copkillah Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 3 minutes ago, Ros said: zavisi od nacina na koji komentarise. onaj bre udavio Udavio u četiri posta? Način na koji komentariše? Ja bih rekao da je problem bio samo što vas je podsetio na neprijatnu istinu sa kojom vam je (ne svima) problem da se suočite i to je to. Ali eto, to je za ban, uzdravlje. Link to comment
Ros Posted December 16, 2019 Author Share Posted December 16, 2019 2 minutes ago, copkillah said: Udavio u četiri posta? Način na koji komentariše? Ja bih rekao da je problem bio samo što vas je podsetio na neprijatnu istinu sa kojom vam je (ne svima) problem da se suočite i to je to. Ali eto, to je za ban, uzdravlje. bilo je vise od 4 posta, cini mi se. i to cistih gluposti sa jedinom namerom da podjebava Link to comment
dragance Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 8 minutes ago, copkillah said: Udavio u četiri posta? Način na koji komentariše? Ja bih rekao da je problem bio samo što vas je podsetio na neprijatnu istinu sa kojom vam je (ne svima) problem da se suočite i to je to. Ali eto, to je za ban, uzdravlje. eee, da je samo 4 posta. malo to duze traje, a to nije "podsecanje" vec konstantan troll. Link to comment
teacher Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 3 hours ago, Ros said: to je dalmatinski govor, bre... Tzv okavski Link to comment
1n54jd3r Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 3 hours ago, copkillah said: Udavio u četiri posta? Način na koji komentariše? Ja bih rekao da je problem bio samo što vas je podsetio na neprijatnu istinu sa kojom vam je (ne svima) problem da se suočite i to je to. Ali eto, to je za ban, uzdravlje. ili je trol ili je mozga bez...bilo kako bilo, nikome nece nedostajati Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 The Process je napisao/la: Zanimljiv trenutak kada je Baron promašio dva bacanja, a Nebojša Čović se digao i sočno mu opsovao mamu. U zadnjoj četvrtini viče Šakoti: "Daj uvodi Filipa više!" Sljedeći napad, Filip ulazi. Hahahah baš je to spominjao ovaj na radio prijenosu. Govori Čović se nešto dere Šakoti i da evo ga ulazi FIlip Čović... hahah sa portatla sportnet hr Link to comment
pbg12345 Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 ja sam nesto nacuo da je nebojsa u zadru psovao bilija kad je omasio bacanja i trazio da filip udje u igru da nema neko kakvo saznanje o tome? Link to comment
Ćenta Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 9 hours ago, pbg12345 said: ovo je sprdnja zar ne? Sprdnja narano, sa dozom sarkazma, ovo su namjerno uradili kao odgovor nekolicini koji redovno buše glasanje za najkorisnijeg igrača. Link to comment
levi Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 a na SK simak Baskonije. Ilijina teorija zavere, da li nas je Evroliga izmasakrirala protiv Baskonije, da bi kompenzovali grešku protiv Valensije verovatno su i Valensiji vratili protiv Žalgirisa Link to comment
kralj Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Udavio u četiri posta? Način na koji komentariše? Ja bih rekao da je problem bio samo što vas je podsetio na neprijatnu istinu sa kojom vam je (ne svima) problem da se suočite i to je to. Ali eto, to je za ban, uzdravlje. Vala bolje da ga ne nogiraju nego da provociraju invaziju retardaPoslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Link to comment
simple red white Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Vrlo lako može da se desi da je tatko napušio Bilija....jer nije hteo da doda loptu sinku. Link to comment
pbg12345 Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 cemu li siri ruke krele... nego, otkud sad snimak sa utakmice? Link to comment
nenad Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Just now, pbg12345 said: cemu li siri ruke krele... nego, otkud sad snimak sa utakmice? nije dobio loptu. Link to comment
pbg12345 Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 ma to je retoricko pitanje saigrac ti da kos i ti se cudis sto nije dodao loptu tebi koji si bio jednu nanosekundu sam, a i kad si sam ne mozes vola da ubodes da je stojakovic iz najboljih dana, a da se ka kosu u dribling sjurio branko lazic i pogodio, opet ovaj prvi ne bi imao razloge da siri ruke,a ne ovo govno raspalo koje profi kosarku ne bi videlo da mu tata nije "gazda" kluba sta, kao "siluje bili i rizikuje, sto meni nije dao da rutiniram" ili "evo uze nam poen, ja bi cepio tri" ahahahaha parodija jebena Link to comment
Recommended Posts