Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

6 minutes ago, Nikodije said:

ne bih uzimao samo olimpijakos kao relevantan, bez obzira sto liga sampiona jeste mnogo slabija.  on je ipak svake godine isao u sve veci klub, i nije ga blat tek tako uzeo.

Ma, zatrpace on nekog u nasem dresu da ce da boli ali nam je prosto bio potrebniji drugaciji tip igraca. Imali smo mi ispred nosa u ABA ligi gomilu takvih igraca koji bi nas kostali skoro nista, samo u Mornaru ih ima trojica.

5 minutes ago, harper said:

Ma, zatrpace on nekog u nasem dresu da ce da boli ali nam je prosto bio potrebniji drugaciji tip igraca. Imali smo mi ispred nosa u ABA ligi gomilu takvih igraca koji bi nas kostali skoro nista, samo u Mornaru ih ima trojica.

ne preteruj, ti sto su u mornaru imaju ime samo u aba ligi, nigde izvan toga nisu uspeli nesto da odigraju. ovo je klasa iznad, siguran sam, barem za nivo aba lige.

da li nam je potrebniji drugaciji tip igraca, to je diskutabilno, nisam siguran da bi neki kamenjar distributer u ogranicenoj minutazi mnogo toga mogao da nam donese, za tih 15-ak minuta mozda bolje dodje ovakav tip igraca.

Edited by Nikodije
7 minutes ago, Nikodije said:

ne preteruj, ti sto su u mornaru imaju ime samo u aba ligi, nigde izvan toga nisu uspeli nesto da odigraju. ovo je klasa iznad, siguran sam, barem za nivo aba lige.

da li nam je potrebniji drugaciji tip igraca, to je diskutabilno, nisam siguran da bi neki kamenjar distributer u ogranicenoj minutazi mnogo toga mogao da nam donese, za tih 15-ak minuta mozda bolje dodje ovakav tip igraca.

Videcemo, ne znam sta drugo da ti kazem. Ekstremno mi je sumnjivo to sto su u Olimpijakosu odlucili da umesto njega dovedu Rocestija koji je tezak liability u odbrani, a vec imaju Spanulisa. Ja bih, naravno, voleo da eksplodira kod nas ali strepnja mi je veca od nade.

3 hours ago, teacher said:

Članak satkan od bureka... Čovara identifikovao bočne udare iz druge Srbije i uplatio 2 tepsije u "redakciju" Danasa

the nemanja marković da napiše tako nešto, apsolutno nemoguće

:fantom:

To je onaj novinar koji je u svojim novinama pisao o Bogdanoviću od Žitka i osvajanja trećeg mesta u juniorskoj ligi, preko FMP-a i završnog turnira Euroleague gde je postigao odlučujući koš, Fenerbahčea gde je oplemenio igru... sve do reprezentacije i sjajnih igara u Sakramentu.

Vujčinov drugar sa basketa.

Edited by Mark Rothko
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...