Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Sada tek stigao da odgledam ovaj highlight... 

Ne zna se koja izjava je bila bolnija za zdrav razum... 

Lazić "nismo mi razmaženi košarkaši, primamo kritike i zvižduke, samo nam u takvim uslovima nije omogućen normalna rad, pritisak se stvara koji koči"  Jbt 10 laži i kontradiktivnih izjava u jednom epskom žderanju govna" 

Mali takođe samo kuka i nije samo zbog mene, evo svi pucaju zbog toga.... Jebeno neverovatno... 

Pa me čak i Ilke iznervirao... 

Šteta što će 12 dana proći do reakcije. 

A reakcije će biti tu sam prilično siguran... 

1 hour ago, Ćenta said:

Ma ne treba ga nogirati još, jer koliko vidim on je portparol trenutnog izvršnog dijela uprave KKCZ, koji je dobio dozvolu poslovanja u ovoj sezoni sa polaganjem prava korišćenja odobrenih sredstava od sponzorstva i ugovora, a za tu privilegiju su obećani rezultati koji će opravdati sva ta uložena sredstva. Rukovodstvo skupštine kk je odobrilo i dalo zeleno svjetlo, ali se ne mješaju u rad rukovodstva kluba, što ne znači da u sklopu skupštine ne postoji i "opozicija" ukoliko očekivani i obećani rezultati izostanu, naravno da će broj "opozicionara" značajno porasti i onda "samo opušteno" idu na suvo, bez državne pomoći ni Čović nema izlaza, može ga ovo glupiranje preskupo koštati, posebno što ulazi u rat sa navijačima kao eventualnim grudobranom kad ga limarevi gardisti napadnu, ovim glupim sukobom sa svim navijačima stariji Čović sječe granu na kojoj sjedi, mlađi Čovks je nebitan...

Gresis,treba ga nogirati i te kako.To sto lupeta to je ok,sto rece harper ima pravo,jeste da mu se ljudi smeju ali ok njegov problem.A to sto vredja je problem foruma.

12 hours ago, harper said:

Pa, da li mislis da je realno da se igrac povredi pred dve utakmice kuci, oporavi do mere da igra 30 minuta na sledecoj u gostima, pa se ponovo povredi pred utakmicu kuci, pa se ponovo misteriozno oporavi pred sledecu utakmicu u gostima, gde opet igra 30 minuta? I sve to u 20 dana. Kad smo vec kod realnosti, koliko mislis da je to realno?

Čudotvorna Vesna i (Filipovoj ženi ne znam ime)četvororučica je zaslužna za ta volšebna izlečenja. 

(Dr. Marijana je amater)

Da dodam: Meda nije bio u pravu, Filip je imao inostrani angažman (sada, kako je on prošao je drugi par opanaka)..

Niko od njih (Lazić, Šakota, Ilić, Filip) da objasni koji su to bočni vetrovi i ko ih detabilizuje. Kako (pretpostavljam) otac i sin predstavljaju organizovanu grupu? 

Jbg da smo i Čvorovići nedostajao bi jedan član za osnovnu grupu.

Ostali smo uskraćeni za odgovore.

Edited by simple red white
9 hours ago, MiddleClass said:

Dajte ljudi da se skupimo, saberemo, slozimo... ide Primorska pa Buducnost. Sa dvije pobjede eto nas na domak prvog mjesta... :fantom:

Po rasporedu najveću šansu za pole position ima Partizan, jer smo mi ukanalili sami sebe u Štukelju i Zadru, a imamo i neugodnu Moraču i Topolicu do kraja, u tom slučaju nama bi najbolje legla pozicija 4 :D naravno posuđena od FMP-a, da tegeltiji bude muka.

15 hours ago, Ivo Petović said:

btw, nisam gledao konferenciju, ali čitam da je kao spuštena tenzija i da se matori kompleksaš nije pojavio.

To samo znači da je neko okrenuo njegov broj negde tokom subote i nedelje, a taj neko može biti samo jedan čovek. To opet povlači jedan neočekivan i potpuno sumanut zaključak da je Vučić racionalniji i manje lud od Čovića.

