Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

O sad sam smogao snage da pogledam, jebem ti Covicu sve po spisku! Onaj "ulaz" na 78:76 :isuse: i strmopizd na parket, a nigde u medijima nije pomenut.

Terajte se u tri picke materine, cela familija.

28 minutes ago, Apollo Creed said:

Kakve akcije na 78:76...:isuse:

veci besramnik nije hodio kosarkaskim parketima. covek ne poznaje dno.

sve dok se mali kancer ponasa ovako kako se ponasa i dok uopste ima ikakvo ucesce u igri, sve ove ostale promene u timu su kozmeticke prirode koje nista ne mogu da promene.

5 minutes ago, MiddleClass said:

Bolje da jave da ona trojica nisu ocerana.

odzo manje vise. neka ide u fmp da uci hvatanje lopte

Edited by Ros

Po jubilarni deseti put moram da napisem da meni ovo ponasanje kompletne porodice Covic, bar ovih odraslih, ozbiljno lici na nesto sto bi trebalo da se tretira u Palmoticevoj. Njih je ocigledno toliko pogodila cinjenica da je Filip nesposoban za kosarku da su nacisto prolupali. Tata mu se izazovno beci prema tribinama i prikuplja podatke o zlim navijacima koji se usudjuju da mu kritikuju sina, majka i zena hodocaste po hali i jure sve one koji zvizde Filipu da im "objasne", sam velikomucenik gubi utakmicu za utakmicom pokusavajuci da ispadne heroj, pri cemu ispada smesan,... Ne verujem da neko zna za slican primer ovolikog i ovakvog porodicnog odvaljivanja od realnosti.

ne znam koliko je verovati onima sa rsb, ali navodno svi stranci osim lorenza, barona i djenke su out, a gleda se sta ce sa stratosom :ohmy:

Edited by Ros

odavno je radanov trebalo da bude tu umesto lazica.

osim ove bolestine sa filipom, novi trogodsinji ugovor potpisan sa lazicem je sledeca velika budalastina. on je vec proslim velikim ugovorom namiren za neke ranije dobre igre. ovo sada je bilo nepotrebno.

i u sustini - plej umesto covica i radanov umesto lazica su jedine promene koje bi bile dobre za ovaj tim. ali naravno nista od toga, menja se tamo gde nema potrebe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...