Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

8 minutes ago, James Marshall said:

Čekaj, pričamo o čovjeku koji je za 170 minuta u EL na 12 utakmica uspio da ubaci 2 (slovima: dvije) dvojke iz 13 pokušaja, znači jedan ulaz/floater/duga dvojka po utakmici, a na svakoj šestoj je uspio da ubaci :lolol:

Ako mi neko nađe jadniju statistiku, plaćam piće. 

Covece, jesi li ti gledao nase utakmice u Evroligi? Mogao je on da ubaci malo vise ili malo manje, ne bi to napravilo preveliku razliku. Ono kako on izgleda na terenu je cirkus, nezabelezen na ovom nivou kosarke. Totalna nemoc. Potpuno je jasno svakome ko je odgledao vise od dve kosarkaske utakmice u zivotu da je za njega ovo kosarka za nekoliko nivoa veca od onog sto on moze da isprati. Ono sto je bolesno u celoj toj prici nije njegova nesposobnost, mnogi igraci su podbacili do nivoa smehotresa u Evroligi, bolesno je to sto tim, strucni stab i svi mi koji gledamo moramo to da trpimo jer je Filip Covic sin predsednika kluba. On nije ni klinac koji stice iskustvo, nije Amerikanac koji se privikava na evropsku kosarku, nije igrac koji se vraca iz povrede pa je jos uvek nemocan i nesiguran, on je matora drtina od 30 godina kojoj se vestacki otvara mesto u timu i gusi konkurencija ne bi li nesto odigrao i dokazao sebi da moze. Mi smo otpustali, s debelim razlogom, igrace koji su svetlosnim godinama bolji od njega jer ili nisu bili dovoljno dobri ili nisu davali dovoljno za plate koje su dobijali, njega ne mozemo da otpustimo i dovedemo igraca jer mu je tata zakucao mesto u timu. Matorom maminim sinu od 30 godina koji veoma dobro zna ali sebi nece da prizna da se zajebao i da je zagrizao ono sto ne moze da proguta.

Na stranu Zvezda, da li je nekom uopste palo na pamet to da FMP ove godine bez njega po prvi put igra vanserijsku, modernu i dobro organizovanu kosarku. Klinci tamo su prodisali otako nema njega da maltretira loptu, parket, saigrace, publiku, sve samo ne protivnika. Vidaljli smo svi to ali u skolskom dvoristu kad klinac iz bogatije porodice donese loptu pa mora da igra, u profesionalnom sportu ovo je sramota bez presedana.

1 hour ago, fandorin said:

Protiv Barse ga je tatko poslao pravo na Adama Hangu, a to je najgori mismeč koji može i da se zamisli. Zašto? Ili preksinoć kad ga je cela hala izviždala. 

Protiv Asvela i Baskonije, recimo, može nategnuto da se pretpostavi da se neće obrukati, a te utakmice nije igrao. 

Upravo su protiv Barselone i krenuli Filipovi problemi sa navijačima, tu se se čuli zvižduci posle njegove užasne igre u trećoj četvrtini. Zamenjen je u pauzi između četvrtina i više nije ulazio. Protiv Himkija je naglo krenula da pada razlika u četvrtoj četvrtini i takođe je bilo sporadičnih zvižduka, pa ga je Gavrilović menjao na tajmautu. Od tada je on na domaćem terenu odigrao prvo poluvreme protiv Valensije (gde je opet bila povreda na poluvremenu, posle loše 2. četvrtine, gde su ga po atmosferi u dvorani čekali zvižduci ako bude igrao drugo poluvreme). 

Za razliku od toga u gostima je igrao svaku utakmicu i regularno dobijao minute u drugom poluvremenu, dok na gostujućim mečevima ABA lige je osim minuta dobijao i odrešene ruke da rešava utakmice.

Jasno je da on ima problem sa domaćim utakmicama jer zbog povreda ili "povreda" propušta samo domaće mečeve ili druga poluvremena istih.

1 hour ago, harper said:

Pa, da li mislis da je realno da se igrac povredi pred dve utakmice kuci, oporavi do mere da igra 30 minuta na sledecoj u gostima, pa se ponovo povredi pred utakmicu kuci, pa se ponovo misteriozno oporavi pred sledecu utakmicu u gostima, gde opet igra 30 minuta? I sve to u 20 dana. Kad smo vec kod realnosti, koliko mislis da je to realno?

Mislim da igra sa nezalečenom povredom. I ne, nećete mi imputirati da ga zbog toga proglašavam herojem, mnogi igrači rade to svakodnevno. Zo, npr, nije se znalo do par sati pred meč da li će igrati pa je odigrao 30 minuta.

