Mil@n Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 (edited) Što se Fajea tiče, jedan od gotivnijih igrača koje smo imali ikada, tu nema priče. Velika šteta što odlazi. Što se Odžo Štimara poređenja tiče, Štimara je izmislio basket. Koliko će igrati, videćemo kad se pokaže kakvu zamisao™ ima trener. Naravno da nam pored Kuzmića i Gista nije potreban, ali nešto mi govori da veliki poglavica planira da kašira i Gista prvom prilikom... Edit: U stvari, kako trenutno igra Kuzmić, Štimara je i za njega trenutno ćaća. Edited December 25, 2019 by Mil@n Link to comment
harper lee Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 1 minute ago, Mil@n said: Što se Fajea tiče, jedan od gotivnijih igrača koje smo imali ikada, tu nema priče. Velika šteta što odlazi. Što se Odžo Štimara poređenja tiče, Štimara je izmislio basket. Koliko će igrati, videćemo kad se pokaže kakvu zamisao™ ima trener. Naravno da nam pored Kuzmića i Gista nije potreban, ali nešto mi govori da veliki poglavica planira da kašira i Gista prvom prilikom... Edit: U stvari, kako trenutno igra Kuzmić, Štimara je i za njega trenutno ćaća. Stvar je u tome da nam je Stimac peti (i slovima: peti) centar u ekipi, od kojih su cetvorica, ukljucujuci i njega, klasicni teski centri koji su neupotrebljivi cim se malo udalje od kosa. Nijedan od tih centara ne moze da igra cetvorku, ne moze to ni Gist koliko god to Sakota uzaludno pokusavao. Bukvalno smo ga uzeli samo zato sto je domaci igrac i bio je slobodan u pravo vreme, inace nam ama bas ni za sta nije potreban. Link to comment
Ivo Petović Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 2 hours ago, Mil@n said: Svako ko misli da Štimara nije upgrade u odnosu na Oja nema blage veze sa košarkom. Pogledajte dečku statistike kao i gde je igrao poslednjih godina. Jebo vas Odžo, čovek bukvalno ništa ne zna. Štimara nije apgrejd za mene, a ne za Oja. Najgori igrač ikad. Link to comment
harper lee Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Ali, sta mi sve necemo uraditi, kakve gimnastike necemo praviti, kakve troskove necemo napraviti, samo ako ikako moze da se zaobidje pozicija pleja iz koje nam polaze svi problemi jer tamo Svinjce mora da igra. Nemamo para za back-up pleja a imamo da potpisemo Pantera, Kuridzu i Stimca, tri igraca koji nam ni za sta ne trebaju i nisu nikakav upgrade na ono sto vec imamo. Za pare koje dajemo toj trojici mogli smo da dovedemo pleja od 60-70 hiljada dolara mesecno, dakle pleja u rangu 700-800 hiljada dolara po sezoni. Sto je najgluplje od svega, sve i da smo to uradili, da smo umesto ove gomile krsha doveli elitnog igraca na poziciji 1, opet bi Svinjce bez problema moglo da se prosvercuje kao treci plej i niko se ne bi previse bavio time sto je u timu. Medjutim, Svinjcetu nije dovoljno da bude u timu, Svinjce mora da igra i dobija minute, a za to je neophodno da Sakota slegne ramenima i kaze kako Svinjce mora da igra jer nemamo dovoljno bekova. Samo me zanima gde je samo opusteni da nam drzi predavanja iz oblasti zasluga iz prosle godine, sad kad smo mrtvi hladni otpustili coveka koji nas je svojom ludackom energijom pokretao kad niko nije mogao nista da uradi. Samo se treba setiti Beronovog "Mo was here, Mo was there, Mo was everywhere" iz onog intervjua. Jebeno nezahvalno, smrdljivo, bolesno, korumpirano, patolosko govno od kluba. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Još jednom im se najbem svega mrtvog i živog, ološ i bednici. Link to comment
Mil@n Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 28 minutes ago, Ivo Petović said: Štimara nije apgrejd za mene, a ne za Oja. Najgori igrač ikad. Gori od Odža nije, Odžo može u najvlažnijim snovima da sanja sezonu kao što je imao Štimara u odličnom Efesu i odličnoj ligi. Da ne bude zabune, jebe mi se za Štimaru, ali za Odža je Hakim. Odžo čovek bukvalno ne zna ništa. Da ga nema onolikog i solidne pokretljivosti za tu visinu da štiti obruč, bio bi najveći balvan od centra koga smo ikad imali, doduše, nije ni sada mnogo daleko. Link to comment
Moća Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Preterujete za Stimca i sigurno je bolji od Odza.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment
