Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Inace, u moru igraca koji se raspadaju u Zvezdi, na celu sa prasencetom, mi trenutno pregovaramo o prodaji - Lorenza Brauna.:laugh:

Covic je izgleda toliko popizdeo zbog onih Lakijevih klipova da je odlucio da istroluje klub do kraja. Sistem - ja sam vas stvorio, ja cu i da vas ugasim, majke vam ga nezahvalne. Rekoh ja, treba neko da pozove hitnu i spakuje komplet porodicu Covic u Lazu. Pri cemu ne mislim na Branka Lazica. Mozda tamo imaju neki porodicni koncept, takvi koncepti su Covicu poznati.

Ako zaista proda Lorenca onda sam sklon da poverujem da je ovo poslednja sezona Čovićima u Zvezdi. 

Koji bi to brain fuck bio, ali treba izgleda da se izkešira... 

3 minutes ago, assignment said:

Ako zaista proda Lorenca onda sam sklon da poverujem da je ovo poslednja sezona Čovićima u Zvezdi. 

Koji bi to brain fuck bio, ali treba izgleda da se izkešira... 

Ludaci navodno daju milion evra za obestecenje. Deluje neverovatno da neko moze da bude toliko lud pa da pljune toliku lovu za igraca koji ce za pola godine biti slobodan.

21 minutes ago, harper said:

Ludaci navodno daju milion evra za obestecenje. Deluje neverovatno da neko moze da bude toliko lud pa da pljune toliku lovu za igraca koji ce za pola godine biti slobodan.

ne vidim sta je tu toliko ludilo?

milano svake godine puca po 20+ miliona, a nisu ni blizu top8.. ove godine su nakon dobrog starta pomislili da je to ta sezona, al su zaredjali sa 5 poraza, no i nakon toga i dalje su na granici za top8.. tako da timu koji svake godine puca po 20+m za biti od 12-16 mesta, nije nista dati jos 1 milion i pokusati izboriti top8..

veca ludost bi bila prihvatanje da zvezda proda zo-a, al opet od te ludosti vece je  i samo prisustvo retardiranog isprdka filipa covica u timu, tako da ono, kao sto rekoh od ove tri ludosti, najmanja ludost bi bila spremnost milana da plati 1m za zo-a. 

20 minutes ago, harper said:

Kad bude slobodan biće više zainteresovanih klubova, samim tim će biti skuplji i teže dostupan. Možda se računa sa tim da on želi što pre da pobegne odavde (što ne bi bilo čudno) i da će pristati na duži ugovor.

Sa druge strane ima logike i da Čović razmišlja o prodaji jer Lorenco igra previše dobro za svoj status u timu. I kod preostalih obožavalaca dr. Nebojše bi bio problem objasniti otkud Filip 20 minuta na terenu i otkud na terenu u nekoj neizvesnoj završnici, a Braun na klupi.

poznavajuci mentalitet covica, sve i da ta ponuda od 1m postoji, vrhunac ironije je sto bi prihvatnjem iste, bili u finansijkom minusu jedno 200-300k, a igracki slabiji jedno 57%

posto bi se taj milion iskoristio na raskide sa gistom i derikom(fayeom?), mjk je tu negde na 200k, i doveo bi se neki polovnjak umesto zoa..

dakle, nit finansijke koristi, ali zato  igracki totalno osakaceni.

2 hours ago, Barrister said:

Kad bude slobodan biće više zainteresovanih klubova, samim tim će biti skuplji i teže dostupan. Možda se računa sa tim da on želi što pre da pobegne odavde (što ne bi bilo čudno) i da će pristati na duži ugovor.

Sa druge strane ima logike i da Čović razmišlja o prodaji jer Lorenco igra previše dobro za svoj status u timu. I kod preostalih obožavalaca dr. Nebojše bi bio problem objasniti otkud Filip 20 minuta na terenu i otkud na terenu u nekoj neizvesnoj završnici, a Braun na klupi.

A, dobro sad. Dobar je Lorenzo ali tesko da ce mu cena i na leto ici preko milion po sezoni, a ovde govorimo samo o obestecenju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...