Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Eh, bilo bi zanimljivo da radisa i ekipa na 24h (ili više) onemoguće pisanje svima sem tebi, pa da kroz stotine postova posmatramo kako harper harpera izvlači iz konteksta, vređa, napada ad hominem, poziva na fizički obračun, reportuje... 

Pik smo branili očajno, sa Štimetom će to ipak biti značajno gore. Želim da verujem da neće otpustiti Gista, koliko se god raspadao ofanzivno u odbrani pika je tata. 

Dovođenje Kuridže je ludilo, svakako je bolje ostati sa Borišom i Fajeom. Verovatno da ima neki razlog što su mu klubovi u CV u 32. godini Sparta, Čapljina, Borac, Cibona (uz sav respekt prema tom klubu) , Ostende, Nimburk i Primorska. 

Jovanović 5 faulova za 8 minuta. Pa, jbt. Šta je taj dečko radio po Amerikama i priprema reprezentacije?

Odža mi neće biti žao. 

56 minutes ago, Ćenta said:

Kuridža! Prosto nemam adekvatne reakcije kojom bih iskazao Čoviću senioru pitanje, šta je on to doveo??

vec sam rekao kako radi mozak covica glupana i sakote tupana..

vidi statistiku da postize 13ppg, a ne vide da je to na prosecnih 30 minuta(sto je osrednji prosek), a plus na to ne postoji u odbrani.

al posto po njima i midzet igra odlicnu odbranu, i ovo kako kuridza (ne)igra odbranu, za njih je top.

Edited by Shaq
58 minutes ago, harper said:

To je takozvani "Onjilo efekat". Razbio nas je u onom cetvrtfinalu Superkupa pa kao hajde da ga dovedemo. Covic je malo zaboravio na to da kad smo obratili paznju na njega u sledecoj utakmici Borisha i Faje su ga razbili.

Mi moramo da nadjemo nacin da nekim vaznim igracima objasnimo koliko nam je vazna ABA liga a to ce nam tesko uspeti, posto i igraci vide da je ovo klub gde treba da budze svoje statistike u Evroligi i da se ne obaziru na ovo lokalno takmicenje. Lorenzo i Beron, koji su maltene sami dobili Olimpijakos, veceras su bili kriminalni i ocigledno totalno van utakmice. Kuzmic kao da ima ugovor da mora da pocne utakmice kao prvi centar, veceras je bio toliko odsutan da me cudi kako nije zaspao na terenu. Dobric je neverovatno los, vec neko vreme slabo igra ali ovih nekoliko minuta koliko ga je Sakota pustio veceras su bili totalno jezivi. MJ Kuridza ocekivano nema pojma jos uvek gde je dosao i sta se igra.

Dobili smo 12 razlike Primorsku sa 50% suta za tri i to tako sto smo od Lazica i Davidovca dobili neverovatnih deset trojki. Pomislio bi covek da smo domaca ekipa kad vidi kako igramo na gostovanjima u ABA ligi ali onda se setis Milana, Kaunasa, Tel Aviva gde smo imali sut za pobedu i jedino sto moze da se zakljuci je da iz nekog razloga prosto ne igramo ova gostovanja u ABA ligi. S obzirom da nam slede dva teska gostovanja protiv direktnih konkurenata za plasman, nimalo me ne bi zacudilo da ga ispushimo za F4.

Obrnuli smo krug, Kuridža je samo starija i tromija verzija Save Lešića iz 2011, filip 2011 je isto što i sad, sin! Za večeras ništa neočekivano od utakmice za koju smo mi dobili na kladionicama kvotu 1,01 ili u hendikepu na 26+  1,80. A opet nam i takva osakaćena Primorska prodala nekoliko idealnih akcija, što još žalosnije izgleda da smo mi samo domaća ekipa u gostima miševi. Dobrić zabrinjava, a to što su B&B odigrali loše nije upitno, njihov zadatak i nije da na svakoj utakmici daju 110% sebe, zasad dobro odrađuju EL i to je sasvim dovoljno, a za ovo drugo imamo i drugih igrača nek se trgnu malo, ne moraju ova dvojica u svakoj da poginu.

33 minutes ago, Shaq said:

vec sam rekao kako radi mozak covica glupana i sakote tupana..

vidi statistiku da postize 13ppg, a ne vide da je to na prosecnih 30 minuta(sto je osrednji prosek), a plus na to ne postoji u odbrani.

al posto po njima i midzet igra odlicnu odbranu, i ovo kako kuridza (ne)igra odbranu, za njih je top.

Polako pada u vodu i teorija da se Nebojša Čović prilično dobro razumije u košarku, a pored nekoliko ozbiljnih promašaja ovo sa Kuridžom pojačano Štimcem liči na ozbiljan fail, ako se on ovako bavi košarkom onda mi ne razumijemo košarku u svojoj kući, dok sve jasno kontamo po EL, pa i NBA, šta ko igra i koji tip igrača sa svojim predispozicijama dolazi na očekivanu poziciju, al eto ne mogu da razumijem na kojoj to poziciji bio potreban Kuridža. 

