Ros Posted December 17, 2019 Author Share Posted December 17, 2019 1 minute ago, dragance said: Gde da gomilaju igrace kad smo sasvim dobro pokriveni na pleju! imamo plejeve od 165cm do 202cm visine. puni k'o oko Link to comment
levi Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 ne mora, može Radanov jako do samog kraja i na 2 i na 3 Link to comment
Shaq Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 1 hour ago, Ros said: izgleda derik, odzo i faje out steta za derika :( sve sam ja ovo vec video i ovu sumu i ovu reku.. On 3.10.2019. at 22:41, Shaq said: ne znam sta ti je tu tacno misteriozno.. cak ni na jebenim priprema, nije fokus bio da se on razigrava™, vec se moralo ispostovati 20 minuta za celavog govnara.. sad kad je krenula sezona, zna se scenario.. zo ce se vaditi na svaku gresku, greske veprine ce se trpeti dok se utakmica na izgubi, pa ce se pametni tomic setiti da stavi jenkinsa na keca.. nakon par utakmica, vepar ce i dalje gresiti i biti drzan u igri, jenkins ce biti prebacen na keca, dok ce zo biti skrajnut.. time ce se(sa jenkisom) resiti prva polovina pleja.. dok ce vepar i dalje igrati useravati utkamicu, pa kad je bas dobro usere, umesto nega ce ulaziti davidovac.. and so on.. svi ce se izredjati i izmenjati, od 1 do 5, samo se filip retardirani covic nece skloniti, jebao mu pas mater i njemu i tomicu! Link to comment
Ćenta Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Čović možda uvidio da mu trenutno FMP može više koristi donijeti nego Zvezda, od Zvezde je izvukao značajnu sumu preko raznih ugovora koje ne vidimo na svjetlu dana, ako ih tako lako može povući ili "dogovorno" raskinuti. Tu je i Tomić negdje, za Halida ne bih mogao reći, jer je on tu slučajna individua sa posuđenom ulogom vd šefa stručnog štaba, ali zato za Šakotu uopšte nema sumnje za njegove godine i reputaciju svaki takav ugovor je premija uz procente. Sinu ugovor kakav ne bi mogao ni sanjati, uz ovo sad najnovije pojačanje Kuridža, kojeg ranije ni za dž uopšte nisu uzimali u obzir za potpis, domaći kvalitetni prospekti Dobrić, Simanić i Davidovac zapostavljeni potpuno, produžava se ugovor sa istrošenim Lazićem, stranci najureni na način da budu loša preporuka svakom sledećem stranom pojačanju, kakva je onda perpsektiva takvog kluba? Link to comment
James Marshall Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 ABA + Fiba Evrokup Link to comment
dragance Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Evidentno je da nam sleduje raspad kluba, i da je sada "vreme" i "red" dosao da i kkp malo bude prvi. Covic je zlo, i njegov kraj ce me obradovati. Bice interesantno gledati komsije kako se gade na svoju upravu kad zaredjaju pobede i udju opet u EL. Da li ce i onda biti "Vucicu pederu" sa tribina? Link to comment
James Marshall Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Te priče o redu na KKP su sviranje kurcu, mi ovdje prisustvujemo nervnom slomu familije Čović i do sad nezabilježenom izdrkavanju Link to comment
dragance Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 14 minutes ago, James Marshall said: Te priče o redu na KKP su sviranje kurcu, mi ovdje prisustvujemo nervnom slomu familije Čović i do sad nezabilježenom izdrkavanju Pa to ce i dovesti do kraha kluba. A koliko god mi bilo tesko priznati, komsije imaju odlicnog trenera i dobar roster. Tako da tu nema mesta dirigovanom mestu na tabeli. Link to comment
MiddleClass Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 (edited) 25 minutes ago, dragance said: Evidentno je da nam sleduje raspad kluba, i da je sada "vreme" i "red" dosao da i kkp malo bude prvi. Covic je zlo, i njegov kraj ce me obradovati. Bice interesantno gledati komsije kako se gade na svoju upravu kad zaredjaju pobede i udju opet u EL. Da li ce i onda biti "Vucicu pederu" sa tribina? sns bez titula - sta nam rade, vucicu pederu, aparthejd, daju nam mrvice taman da budemo ikebana sns sa titulama - pustite vucica sad da vidimo zrijeb i koga da dovedemo Edited December 17, 2019 by MiddleClass Link to comment
Shaq Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 (edited) da nam pored retarda koji glumi pleja, i pored retarda trenera i novinari nisu retardi, pa da pitaju ovog retarda na klupi, koji je pre 3 dana izjavio kako nam fali kreacije, kako li to dovodjenje mjk-a resava problematiku kreacije? Edited December 17, 2019 by Shaq Link to comment
James Marshall Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Možda je dobar u Fotošopu Link to comment
lafrenz45 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Ima li informacija sta se desava sa Stefanom Lazarevicem, da li se oporavio? na ABA sajtu pise da nije u klubovima ABA lige? Link to comment
Dankan Ajdaho Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Video sam ga u trenerci među igračima FMPa tokom proslavljanja pobede nad Futurom. Šta se dešava s njim nemam pojma. Link to comment
Apollo Creed Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Šta se dešava od jutros, imamo li nekoga u salati? Link to comment
Recommended Posts