Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

35 minutes ago, kralj said:

Vala bolje da ga ne nogiraju nego da provociraju invaziju retarda

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

kosovka devojka, ti ste?

33 minutes ago, simple red white said:

Vrlo lako može da se desi da je tatko napušio Bilija....jer nije hteo da doda loptu sinku.

Koliko je ovaj KK zreo za bojkot... Da nisam pička, da nije zima i da nema toliko aktivnosti a dosta se gleda sport, zarekao bi se da neću minut utakmice odgledati dok je tu ovaj mali smrdljivi izmet, al nažalost, ne mogu da dam takvo obećanje. 

Ovde više rezultati nisu bitni sve i da osvojimo EL, ovaj period ostaće upamćen kao jedna od najvećih sramota u istoriji kluba kada je jedan mali poremećeni iskompleksirani idiot igrao EL jer mu tata vodi klub usput uništavavši i saigrače, rezultate, takmičarske potencijale i potencijalne trofeje, ukratko ceo klub.. Ponosniji smo bili kada smo izlazili na teren sa 7 igrača, borili se za opstanak (najdraži mi period gledanja tekmi u pioniru, ispratio sam celu tu sezonu), odnosili koševe sa Kališa, prodavali grbove...

Sve im jebem, i jednom i drugom, mislio sam da je mlađi normalniji ali izgleda da je i on podjednako bolestan kao tata mu. Kakva dva lika, meni je teško da poverujem da ovoliko slepi kod očiju i poremećeni ljudi uopšte postoje. Bez preterivanja. Dno ljudskog postojanja.

Osvojićemo kurac ove godine i to na biciklu. Sad ovaj da batali, ostatak ekipe je dovoljno ukanaljen da ne vidim zašto bi se cimali do kraja sezone, nego će gledati da zapale i zaborave ovu sezonu što prije. Bukvalno izgubljena godina za sve. Čeka nas egzodus. 

Naravno da se u skor svemu slažem ali mislim da je izlazak iz kanala moguć u slučaju da oteramo/ode N.Č., F.Č. i da dovedemo četvrtog trenera jer i Šakota mi se zgadio (očekivao sam čovek iz penzije, ima svoje JA i neće dozvoliti da manipuliše sa njim ćoravi) e onda ima šanse. ALi tada će sujetni da pokuša na sve načine da nam podmetne klip. 

Ako ostane do kraja sezone od kluba će ostati samo ljuštura i dugovi. Siguran sam da će on da izvadi neke papire i da potražuje veliku lovu, kvaran je to čovek i to izuzetno kvaran.

Чедомир Витковац (Крушевац, 28. октобар 1982) је српски кошаркаш. Игра на позицији крила, а тренутно је без ангажмана.:fantom:

16 minutes ago, Apollo Creed said:

Kakve akcije na 78:76...:isuse:

Mali govnar uzima dva šuta poslednja, najbitnija i to prodorom koje daje 1/10. Kakav mali ljigavac, uh uh... 

6 minutes ago, Ros said:

izgleda derik, odzo i faje out

steta za derika :(

I lici na Covica da otpusti Derika bas kada je poceo da daje znake zivota i otpusti najveceg hustler-a u timu a dovede ovu panjinu, ove godine je bas siroke ruke u autodestrukciji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...