Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

2 hours ago, fandorin said:

Pik smo branili očajno, sa Štimetom će to ipak biti značajno gore. Želim da verujem da neće otpustiti Gista, koliko se god raspadao ofanzivno u odbrani pika je tata. 

Dovođenje Kuridže je ludilo, svakako je bolje ostati sa Borišom i Fajeom. Verovatno da ima neki razlog što su mu klubovi u CV u 32. godini Sparta, Čapljina, Borac, Cibona (uz sav respekt prema tom klubu) , Ostende, Nimburk i Primorska. 

Jovanović 5 faulova za 8 minuta. Pa, jbt. Šta je taj dečko radio po Amerikama i priprema reprezentacije?

Odža mi neće biti žao. 

borac banjaluka (uz sav respekt prema tom klubu)

cisto da ne pomisle ljudi... :fantom:

9 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Protiv Barse ga je isponižavalo 19 godišnje dete, nije mogao loptu da prevede preko pola. Što sam i lepo elaborirao, jelte :) 

Tada su i krenuli zvižduci. Sve nakon toga je demage control, naravno, neuspeli, jer da bi bio učinkovit na bilo koji način, Isprdak bi morao da prikaže nešto na parketu što je naravno na nivou statističke greške (opet potkrepljeno surovim brojkama).

Тачно.

ićkova statistika posle poslednjeg duplog kola EL je (zbirno po svim parametrima); 141-vi igrac od ukupno 141 igraca u EL

Parametri po kojima ima ovako solidnu poziciju(da ne smaram sa ciframa):

FIC(Floor Impact Counter) je 140-ti od 141 igraca (Dmitriy Khvostov je samo losiji)

PER(Player Efficiency Rating) je 141 od 141 igraca

Ort(Offensive Rating) je 141 od 141 igraca

STL%(Steal Percentage) je 141 od 141 igraca

TOV%(Turnover Percentage) je 141 od 141 igraca

PPS (Points Per Shot) je 141 od 141 igraca

TRB%(Total Rebound Percentage) je 136 od 141 igraca(meni iskreno neverovatno da ovde nije najgori)

eFG%(Effective Field Goal Percentage) je 141 od 141 igraca

TS%(True Shooting Percentage) je 141 od 141 igraca

BTW, ovo ostaje zabeleženo za sva vremena i za vjeke vjeki. Večita sramota.

Ово треба умети.Леб те јебо пола форума би било статистчки гледано бољи од њега на паркету.

Edited by Блок_64

Leva strana mitskog bica Stigula izgleda od sutra ili prekosutra ponovo u Zvezdi. Najavljen kao "ljubimac navijaca Zvezde".:laugh: Bar onog dela koji nema pojma s kosarkom.

KK Svrati Bato.

Ja sam mislio da niko ne može nadmašiti Terzu muljatora, ali Čović je prebacio njegov nivo, Terza se bar šeretski smije dok laže, a ovaj prijeti prstima publici kad mulja i laže.

Prvo se sklopi težak ugovor sa nekim zvučnim imenom pojačanjem,  pa onda se to ime degradira lošim postavama i kombinacijom pozicija koje po prirodi ne odgovaraju tom igraču, a onda se "dogovorno" raskine ugovor, što znači pola-pola para od dogovorene cifre, za kusur od tog "sporazumnog raskida" kupi se neki Kuridža, Štime, Bjelkan, Tadija i razni polovnjaci, koji upareni sa njegovim sinom nikako ne mogu biti gori od njega, a iako su gori, to znači da nije sin tako crn kao što "rulja" misli.

ja se nadam da ni Faye ni Derrick Brown neće ''dogovorno'' raskidati ugovor, već da će tražiti komplet sumu, a dežmekasti kompleksaš neka puni dodatno tim dunsterima tipa MJK , Štimac i raznorazni... Mislim jebe se dežmekastom, ne troši svoje pare, ali opet...

Registrovan i crni brat blizanac kevinog pantera. Najavljen kao izvanredan suter, sa respektabilnih 39% za dva i 17% za tri. Ima sjajnih 0.8 asistencija u proseku. Tacno ono sto je ovom timu potrebno, divljak bez savesti za kojeg drugi igraci u timu ne postoje, koji ce promasivati u serijama kao da sutra ne postoji. No, vazno je da titula najboljeg plejmejkera u timu ostaje u pravim rukama, odbranjena od zle doselekcije zajednickim trudom Covinetua i Old Sakoterhenda.

To je statistika iz ove sezone, a kod Šakote u Aeku i pičke ćelave u Virtusu je plodio, odlični procenti. U oba navrata je osvojio ligu šampiona™ bivajući najbolji igrač.

Treba videti šta planiraju sa njim. Ako dolazi da menja kevinog pantera - onda ok, kakav god divljak™ bio, biće pojačanje. Ali ako kevin panter zadrži ulogu i minutažu, a Kevina Pantera gurnu da se kolje sa Bilijem i Đenkom, onda je to smehotresno.

3 minutes ago, Milosh76 said:

Jeste suter, ali nije plej, niti razigravac..

Kevin panter nije ništa. Ovaj je šuter + kažu dobar defanzivac, eto već dva kvaliteta koja donosi u odnosu na gnoma.

Na KZŠ upriličenu zbog predstavljanja novih akvizicija:

Osoba A: Ja sam kevin panter,

Osoba B: ja sam Kevin Panter, 

Osoba C: Ja najviše volim Crvenu Zvezdu i nije mi bitno na kojoj poziciji igram.

Kouč Ša: još ćemo da vidimo koja je novopridošlim igračima  primarna pozicija, ali ću sigurno  ove blizance pantere ću razdvojiti, obećavam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...