7 minutes ago, pbg12345 said:

inace sam uvek protiv prenosenja postova sa drugih foruma, ali je dobro sto si ovo kopirao jer detaljno po tackama opisuje gde je sve problem

cela ova diskusija je potpuno suluda i nadrealna

jbt, vi njemu objasnjavate da filip covic nije el igrac :lolol:

I ja sam protiv toga, ovo prvi put radim, ali sam morao ovog puta da prekrsim pravilo jer je covek bez ijedne suvisne reci (sto je samo po sebi pohvala za ovoliki tekst) detaljno secirao i objasnio sve probleme koji proizlaze iz cele ove situacije sa Filipom. Ovakav tekst, na stranu ovi izlivi na racun policijskog staza Nebojse Covica koji bi bili neprimereni za objavljivanje, nema teorije da vidis u nasim medijima, cak i kad bi neki novinar hteo da ga napise. Nema ljudi u nasim medijima kojima je sve ovoliko jasno u glavi da mogu tu jasnocu da prenesu u svoje tekstove i koncizno opisu problem. Brutalno, precizno, taksativno i, pre svega, bolno tacno.

1 minute ago, fandorin said:

Mislim da igra sa nezalečenom povredom. I ne, nećete mi imputirati da ga zbog toga proglašavam herojem, mnogi igrači rade to svakodnevno. Zo, npr, nije se znalo do par sati pred meč da li će igrati pa je odigrao 30 minuta.

Jedina nezalecena povreda s kojom on igra je povreda ega. Tu povredu nece zaleciti do kraja zivota a za to moze da zahvali pre svega sebi, pa onda mami i tati koji su ga gurnuli u sve ovo. On je uglavnom bio zasticen celog zivota kao svoga oca sin, prvi put kad je izasao iz te senke je popio po picki od navijaca, ali ni to mu nije bilo dovoljno. Sada utvrdjuje gradivo.

7 minutes ago, Barrister said:

Upravo su protiv Barselone i krenuli Filipovi problemi sa navijačima, tu se se čuli zvižduci posle njegove užasne igre u trećoj četvrtini. Zamenjen je u pauzi između četvrtina i više nije ulazio. Protiv Himkija je naglo krenula da pada razlika u četvrtoj četvrtini i takođe je bilo sporadičnih zvižduka, pa ga je Gavrilović menjao na tajmautu. Od tada je on na domaćem terenu odigrao prvo poluvreme protiv Valensije (gde je opet bila povreda na poluvremenu, posle loše 2. četvrtine, gde su ga po atmosferi u dvorani čekali zvižduci ako bude igrao drugo poluvreme). 

Za razliku od toga u gostima je igrao svaku utakmicu i regularno dobijao minute u drugom poluvremenu, dok na gostujućim mečevima ABA lige je osim minuta dobijao i odrešene ruke da rešava utakmice.

Jasno je da on ima problem sa domaćim utakmicama jer zbog povreda ili "povreda" propušta samo domaće mečeve ili druga poluvremena istih.

Tad protiv Valensije je krenula ta strategija s misterioznim povredama. S pocetka sezone je Covic nesto i pokusavao, to mu je bila prva faza. Kad je video kako se zavrsavaju njegovi pokusaji totalno je odustao od bilo kakvog uticaja na igru, prevodio bi loptu, dodao prvom do sebe i povlacio se u cosak. To mu je bila druga faza. Posto, na njegovu nesrecu, nema coska u koji moze da se zavuce kad je odbrana u pitanju, prepao se od reakcije navijaca i poceo je da "oboljeva". To je treca faza.

Nije bilo nemoguce da se cela ta prica provuce ispod zita, da je Covic shvatio gde se nalazi i igrao po par minuta, cisto da se kaze da je igrao. Ali stare hero-ball navike tesko umiru a nije imao ni srece da se ceo tim zaljulja zbog serije povreda i nekih drugih faktora, pa je bio prinudjen da nesto i odigra. Tako se izlozio onako kako nije mislio da ce i sad je frka kako ga ipak zadrzati u timu a da se ne nastavi ovaj "rat" izmedju porodice Covic i dela navijaca. Zato ovi "razumniji" sendvicari danas na sve strane pozivaju na smirivanje situacije, podrsku klubu, zajednistvo u situaciji gde nam svi rade o glavi, cekanje pojacanja koja ce Filipovu minutazu da svedu na pravu meru i slicne kompromise. Ocigledno je da Porodica ne zeli da prizna da im je sin bas toliko nesposoban i pokusavaju da se vrate na square one, ideju o snaznom timu na drugim pozicijama uz koje bi Filip mogao da mirno uzme svoje pare i svoje trofeje najmanje do kraja sezone a, ako se ova zavrsi uspesno, onda i do kraja sledece. Bojim se da je malo kasno za to ali u Srbiji se kratko pamti pa mozda i prodje.

21 minutes ago, harper said:

Nije bilo nemoguce da se cela ta prica provuce ispod zita, da je Covic shvatio gde se nalazi i igrao po par minuta, cisto da se kaze da je igrao. 

