Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Dobro je što nije bilo prenosa da gledam bruku, ali tek će da pukne bruka i min - 30 u sredu protiv Armije u Rusiji... 

I ne znam šta još treba da se desi nebi li se doveo neki kršten play. Verovatno ništa I sezona je puštena niz vodu da bi se na kraju sve svalilo na zle skupo plaćene strance. 

3 minutes ago, pbg12345 said:

sto je najgore kad pogodi prvi put,a jbg po teoriji velikih brojeva nekad ce pogoditi, duga je sezona, javice se pun kurac filipobrantelja

a uopste u tome nije sustina, da nije njegovog doprinosa ova zvezda (cak i bukvalno bez pleja) ne bi ni dosla u situaciju da ovisi o psoeldnjem sutu

covek unistava ekipu na tako mnogo nacina, ti promaseni sutevi su samo vrh ledenog brega

ali dobro, nakar ce razne marve doci u situaciju da odigraju utakmicu sezone/karijere

covek sluzi da podize samopouzdanje protivnickim bekovima

Ma, jasno je to od pocetka, ovo sto se sada desava odavno prevazilazi kosarku. Shvatas da lik u poslednje vreme ne igra uopste domace utakmice nakon svakog od svojih performansa, da se ne bi izlagao zvizducima s tribina, a onda se cudesno oporavi i igra 30 minuta na utakmici protiv krshine od ekipe s idejom da se dokaze i "pokaze kriticarima" koliko nisu u pravu. Zamisli jedan profesionalni klub, koji se, uzgred, takmici na najvisem evropskom nivou kosarke, u kojem se utakmice posvecuju tome i iskljucivo tome da se nekako prikrije i amortizuje kancerogeni uticaj jednog igraca, pri tom sina predsednika kluba, na ekipu. Igramo bez rezervnog pleja, da se isti ne bi blamirao, teske utakmice gde nam je svaki igrac potreban, a onda spodoba koja glumi rezervnog pleja uzima da siluje i resava utakmice koje, po nekoj proceni kvaliteta, mozemo i moramo da dobijemo. Ja se ne secam, ne u kosarci nego u bilo kojem sportu na ovom nivou, da je ceo tim bio rob sumanutih pseudopolitickih smicalica i kalkulacija jedne bedne, iskompleksirane porodice i njihovog porodicnog projekta.

Ovo je bukvalno nivo slanja hitne pomoci u Zeleznik i vezivanja Covic dr Nebojse i njegove lude porodice u one simpaticne kosulje koje se zakopcavaju na ledjima. Pocelo je kao klasican slucaj nepotizma koji je trebalo pokriti jakim pojacanjima na drugim pozicijama i retarda naoko uciniti boljim nego sto jeste, zavrsilo se u bolesnom inacenju i dokazivanju nedokazivog po cenu upropastene sezone i neverovatnih ulaganja koja su napravljena uglavnom drzavnim parama. Nije tu vise bitno kako Filip Covic igra i koliko je los, ovo je sada sistematsko razjebavanje kompletne ekipe zainat svima onima koji su se usudili da kritikuju retarda. Predsednik kluba sjebava sopstveni klub da bi se inatio s delom navijaca koji se opravdano bune zbog toga sto je u timu njegov nesposobni sin. To je patologija kakva tesko da je ranije vidjena u profesionalnom sportu.

Filip zvani hero player....samo što nikako da pogodi...kada bolje razmislim tako je isto igrao (isti učinak) i u FMP-u...

Kako jedna porodica uništava klub i to javno, kezeći se i zapišavajući raju...idi majmune u Železnik pa tamo kadriraj, a ti mali tamo završavaj poslednje napade, pusti nas da živimo u uverenju da am je bolje bez tebe i tvog tatka.

setimo se ovom prilikom kako je bilo dobro pre nego što je došao Čović i počeo da uništava klub

Čovićeva statistika u poslednjih pet minuta utakmice/produžetka, pri razlici do +/- 5 (Makabi 6min + Krka 5min + Partizan 3min + Zadar 5min):

19 minuta, 5 poena, šut iz igre 1-10, 3 asistencije, 1 ukradena, 4 izgubljene lopte, indeks -4. 

Edited by az67

@harperpa naravno

zapravo je glavni utisak koliko smo mi potonuli kao drustvo, koliko smo navikli da gutamo zabe govna, kad ovakva govnarija lagano prolazi

buni se pomalo deo navijaca na njegov ucinak i to je to

a ovo je zapravo skandal nevidjenih razmera

to sto kazes, ja zaista ne znam da li postoji primer u profesionalnom sportu  (bilo kom sportu, bilo gde na planeti) slican ovom?

kao sto vec rekoh meni je sve to u kk sto radi nebojsa sa filipom i ono sto terza radi u fk (nacin na koji krade i kako to objasnjava) 1/1 slika ovog drustva i drzave

samo je ovo sport pa su takve stvari vidljivije, rezultati odmah trpe

i opet, iako je sve jasno, mnogi da li ne zele ili nisu u stanju da vide, nego i dalje prodaju/kupuju price o coveku koji nam je doneo titulu i slicne budalastine

Čovićeva statistika u poslednjih pet minuta utakmice/produžetka, pri razlici do +/- 5 (Makabi 6min + Krka 5min + Partizan 3min + Zadar 5min):

19 minuta, 5 poena, šut iz igre 1-10, 3 asistencije, 1 ukradena, 4 izgubljene lopte, indeks -4. 