7 minutes ago, Ćenta said:

Polako pada u vodu i teorija da se Nebojša Čović prilično dobro razumije u košarku, a pored nekoliko ozbiljnih promašaja ovo sa Kuridžom pojačano Štimcem liči na ozbiljan fail, ako se on ovako bavi košarkom onda mi ne razumijemo košarku u svojoj kući, dok sve jasno kontamo po EL, pa i NBA, šta ko igra i koji tip igrača sa svojim predispozicijama dolazi na očekivanu poziciju, al eto ne mogu da razumijem na kojoj to poziciji bio potreban Kuridža. 

ma uvek ista prica, kad drugi daju pare, igraci se dovode i manjaju ko na traci, s tim sto zamena uvek bude gora nego prva opcija, a isplate se i prvi i drugi..

kad se zavrnula slavina, onda su kurca menjalo, prepusteno je radonjicu..

i prva sezona tomica, je bila skromna finansikska, al onda opet u ovoj sezoni, cim drugi poceli da daju pare, odma se pocinje sa divljanjem i vracanjem na stare navike..

5 minutes ago, levi said:

objasnio je Šakota, Kuridža im treba da unese živost vikendom u Abi, pošto su nosioci isrcpljeni i nezainteresovani posle EL

jel misli na one nosioce, koji nisu povredjeni, a nisu ni igrali u ova 2 el meca, a nisu ni otputovali u slo?

Edited by Shaq
57 minutes ago, fandorin said:

Pik smo branili očajno, sa Štimetom će to ipak biti značajno gore. Želim da verujem da neće otpustiti Gista, koliko se god raspadao ofanzivno u odbrani pika je tata. 

Dovođenje Kuridže je ludilo, svakako je bolje ostati sa Borišom i Fajeom. Verovatno da ima neki razlog što su mu klubovi u CV u 32. godini Sparta, Čapljina, Borac, Cibona (uz sav respekt prema tom klubu) , Ostende, Nimburk i Primorska. 

Jovanović 5 faulova za 8 minuta. Pa, jbt. Šta je taj dečko radio po Amerikama i priprema reprezentacije?

Odža mi neće biti žao. 

Objektivno smo imali problem s navikavanjem na kriterijum, svirana nam je gomila faulova koje sudije u Evroligi i ne razmatraju da sude a Berona su nekaznjeno cupali i rukama i nogama da ne izadje iz blokova. Muceni MJ Kuridza je dobio 4 faula za stvari koje je navikao da radi u Primorci, sve vreme se osvrtao zacudjeno a realno je mozda jedan faul napravio od ta cetiri. Nisam znao da Zamojski sudi ABA ligu, prilicno nas je spasio veceras od Oberknezevica i Koljensica koji su duvali neke neverovatne stvari. Za onaj pokusaj Koljensica sa pola terena da sudi Lorenzu namernu za otimanje oko lopte, pored zivog Zamojskog koji je svirao obican faul a bio je metar daleko od svega sto se desavalo, zasluzio je debelu samarcinu. Nakon sto se i Oberknezevic slozio sa Zamojskim nakon pregledavanja snimka, morao je da dosudi obican faul, usput je izgledao kao da mu je neko pobio pola porodice.

Uzgred, ako ovaj idiot zameni Gista Stimcem mislim da ce to biti kap koja ce preliti casu u mom slucaju, sto se tice daljeg gledanja utakmica. Mi bez Gista i sa ovakvim Kuzmicem ne mozemo da odbranimo pik ni slucajno, a Stimara je poznat kao nekretnina koja je poslednji pik odbranila u juniorima.

1 hour ago, Goranz said:

Eh, bilo bi zanimljivo da radisa i ekipa na 24h (ili više) onemoguće pisanje svima sem tebi, pa da kroz stotine postova posmatramo kako harper harpera izvlači iz konteksta, vređa, napada ad hominem, poziva na fizički obračun, reportuje... 

Ekstremno si dosadan.

Mislim da je do tebe. Trebalo bi malo da se opustiš, preopteretio si se prvom košarkaškom porodicom... kliziš ka tome da ćeš zadaviti ženu koja ti se obratila ispred zgrade a potom tvrditi da je bilo u samoodbrani jer si mislio da je Vesna Čović došla da te sredi.

Edited by Goranz
2 hours ago, levi said:

Kuridža se baca u reklame, ali tamo više nema reklama

:cry:

12 minutes ago, harper said:

Stimara je poznat kao nekretnina koja je poslednji pik odbranila u juniorima.

Nije ni u juniorima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...