Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

46 minutes ago, samo_opusteno said:

Kazem, druge su proizasle iz prvih. Losa procena. I opet kazem, i sa njim takvim imamo 6-6 a bez njega 0-3 pa pada u vodu da je jedini krivac. 

Carski   :D

Znači ovih 6 pobeda su ostvarene zato što je on bio u timu? 

Simpatičan si mi na neki perverzan način, imam razumevanja za ljude koji su skloni da realnost prilagođavaju svojim fantazijama. To je tako srpski.

najveca ironija danasnje konferencija je ta, da su upravo pokazali i dokazali da ne igraju za zvezdu i da ovo nije zvezda, vec da igraju za retardiranog isprdka, kojem je tata kupio klub.

20 minutes ago, az67 said:

Hipotetički skor i plasman Zvezde u EL i ABA bez Čovića na parketu

Evroliga 9 pobeda - 6 poraza, šesto mesto (5. CSKA 10-5, 7-9. PAO, Himki, Armani 8-7).

ABA 9 pobeda - 2 poraza, drugo mesto (1. Budućnost 9-2, 3. Primorska 8-3, 4-6. Cedevita, Partizan, FMP 7-4).

A što se ti stalno mešaš i podacima urušavaš diskusiju?

1 minute ago, Nikodije said:

Carski   :D

Znači ovih 6 pobeda su ostvarene zato što je on bio u timu? 

Simpatičan si mi na neki perverzan način, imam razumevanja za ljude koji su skloni da realnost prilagođavaju svojim fantazijama. To je tako srpski.

Nazalost citava ova tema se pretvorila u realnost koja se prilagodjava crnim fantazijama. Evo harper, on kao autobot kom da ponovis 100 puta da u plej ofu nije bilo bitno finale nego polufinale on ce ulogu Covica omalovazati na to da je protiv tamo neke Buducnosti dao tamo neke nevazne poene. To radi zato sto ako prizna da je Covic bio kljucan covek polufinala pada u vodu cela njegova prica o kljucnom pitanju koje mu je trebalo postaviti da li smatra da moze biti koristan. 

Taj skor sa njim i bez njega ne sluzi da kaze da smo dobili 6 zbog njega nego da smo izgubili 3 bez njega i to kuci protiv 2 slaba tima sto govori da je tim lose napravljen i da nije do stetnosti samo jednog igraca. 

Ujedno taj skor obara sve ove hipoteticke gluposti. 

Tim je loše napravljen, ponajviše zato jer nemamo rezervnog plejmejkera.

A to što je on sklonjen sa te tri utakmice da se ne bi blamirao, pritom su mu izmislili povredu- to je poseban vid beščašća. Srećom protiv Olija mu nisu izmislili povredu, pojavio se i dobio je šta je zaslužio. Istina, sa godinu dana zakašnjenja, ali kod Srba se sve dešava sa zakašnjenjem.

Ali takođe je vrhunski spin ovo izjednačavanje sada situacuje sa Omićem i Čovićem.
Omiću su zviždali jasno na verskoj/nacionalnoj osnovi...
Čoviću se zviždi zbog jasnog nepotizma

I kod Omića nismo čuli da će kapiten da izvede tim napolje kao u slučaju Čovića.

Inače verujem da će zviždanje prestati. I to tako što će ljudi prestati da dolaze na utakmice. I tako i treba da bude. Ljudi ne treba da budu taoci jednog ludaka i njegovog sina koji je izgubio svaku vezu sa dostojanstvom čoveka i sportiste...

... Shiit has hit the fan...

Tim je loše napravljen, ponajviše zato jer nemamo rezervnog plejmejkera.
A to što je on sklonjen sa te tri utakmice da se ne bi blamirao, pritom su mu izmislili povredu- to je poseban vid beščašća. Srećom protiv Olija mu nisu izmislili povredu, pojavio se i dobio je šta je zaslužio. Istina, sa godinu dana zakašnjenja, ali kod Srba se sve dešava sa zakašnjenjem.

