Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Kako bi bilo lepo kada se igrači ne bi paušalno napušavali posle svake iole lošije partije. Možemo li da shvatimo više da sto faktora utiče na izdanja pojedinaca, i da utakmice u kojima se ceo tim raspada nisu preterano merodavne za bilo kakvu ozbiljniju analizu? Možemo da pričamo o npr Gistu čiji je pad u igri evidentan sa obzirom kako je igrao na početku sezone i da taj pad traje mesecima. Ali igrači koji imaju do 10 minuta u ovom brlogu od tima, u trenucima kada je promenjen trener i tim se muči sa igrom i povredama - svakako nisu oni koje treba spominjati i od kojih očekivati da imaju veliki uticaj na igru. Pogotovu na bekovskim pozicijama gde imamo debeli višak igrača i tačno mogu da zamislim šta se dešava u glavama svakog od njih. 

15 hours ago, az67 said:

Skor protiv protivnika koji su se kvalifikovali za plej-of / protiv timova koji se nisu kvalifikovali u plej-of (2013/14 - 2017/18)
Pionir 8-9 / 16-1

Zalgiris one zadnje Radonjine sezone, frustrirajuce. Sta smo sve opalili te godine i uzmu nas oni i Darusafaka u Pioniru. :mellow: U gostima smo ih ugazili 20 razlike, bilo gotovo na poluvremenu vec. 

Baskonija te sezone dobila isto u Areni,  od musterije se pretvorila u pakao, mislim da im je ovo treca vezana pobeda u BG, i Nelimpija su cepnuli. Ako se dobro secam na toj tekmi je prvi put Davi Dovac krpio na kecu. 

On 12.12.2019. at 23:44, Блок_64 said:

Od tih igraca koji su kao juniori osvojili euroligu,koliko ih je dovedeno u Zvezdu u juniorima,a koliko je pocelo kosarkom da se bavi u mladjim kategorijama Zvezde,pa su dosli do juniorske ekipe.

Da ne pomisliš da sam ti iskulirao upit, mogu ti reći ja sam samo povremeno u Bg, što će reći nisam na izvoru informacija, više ispratim ove košarkaške kampove na Jahorini i predsjednik skupštine KK CZ mi je bliža rodbina, toliko mogu da pohvatam konce ko odakle i kako, a znam da se razvojni ciklus odvija po manjim klubovima unutar BG tipa Beovuk, Oktagon, Dinamik, a Miškov Beobasket je njegovo menadžersko vlasništvo pa koliko znam  Dobrić i Simanić su sa njegove liste, ne znam za Tejića, Gudurića, Ristića,.. to je bio gro igrača za osvajanje juniorske EL.

Ono što mi sad povuklo pažnju, je mladi Bojan Tomašević, pošto sam se nekad porodično družio sa Dejanovog brata porodicom Predragovim u Baošićima, znam da je Predrag veliki Zvezdaš a imaju sina za koga sam ja prognozirao stričevu karijeru, pa sam za tren pomislio da to nije taj mali sad mu je 14 godina, ali nije, jer se Predragov sin zove Luka, a ovaj dečko supertalenat Zvezde je Bojan, eto tako to.. pozdrav i ne zamjeri

Ne, sad se raspala Budućnost. Treba reći da je kriterijum suđenja bio takav da su mrki pogledi svirani kao faul i da su se i pored loših procenata sa linije za slobodna bacanja daleko bolje snašli igrači FMP.

15 minutes ago, simple red white said:

Ne, sad se raspala Budućnost. Treba reći da je kriterijum suđenja bio takav da su mrki pogledi svirani kao faul i da su se i pored loših procenata sa linije za slobodna bacanja daleko bolje snašli igrači FMP.

66 bacanja, mora da je bilo mucno gledati. Ko je sudio?

Ne znam vise na kom topiku da hvalim Limenke, ali momci su fantasticni. Sledeci put idem u Zeleznik da gledam, ono je kosarka kakvu volim - mnogo ofanzivnog skoka, odlican trener i igra preko sopstvenih mogucnosti. 

I ovde kvari jedan mali celavi, ali to im je izgleda trejdmark.

1 minute ago, April said:

Ne znam vise na kom topiku da hvalim Limenke, ali momci su fantasticni. Sledeci put idem u Zeleznik da gledam, ono je kosarka kakvu volim - mnogo ofanzivnog skoka, odlican trener i igra preko sopstvenih mogucnosti. 

I ovde kvari jedan mali celavi, ali to im je izgleda trejdmark.

Taj mali celavi je bar klinac, nije matori tatin sin koji igra zato sto je tatin sin.

22 minutes ago, harper said:

66 bacanja, mora da je bilo mucno gledati. Ko je sudio?

Oberknežević, Koljenšić i Mrdak. Svaki iole kontakt je suđen ali kažem, ovi iz FMP su zaista dobri i njima treba neki ovakav skalp da bi postali svesni koliko su dobri. Pik su vrteli da je bilo milina gledati, kretnje, utrčavanja. Svi znaju svoje uloge i to fercera kao Doxa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...