Meni je najluđe u celoj priči to što su oni ovu opciju iz kvota u startu odbacili. Nije im bilo dosta da Filip bude treći plej sa 10-15 ABA minuta i da tu i tamo uđe u igru u Evroligi. To jest, ne da su odbacili tu opciju, nego su vrlo pažljivo planirali roster tako da ona bude skoro nemoguća. Ja stvarno ne znam šta su očekivali da će da se desi. Odvaljeni su od stvarnosti totalno, a sad su još dodatno zagrizli i poznavajući mentalitet deluje mi da ni po koju cenu neće odustati. Biće incidenata i ružnih scena. Jedina nada mi je da Filip pukne pod pritiskom, doživi prosvetljenje i plačući od mame i tate zatraži da ga oslobode obaveze lečenja kompleksa svog poremećenog oca.

2 hours ago, fandorin said:

Uz dužno poštovanje to je još jedna potpuno izmišljena konstrukcija. Kojim kriterijumima se vode Nebojša i kompanija u proceni na kojim utakmicama će se Filip obrukati pa mu izmisle povrede? Zašto misle da će se izbrukati protiv Asvela, a ne u Moskvi ili, recimo, Tel Avivu? 

Daj brate to je Nikodije. Druga strana novcica... samopusteno i on pismo i glava... :fantom:

Ako je filipenko "pojeo parket" prošlog PO protiv Partizana, zašto ove sezone protiv istog Partizana pojede g i završi ko poslednja čkapi, znači ni za protiv "mrskog" Partizana nije dorastao, a kamoli EL tu je njegova zaostalost kilometarska, a ne može se ničim pravdati jer smo naslutili ishod kroz one blamaže u EC prošle sezone.

Iz ovog kolapsa u koji smo ušli ne svojom voljom, postoje opcije razvoja situacije.

Prva, koju bih poželio je da filip savjesno smjesta napusti klub, da se stariji Čović resetuje na fabrička podešavanja i dovede pleja na toj poziciji. U tom slučaju zaustaviti i Lazićevu eventualnu opstrukciju tima, dobiće se pozitivan ishod. 

Druga je izvjesnija, nema ništa od toga, vozi se na guranje ovako kao do sad sa noćnom morom-filip plej i na kraju totalni fijasko, raspad tima i odron tribina koji će dovesti u pitanje čitav projekat fuzionisanja Zvezda-FMP.

3 hours ago, samo_opusteno said:

Nazalost citava ova tema se pretvorila u realnost koja se prilagodjava crnim fantazijama. Evo harper, on kao autobot kom da ponovis 100 puta da u plej ofu nije bilo bitno finale nego polufinale on ce ulogu Covica omalovazati na to da je protiv tamo neke Buducnosti dao tamo neke nevazne poene. To radi zato sto ako prizna da je Covic bio kljucan covek polufinala pada u vodu cela njegova prica o kljucnom pitanju koje mu je trebalo postaviti da li smatra da moze biti koristan. 

Taj skor sa njim i bez njega ne sluzi da kaze da smo dobili 6 zbog njega nego da smo izgubili 3 bez njega i to kuci protiv 2 slaba tima sto govori da je tim lose napravljen i da nije do stetnosti samo jednog igraca. 

Ujedno taj skor obara sve ove hipoteticke gluposti. 

Molim te mi objasni kako takav jedan sjajan igrac nije imao karijeru nigde sem tatinih klubova.Zajebi statitstiku,zajebi njegove skracene ruke,ma sve zajebi samo mi to objasni molim te.

3 hours ago, samo_opusteno said:

Jebote koliki ste vi smradovi (skoro) svi zajedno to je za nepoverovati.

Moli se moderacija da odradi svoj posao o posalje ovoga na rsb gde mu je i mesto.

4 minutes ago, Блок_64 said:

Moli se moderacija da odradi svoj posao o posalje ovoga na rsb gde mu je i mesto.

Ma ne treba ga nogirati još, jer koliko vidim on je portparol trenutnog izvršnog dijela uprave KKCZ, koji je dobio dozvolu poslovanja u ovoj sezoni sa polaganjem prava korišćenja odobrenih sredstava od sponzorstva i ugovora, a za tu privilegiju su obećani rezultati koji će opravdati sva ta uložena sredstva. Rukovodstvo skupštine kk je odobrilo i dalo zeleno svjetlo, ali se ne mješaju u rad rukovodstva kluba, što ne znači da u sklopu skupštine ne postoji i "opozicija" ukoliko očekivani i obećani rezultati izostanu, naravno da će broj "opozicionara" značajno porasti i onda "samo opušteno" idu na suvo, bez državne pomoći ni Čović nema izlaza, može ga ovo glupiranje preskupo koštati, posebno što ulazi u rat sa navijačima kao eventualnim grudobranom kad ga limarevi gardisti napadnu, ovim glupim sukobom sa svim navijačima stariji Čović sječe granu na kojoj sjedi, mlađi Čovks je nebitan...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...