Ne, tim je lose napravljen. Da je dobro napravljen dobio bi bez problema umorni Asvel sa sve Djenkom kao rezervnim plejem. Prilagodjavas realnost lose selekcije svojim fantazijama.
5 minutes ago, Frank Pembleton said:

I kod Omića nismo čuli da će kapiten da izvede tim napolje kao u slučaju Čovića.

Nije se to culo jer su dileje dosle tad da ga izvredjaju i javno rekle da vise nece dolaziti pa i nije bilo potrebe da se bilo sta cuje, dovoljno je bilo sto je Lazic odveo ekipu od navijaca cim su pocele uvrede. Da imalo pratite i da ne prilagodjavate realnost svojim fantazijama znali bi koliko je Lazic veliki covek. 

18 minutes ago, samo_opusteno said:

Nazalost citava ova tema se pretvorila u realnost koja se prilagodjava crnim fantazijama. Evo harper, on kao autobot kom da ponovis 100 puta da u plej ofu nije bilo bitno finale nego polufinale on ce ulogu Covica omalovazati na to da je protiv tamo neke Buducnosti dao tamo neke nevazne poene. To radi zato sto ako prizna da je Covic bio kljucan covek polufinala pada u vodu cela njegova prica o kljucnom pitanju koje mu je trebalo postaviti da li smatra da moze biti koristan. 

Taj skor sa njim i bez njega ne sluzi da kaze da smo dobili 6 zbog njega nego da smo izgubili 3 bez njega i to kuci protiv 2 slaba tima sto govori da je tim lose napravljen i da nije do stetnosti samo jednog igraca. 

Ujedno taj skor obara sve ove hipoteticke gluposti. 

Finale je vaznije od polufinala uvek i u svakom sportu. Covic nije bio kljucni covek polufinala. Prvu utakmicu je dobio Bili Beron, trecu i odlucujucu smo ih rastavili od zivota. U tom rastavljanju je Covic bio non-factor. Zao mi je sto ti toliko truda treba da zaradis Vesnin sendvic ali koliko god puta da ponovis tu laz ovde ti nece proci. Bolje reci, ni ovde ti nece proci. Mozda da probas sa RSB-om, mada su ti i tamo sanse sve manje.

7 minutes ago, harper said:

Finale je vaznije od polufinala uvek i u svakom sportu. 

U svakom sportu je bitnije ono sto teze dobijes. Ako finale dobijes 100 razlike a polufinale iscupas iz bezdana bitnije je polufinale a najbitniji momenti cupanja iz bezdana. Naravno i dalje ces kulirati cinjenice da bi i u vremenu koje sleci mogao da se dusevno hranis pljujuci jednog momka koji te je ipak obradovao u zivotu. Pamtim sa koliko si odusevljenja konzumirao gazenje milovaca, to ti je on omogucio. 

Edited by samo_opusteno
2 minutes ago, samo_opusteno said:

U svakom sportu je bitnije ono sto teze dobijes. Ako finale dobijes 100 razlike a polufinale iscupas iz bezdana bitnije je polufinale a najbitniji momenti cupanja iz bezdana. Naravno i dalje ces kulirati cinjenice da bi i u vremenu koje sleci mogao da se dusevno hranis pljujuci jednog momka koji te je ipak obradovao u zivotu. Pamtim sa koliko si odusevljenja konzumirao gazenje milovaca, to ti je on omogucio. 

A evo i bezdana od 30+ razlike

Jedino me teši je što je plaćen da ovo piše. Zabrinulo bi me da zaista postoji samostalan mozak koji je u stanju da izbaci ovu količinu fekalija u etar.

Bezdan je bio u prvoj utakmici a vadjenje iz njega pocinje krajem trece cetvrtine. Uvek imam postovanje prema senilnosti starijih ljudi. 

Sto se tice Petovica, 1 od razloga zbog kog sam batalio par meseci forum je sto mi je nekako neprijatno ucestvovati u raspravama u kojima i on pise. Kao da mi prenosi deo sopstvene nesrece kojom odise svaki njegov post. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...