispod kosa, inace bi bilo minus 13. Na kraju ga je Sakota uveo u poslednjih nekoliko sekundi da bi dodao idiotsku lob loptu Lorenzu u nemogucoj situaciji koju je ovaj ipak nekako uspeo da ubaci preko igraca. Razumem i nepotizam, i nezasluzene privilegije, i poltronstvo trenera i komentatora, sve razumem, ali da to bude u ovolikoj meri apsolutno ne mogu da shvatim. Covic prodaje loptu tako sto se zavlaci u reket i pokusa kroz dva igraca da je podvali Stimcu a Kuzmanovic mrtav hladan kaze - dobar pas Covica. Pa, sta je los pas, majku ti jebem poltronsku, ako je lopta prodata na taj nacin dobar pas. Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Kuzmanoviću bih pomenuo i usta škrbava i sa užitkom bih mu se ispovraćao po faci. Link to comment
harper lee Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Tatina izdrkotina odlično uvela Zenit u utakmicu, majmunčina na klupi kad gurne Gista na 4, sa baobabom na 5, gađao bih ga ciglom. Prije toga lopatom za izdrkotinu. Lazićeva minutaža tjera u depru. I tako... Samo kompletan idiot moze da uvede i toliko dugo zadrzi na parketu petorku Covic - Dzenkins - Davodovac - Kuridza - Stimac. Ali, samo kompletan idiot. Bukvalno na kos nismo sutnuli u tom periodu a u odbrani su svaki put igraci Zenita imali otvoren sut. Napravili su nam 13:0 za par minuta. Koliki covek mora da bude idiot pa da izvede ovakvu petorku? Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Šakota me nije iznemadio što se tiče neznanja, doduše ovo je baš u kategoriji teške retardacije. Znao sam da je i smrad, ali tu me dodatno iznenadio. Jebo li te mentol Štimac unusta da te jebo, sve sa mlitavim Borišom! Link to comment
FPLS Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Povlacim sve sto sam rekao o Stimcu, jebena beskorisna vreca sala Link to comment
April Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Boriša i Štime protiv AjonaSent from fav toy Link to comment
elementary Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Šta li ovi više sviraju haha.Sent from my Mi A1 using Tapatalk Link to comment
hrkljush boys_2 Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Mislio sam da Ojo nema košarkašku inteligenciju i onda se vrati Štimac i vidim da je Ojo za ovoga Ajnštajn lično. Link to comment
Zico Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Dajte sudije sa svetskog. Link to comment
Ros Posted December 27, 2019 Author Share Posted December 27, 2019 u plavom reketu se ništa ne sudi. sprdnja od elitnog takmicenja Link to comment
assignment Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Desila se statistička greška u teoriji verovatnoće, midžet pogodio za 3 u EL... Beron is tonight on fire... Link to comment
Recommended Posts