Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

3 minutes ago, Ros said:

zavisi od nacina na koji komentarise. onaj bre udavio

Udavio u četiri posta? Način na koji komentariše?

Ja bih rekao da je problem bio samo što vas je podsetio na neprijatnu istinu sa kojom vam je (ne svima) problem da se suočite i to je to. Ali eto, to je za ban, uzdravlje.

2 minutes ago, copkillah said:

Ja bih rekao da je problem bio samo što vas je podsetio na neprijatnu istinu sa kojom vam je (ne svima) problem da se suočite i to je to. Ali eto, to je za ban, uzdravlje.

bilo je vise od 4 posta, cini mi se. i to cistih gluposti sa jedinom namerom da podjebava

8 minutes ago, copkillah said:

eee, da je samo 4 posta. malo to duze traje, a to nije "podsecanje" vec konstantan troll.

3 hours ago, copkillah said:

ili je trol ili je mozga bez...bilo kako bilo, nikome nece nedostajati

The Process je napisao/la:

Zanimljiv trenutak kada je Baron promašio dva bacanja, a Nebojša Čović se digao i sočno mu opsovao mamu. 

U zadnjoj četvrtini viče Šakoti: "Daj uvodi Filipa više!" Sljedeći napad, Filip ulazi.

Hahahah baš je to spominjao ovaj na radio prijenosu. Govori Čović se nešto dere Šakoti i da evo ga ulazi FIlip Čović... hahah

sa portatla sportnet hr

9 hours ago, pbg12345 said:

ovo je sprdnja zar ne?

Sprdnja narano, sa dozom sarkazma, ovo su namjerno uradili kao odgovor nekolicini koji redovno buše glasanje za najkorisnijeg igrača.

a na SK simak Baskonije. Ilijina teorija zavere, da li nas je Evroliga izmasakrirala protiv Baskonije, da bi kompenzovali grešku protiv Valensije

verovatno su i Valensiji vratili protiv Žalgirisa :sleep:

Vala bolje da ga ne nogiraju nego da provociraju invaziju retarda

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

ma to je retoricko pitanje :D

saigrac ti da kos i ti se cudis sto nije dodao loptu tebi koji si bio jednu nanosekundu sam, a i kad si sam ne mozes vola da ubodes

da je stojakovic iz najboljih dana, a da se ka kosu u dribling sjurio branko lazic i pogodio, opet ovaj prvi ne bi imao razloge da siri ruke,a ne ovo govno raspalo koje profi kosarku ne bi videlo da mu tata nije "gazda" kluba

sta, kao "siluje bili i rizikuje, sto meni nije dao da rutiniram" ili "evo uze nam poen, ja bi cepio tri" ahahahaha

parodija jebena

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...