FPLS Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Realno, Kuzmic trenutno izgleda kao kad bi rendom tipa od 213 ubacili na teren, dakle prilicno neupotebljivo cak i na abaligaskom nivou. Covek po sopstvenom priznanju jos uci da hoda nakon nesrece, oslabio je 15 kila, posle jaceg sprinta trazi izmenu... Nema nista nazalost od njega, makar sto se tice ove sezone. Od Odza isto vise stete nego koristi, neartikulisana sirovina, ispada na svakom piku, povratni pasovi su mu komicni, ocajan tajming za skok, a ni tu snagu ne ume da koristi. Jedino bacanja pogadja u sokantno visokom procentu, sve ostalo je katastrofa. Protiv C tima Primorske su obojica toliko tragicno i nemocno izgledali, da smo sa mucenim Jovanovicem najpristojnije delovali. Stimara ima tu iritantnu klovnovsku auru + je bolno neatletican pa ga ljudi generalno ne podnose, ali je trenutno za obojicu izumitelj kosarkaske igre. Prosle sezone je s takvom lakocom skolovao centre Partizana u Pioniru, da mi je bilo neprijatno. A nije valjda ni Zeljko tolika budala da potpise takvog nemaca pojma, pa makar i kratkorocno. E sad, problem je ako je doveden s idejom da zameni Gista, onda smo apsolutno najebali. Link to comment
Ratamahatta Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Odbrana gde igraju Stimac na 5 i KP1 na kecu... Postoji ozbiljan rizik da u jednom trenutku 4 coveka budu sami na sutu. Link to comment
Блок_64 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Faje-a skinuli sa spiska. Sve izgubili dabogda. Link to comment
pbg12345 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Ljudi (glasom djv ) ali potpuno je nebitno da li je stime apgrejd uodnosu na odza, da li nam treba panter ili da je jebote mjk potreban ovom timu(zamislite na trenutak da je pocetak sexone i da neko objavi da na onaj sastav dolazi mjk :D) ponavljam, paranoicno, ludo, samozaljublheno govedo upravo zeli da se vode ovakve diskusije a sve sto je u ovom ludilu trebalo uraditi jeste dovesti npr siska ili tako nekog lika i staviti sina na poziciju "otekao mi primicac" bicu spreman protiv konstatina na +40 to je jasno bukvalbo svakom ko zna nas sastav i video je 3 jebena minuta nase kosarke sa ili bez filipa protiv ozbiljnog protivnika i sad mi tu pricamo dal je bolji stime ili odzo sve izgubili i svaki cent im momci koje teraju naplatili Cak u u ovoj srbiji (serviji) ovo je prevrsilo svaku meru ostace kao skolski primer nepotizma, arogancije, bahatosti, ludila jednog coveka i njegovog okruzenja (ova podrska od filipa i porodice pa na dalje je zapravo mozda ludje i "grdje" od samog nebojse jebenog covica) Link to comment
FPLS Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Sisko je i bio prva opcija koliko znam, cak je i zalizani pokusao da pogura taj transfer, ali nas je decko odbio. Videcemo sta tacno planiraju sa ovim Punterom. Ako racunamo na Lorenzovih sigurnih 25-30 i Beronovih 20, ostaje jos 30ak minuta na bekovskim pozicijama za Djenku i Puntera. I to pod uslovom da Davidovac, Dobric i Lazic ne uzmu ni minut na 2. Ozbiljna je tu guzva sad i sve preko 5 evroligaskih minuta u proseku za Vesninog pantera bi bio skandal. Link to comment
pbg12345 Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Ma sisko je samo primer jer se primorska raspada i jer smo uzeli igraca od tamo Ima takvih i boljih na sve strane na trzistu Na stranu sto bi nama svaki kls plej normalne fizicke konstitucije za kosarkasa, bio napredak I kakve veze ima guzva na 2 sa kraterom iza lorenca? Ovaj tim ima jedan jasan problem, da bi se uopste pravilno uocili eventualni ostali mora da se resi taj Kao da imas auto kom ne radi menjac, zaglavljen u trecoj i ti onda menjas gume, kocnice, sipas drugaciji benzin, eventualno i prefarbas auto u drugu boju i mi raspravljamo da li ce se posle svega toga kretati bolje Link to comment
FPLS Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Pa ima veze jer ce ta guzva progutati retardove minute, bar se nadam, pa ce krater biti manji. Konkretno, ocekujem da Djenka uzima minute na 1. Panter je doveden da bi igrao, Lorenzo i Beron su lideri tima, Djenka miljenik publike i najbolji defanzivac. To su 4 igraca na bekovskim pozicijama koja ocekuju i zasluzuju 20+ minutazu, ako se i pored toga tu nekako ugura gnomina, gasi klub. Link to comment
pbg12345 Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Cek, zar ti nije jasno da je to uradjeno da bi "filio ostao najbolji plej ekipe"? Ako imas problem na pleju, dovedes pleja, a ne beka, pa onda guras drugog pleja na beka (i usput se nadas da ce biti los na toj poziciji, da bi mogao i dalje gurati besmislice o najboljem pleju ekipe, pravu svakog igraca na losu formu itd) Link to comment
Recommended Posts