Ros Posted December 17, 2019 Author Share Posted December 17, 2019 (edited) mjk izgleda jos nije potpisao: RSB™ Edited December 17, 2019 by Ros Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Каква спрдачина јебем те животе Link to comment
dragance Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 O sad sam smogao snage da pogledam, jebem ti Covicu sve po spisku! Onaj "ulaz" na 78:76 i strmopizd na parket, a nigde u medijima nije pomenut. Terajte se u tri picke materine, cela familija. Link to comment
MiddleClass Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 3 minutes ago, Ros said: mjk izgleda jos nije potpisao: RSB™ Bolje da jave da ona trojica nisu ocerana. Link to comment
Nikodije Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 28 minutes ago, Apollo Creed said: Kakve akcije na 78:76... veci besramnik nije hodio kosarkaskim parketima. covek ne poznaje dno. sve dok se mali kancer ponasa ovako kako se ponasa i dok uopste ima ikakvo ucesce u igri, sve ove ostale promene u timu su kozmeticke prirode koje nista ne mogu da promene. Link to comment
James Marshall Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Mislim da smo došli do faze da bez odlaska seniora nećemo vidjeti napretka Link to comment
Ros Posted December 17, 2019 Author Share Posted December 17, 2019 (edited) 5 minutes ago, MiddleClass said: Bolje da jave da ona trojica nisu ocerana. odzo manje vise. neka ide u fmp da uci hvatanje lopte Edited December 17, 2019 by Ros Link to comment
harper lee Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Po jubilarni deseti put moram da napisem da meni ovo ponasanje kompletne porodice Covic, bar ovih odraslih, ozbiljno lici na nesto sto bi trebalo da se tretira u Palmoticevoj. Njih je ocigledno toliko pogodila cinjenica da je Filip nesposoban za kosarku da su nacisto prolupali. Tata mu se izazovno beci prema tribinama i prikuplja podatke o zlim navijacima koji se usudjuju da mu kritikuju sina, majka i zena hodocaste po hali i jure sve one koji zvizde Filipu da im "objasne", sam velikomucenik gubi utakmicu za utakmicom pokusavajuci da ispadne heroj, pri cemu ispada smesan,... Ne verujem da neko zna za slican primer ovolikog i ovakvog porodicnog odvaljivanja od realnosti. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Mogla bi bolest da dobije naziv po njima. Akutni Čovićizam. Link to comment
Shaq Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 nista, samo da izjavim za dnevnik da su oni retardirani tapsaci retardiranom covicu vece zlo, nego dileje. Link to comment
Ros Posted December 17, 2019 Author Share Posted December 17, 2019 (edited) ne znam koliko je verovati onima sa rsb, ali navodno svi stranci osim lorenza, barona i djenke su out, a gleda se sta ce sa stratosom Edited December 17, 2019 by Ros Link to comment
levi Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 jel ima šanse da uzmemo Radanova od direktnog konkurenta za plejof? Link to comment
Ros Posted December 17, 2019 Author Share Posted December 17, 2019 1 minute ago, levi said: jel ima šanse da uzmemo Radanova od direktnog konkurenta za plejof? pa praviti sincicu konkurenciju?! Link to comment
dragance Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Just now, Ros said: pa praviti sincicu konkurenciju?! Gde da gomilaju igrace kad smo sasvim dobro pokriveni na pleju! Link to comment
Nikodije Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 odavno je radanov trebalo da bude tu umesto lazica. osim ove bolestine sa filipom, novi trogodsinji ugovor potpisan sa lazicem je sledeca velika budalastina. on je vec proslim velikim ugovorom namiren za neke ranije dobre igre. ovo sada je bilo nepotrebno. i u sustini - plej umesto covica i radanov umesto lazica su jedine promene koje bi bile dobre za ovaj tim. ali naravno nista od toga, menja se tamo gde nema potrebe. Link to comment
Recommended Posts