Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

malo je reci da mi se sere, kad covic i sakota pocnu da primenjuju njihovo ""gledanje i razumevanje" kosarke..

kao mjk ima 13 pt i 10 skokova po utakmici, daj da dovedemo njega a otpustimo fayea i dericka..

kao prvo mjk ima taj prosek na 30 minuta, kod nas nit bi imao 30 minuta, a nit je to neki spektakularan prosek, a tek da ne govorim da defanzivno ne moze ni da prismrdi fayeu, koji je nas najbolji defanzivac i skakac od visokih.

missim mjk bi bio okish da borisa nije produzen, al dovoditi ga u ovoj konstalaciji plus zbog njegovog dovodjenja otpusttai derika i fayea, da kazem malo manji brainfart nego li bivstvovanje bastenskog patuljka u rosteru.

sto se tice siska, ne mogu reci da ga nesto "pamtim", a i koji slovenac plej igra defense a da se ne preziva dragic, mada bi zlobnici rekli da ni oni nisu slovenci..

da se razumemo, dolazak siska  da kazemo kao prospekta umesto retardiranog patuljka, bi bio top.. ali on ne bi dolazio u toj varijanti, vec bi njegovim eventulanim dolaskom mentolcina poltronksa igrala kombinaciju istovremeno sa zo-om i retardom u petorci, dok bi sisko ulazio sa klupe, sto implicira da bi opet davidovac i dobric pasli klupu.

Naravno da ja Šiško dobar i talentovan igrač, ali sve to nema veze nikakve... Što reče Šak Atak, EmĐejKej ne može u defanzivi prismrditi ni D. Brownu ni Fayeu. Ali u KK "Tata & govance" važe drugačija pravila. 

29 minutes ago, goofs said:

Brate, o cemu ti pises, ko da Covic nikad nije Silbovao 1 Silba i zamenio ga sa random likom iz druge ukrajinske lige.

pricam o tome kako se vracamo u vremena "silbovanje" i kakve smo (ne)rezultate pravili u tom periodu. 

3 minutes ago, Mil@n said:

Čim sam video Čovića u kadu dobio sam poriv da navijam za CSKA..

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Čuvaj taj osecaj za petak. Biće mnogo lakše :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...