Druga misao koja mi se sama pojavila nakon cele ove epizode je da 5. oktobra nismo imali ama baš nikakve šanse. A i ta nikakva šansa je najveća koja će ikad postojati.

NIsam stekao utisak da je Nebojša želeo da spusti tenziju ovom konferencijom. Naprotiv, nastavlja svoj privatni rat, a to čini uvođenjem pešadije. 

Btw, jasno je da radi na štetu kluba, ali namazan je on toliko da sigurno ima razrađenu izlaznu strategiju. Siguran sam da je on sve moguće ugovore KKCZ sa raznim dobavljačima i svojim sinom tako napravio da može da ima safe landing kada jednog dana ode iz kluba. 

Ćoki će tenziju spustiti samo ako baš bude morao. Preveliko je to đubre i kompleksaš da bi se samo tako povukao, a za klubom ga očigledno zabole jer se obezbijedio na sve načine.  Još veće đubre je njegov isprdak, ali što maca koti miševe lovi što bi rekle babe.

Taj njegov sin je odgojen da mu sve prolazi i da mu sve pripada. 30 godina proživljenih u infrastrukturi napravljenoj da mu se podilazi i da ga se ubedi da on jako dobar u svemu što radi. Imao je onaj 1 reality check pre 6 godina ili koliko već, ali jbg, od tada su se neke stvari promenile u društvu, pa je infrastruktura izgrađena za njega počela dosta da podseća na širu društvenu infrastrukturu. Tako da je izgubio i tu jednu malu mogućnost da se osvesti i progleda. 

Što ga sve ne čini manje odgovornim za ovo što se dešava, da me ne razumete pogrešno. 

17 hours ago, fandorin said:

Protiv Barse ga je tatko poslao pravo na Adama Hangu, a to je najgori mismeč koji može i da se zamisli. Zašto? Ili preksinoć kad ga je cela hala izviždala. 

Protiv Asvela i Baskonije, recimo, može nategnuto da se pretpostavi da se neće obrukati, a te utakmice nije igrao. 

Protiv Barse ga je isponižavalo 19 godišnje dete, nije mogao loptu da prevede preko pola. Što sam i lepo elaborirao, jelte :) 

Tada su i krenuli zvižduci. Sve nakon toga je demage control, naravno, neuspeli, jer da bi bio učinkovit na bilo koji način, Isprdak bi morao da prikaže nešto na parketu što je naravno na nivou statističke greške (opet potkrepljeno surovim brojkama).

citam i neveruem da ljudi prizeljkuju stimca..

na stranu sto bi se to zarvrsilo tako sto bi na kraju bio zamena za gista, al ja personalno ga ne bih menjao ni za oja.. 

jedno 3 puta skuplji, jos gori u odbrani i slobodnim, plus iritantan kao pojava.

personalno pre bi sansu dao jovanovicu, i krpio sa fayeom, dok se kuzmara ne rehabilituje™..

sad druga stvar sto su strucnjaci glupan i tupan resili da katuju sve visoke koji znaju da igraju odbranu.

Ukradeno s drugog mesta, ali znam da mi čovek neće zameriti.

Fićkova statistika posle poslednjeg duplog kola EL je (zbirno po svim parametrima); 141-vi igrac od ukupno 141 igraca u EL

Parametri po kojima ima ovako solidnu poziciju(da ne smaram sa ciframa):

FIC(Floor Impact Counter) je 140-ti od 141 igraca (Dmitriy Khvostov je samo losiji)

PER(Player Efficiency Rating) je 141 od 141 igraca

Ort(Offensive Rating) je 141 od 141 igraca

STL%(Steal Percentage) je 141 od 141 igraca

TOV%(Turnover Percentage) je 141 od 141 igraca

PPS (Points Per Shot) je 141 od 141 igraca

TRB%(Total Rebound Percentage) je 136 od 141 igraca(meni iskreno neverovatno da ovde nije najgori)

eFG%(Effective Field Goal Percentage) je 141 od 141 igraca

TS%(True Shooting Percentage) je 141 od 141 igraca

BTW, ovo ostaje zabeleženo za sva vremena i za vjeke vjeki. Večita sramota.

Edited by Dankan Ajdaho
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...