harper lee Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 6 minutes ago, Nikodije said: ne bih uzimao samo olimpijakos kao relevantan, bez obzira sto liga sampiona jeste mnogo slabija. on je ipak svake godine isao u sve veci klub, i nije ga blat tek tako uzeo. Ma, zatrpace on nekog u nasem dresu da ce da boli ali nam je prosto bio potrebniji drugaciji tip igraca. Imali smo mi ispred nosa u ABA ligi gomilu takvih igraca koji bi nas kostali skoro nista, samo u Mornaru ih ima trojica. Link to comment
Nikodije Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 (edited) 5 minutes ago, harper said: Ma, zatrpace on nekog u nasem dresu da ce da boli ali nam je prosto bio potrebniji drugaciji tip igraca. Imali smo mi ispred nosa u ABA ligi gomilu takvih igraca koji bi nas kostali skoro nista, samo u Mornaru ih ima trojica. ne preteruj, ti sto su u mornaru imaju ime samo u aba ligi, nigde izvan toga nisu uspeli nesto da odigraju. ovo je klasa iznad, siguran sam, barem za nivo aba lige. da li nam je potrebniji drugaciji tip igraca, to je diskutabilno, nisam siguran da bi neki kamenjar distributer u ogranicenoj minutazi mnogo toga mogao da nam donese, za tih 15-ak minuta mozda bolje dodje ovakav tip igraca. Edited December 24, 2019 by Nikodije Link to comment
harper lee Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 7 minutes ago, Nikodije said: ne preteruj, ti sto su u mornaru imaju ime samo u aba ligi, nigde izvan toga nisu uspeli nesto da odigraju. ovo je klasa iznad, siguran sam, barem za nivo aba lige. da li nam je potrebniji drugaciji tip igraca, to je diskutabilno, nisam siguran da bi neki kamenjar distributer u ogranicenoj minutazi mnogo toga mogao da nam donese, za tih 15-ak minuta mozda bolje dodje ovakav tip igraca. Videcemo, ne znam sta drugo da ti kazem. Ekstremno mi je sumnjivo to sto su u Olimpijakosu odlucili da umesto njega dovedu Rocestija koji je tezak liability u odbrani, a vec imaju Spanulisa. Ja bih, naravno, voleo da eksplodira kod nas ali strepnja mi je veca od nade. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Стварно јеботе, кад изађе петорка нпр Човић-Лазић-Давидовац-Куриџа-Штимац Link to comment
levi Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 https://www.danas.rs/ljudi/filip-covic-breme-prezimena/ Filip Čović, porodični čovek, profesionalac koji je zategao telo do maksimuma Link to comment
teacher Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 16 minutes ago, levi said: https://www.danas.rs/ljudi/filip-covic-breme-prezimena/ Filip Čović, porodični čovek, profesionalac koji je zategao telo do maksimuma Članak satkan od bureka... Čovara identifikovao bočne udare iz druge Srbije i uplatio 2 tepsije u "redakciju" Danasa Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Danas propo Link to comment
Apollo Creed Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 3 hours ago, levi said: https://www.danas.rs/ljudi/filip-covic-breme-prezimena/ Filip Čović, porodični čovek, profesionalac koji je zategao telo do maksimuma Zategao lebtejebo... Link to comment
James Marshall Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 (edited) To ko ja kad dva dana ne stignem da doručkujem od posla pa utripujem da sam zgodan odjednom Edited December 24, 2019 by James Marshall Link to comment
Dankan Ajdaho Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Ali pazi, Danas, koji pretenduje da bude ozbiljno shvaćen kao novina, i mesto gde rade navodni novinari... Leb ti jebem. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 3 hours ago, teacher said: Članak satkan od bureka... Čovara identifikovao bočne udare iz druge Srbije i uplatio 2 tepsije u "redakciju" Danasa the nemanja marković da napiše tako nešto, apsolutno nemoguće Link to comment
Mark Rothko Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 (edited) To je onaj novinar koji je u svojim novinama pisao o Bogdanoviću od Žitka i osvajanja trećeg mesta u juniorskoj ligi, preko FMP-a i završnog turnira Euroleague gde je postigao odlučujući koš, Fenerbahčea gde je oplemenio igru... sve do reprezentacije i sjajnih igara u Sakramentu. Vujčinov drugar sa basketa. Edited December 24, 2019 by Mark Rothko Link to comment
MiddleClass Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Znaci svaki drugi tekst mu je dobar... Link to comment
Ratamahatta Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 1 hour ago, Apollo Creed said: Zategao lebtejebo... Ni slucajno nije nesto sto se podrazumeva u profesionalnom sportu, svaka mu cast na tom naporu. Link to comment
Recommended Posts