Clutch player, što bi se reklo.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk

16 minutes ago, pbg12345 said:

kao sto vec rekoh meni je sve to u kk sto radi nebojsa sa filipom i ono sto terza radi u fk (nacin na koji krade i kako to objasnjava) 1/1 slika ovog drustva i drzave

samo je ovo sport pa su takve stvari vidljivije, rezultati odmah trpe

Teerzic je klasican fudbalski mafijas, takvih po Evropi ima koliko hoces. Oko njega nema nikakve misterije, tipican lopov. Ovo sto Covic dr Nebojsa radi je ipak nesto fenomenoloski sasvim posebno. Meni je ova poslednja "strategija" s izmisljanjem Filipovih instant povreda koje misteriozno nastaju i jos misterioznije nestaju toliko bizarna da ne mogu recima da opisem. Da ti potpuno podredis rezultate tima u duzem vremenskom periodu gadjajuci jedan trenutak u kojem ce retard pogoditi nesto bitno, kako bi stvorio iluziju da je retard bitan za tim, toga samo bolestan um moze da se seti. Sto je najgore, u tome ucestvuje kompletan porodicni pogon, trener i strucni stab ekipe, a sve se to odvija pred ocima ostatka ekipe koja sigurno zna o cemu se radi i od koje se ocekuje da u takvoj situaciji ozbiljno igra utakmice i daje sve od sebe. Neverovatno.

Edited by harper
2 minutes ago, harper said:

Teerzic je klasican fudbalski mafijas, takvih po Evropi ima koliko hoces. Oko njega nema nikakve misterije, tipican lopov. Ovo sto Covic dr Nebojsa radi je ipak nesto fenomenoloski sasvim posebno. Meni je ova poslednja "strategija" s izmisljanjem Filipovih instant povreda koje misteriozno nastaju i jos misterioznije nestaju toliko bizarna da ne mogu recima da opisem. Da ti potpuno podredis rezultate tima u duzem vremenskom periodu gadjajuci jedan trenutak u kojem ce retard pogoditi nesto bitno, kako bi stvorio iluziju da je retard bitan za tim, toga samo bolestan um moze da se seti. Sto je najgore, u tome ucestvuje kompletan porodicni pogon, trener i strucni stab ekipe, a sve se to odvija pred ocima ostatka ekipe koja sigurno zna o cemu se radi i od koje se ocekuje da u takvoj situaciji ozbiljno igra utakmice i daje sve od sebe. Neverovatno.

sumnjam da jos neko ima tu "privilegiju" da za nase (zvezdine) uslove pokrade tako veliku kolicinu novca sa tako kretenskim objasnjenjima

na svakom drugom mestu javnost, pre svega navijaci tog kluba bi trazili ikakvo smisleno objasnjenje

terza je mrtav ladan usao u grupnu fazu ls bez igraca na jebenom desnom beku

to je umetnost

ili, primer iz komsiluka

maminjo je lopov bez premca. ali u dinamu danas igra a reprezetativac spanije, koji je fudbalski stasao u dinamu

to je meni potpuno fascinantan podatak. nadrealan

pa onda stavis to u okvire u kojima posluje zvezda

pa nas terza bi ga prodao (em ga nikad ne bi skautirali, ali ajde sad to) u tom periodu 100 puta

i svih 100 puta bi imao podjednako idiotsko opravdanje za to

i svih 100 puta bi vecina simpatizera naseg kluba podrzala terzu u tome jer jbg titule

slazem se da je ovo sto nebojsa radi posebna vrsta ludila

naglasavam samo da je i jedno i drugo moguce samo u ovako sjebanom drustvu

nema sanse da bi takva svinjarija u iole uredjenoj drzavi prosla

1 hour ago, pbg12345 said:

besmisleno je komentarisati ostale igrace dok je u ekipi covek koji nije kosarkas

naravno da ce odnos prema igri biti nikakav

To je to.Ja zbog tog govance i ne gledam utakmice Zvedine.

Jebiga ne mogu da ga gledam.Jace je od mene.

Edited by Блок_64

Čovići su fenomen, drže tim u nekoj vrsti talačke krize u njihovoj kombinatorici, možda su i plate u pitanju, ko zna šta je, ali nešto jeste sigurno. 

Ovo nadguravanje sina sa ekipom na ivici ambisa je volej u mozak i ništa pozitivno ne može iz toga izaći. Nekad je Nebojša rekao da su za njega dva zanimljiva prospekta bili Simanić i Luka Dončić, ali se eto umiješao tu Real i pokupili su Dončića, e sad pošto vidimo sa Simanićem toplo hladno, zanimljivo bi bilo da je i Dončić tu, ali kao backup Fićku, mogao bi biti neki Nenadić...ili bi mi ipak bili zadovoljni što zbog Fića imamo Dončića? :)

od fena zadrana

Zanimljiv trenutak kada je Baron promašio dva bacanja, a Nebojša Čović se digao i sočno mu opsovao mamu. 

U zadnjoj četvrtini viče Šakoti: "Daj uvodi Filipa više!" Sljedeći napad, Filip ulazi.

Edited by Shaq

Zajebava se lik,mozda zna nesto oko EL za sledecu sezonu pa mu se jebe.

Ili mu je poruceno da mu je ovo zadnja sezona u zvezdi,pa se izdrkava ima necega.

Naravno da niko nece da pravi bunt u hali,em dovedu likove da aplauduraju,em mozes dobiti pesnicu u glavu od nekog huligana koji motri tribine,pa malo prozivke i pretnji na kzs,jbg,mafijaska zemlja 100%

Edited by Bogotac
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...