pantelia Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 2 minutes ago, Heaviside said: da li moguce da Lazic i Covic u tandemu imaju -80 na 40 minuta? bolest jebote Ali zato brat Laza i Simana procvetaju bez Covica.
pbg12345 Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 4 minutes ago, Heaviside said: da li moguce da Lazic i Covic u tandemu imaju -80 na 40 minuta? bolest jebote pa i nije potrebn statistika da bi se videlo da je to najgora moguca kombinacija siguro najmanje poena dajemo tada a u odbrani je covic covic ko god bio pored njega zapravo se o odbrai, gde je on najveca stetocina jos i manje prica obico se naglasava koliko je on i mi sa njim jalov(i) u napadu a mi sa njim bukvalno imamo igraca manje u odbrani
Mil@n Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Pa govorio sam o tome sto puta, kada pored Čovića i Lazića imamo npr i Borišu u petorci koji šutne samo kad mora i kad nekako lopta slučajno dospe do njega, jasno je kakav je napadački potencijal te petorke, samim tim i tima u tim periodima igre.
pbg12345 Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Just now, Mil@n said: Pa govorio sam o tome sto puta, kada pored Čovića i Lazića imamo npr i Borišu u petorci koji šutne samo kad mora i kad nekako lopta slučajno dospe do njega, jasno je kakav je napadački potencijal te petorke, samim tim i tima u tim periodima igre. i jos kuzma da prsti od kreacije!!!
SNARC Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 8 minutes ago, pbg12345 said: nego, nesto razmisljam, mozda ne bi bilo lose pokusati igrati sa covicem "u ofsajdu" da ostaje iza ledja protivnika kad se branimo on svakako ne pomaze u odbrani, primali bi tek neznatno vise poena, a verujem da bi se filip vremenom osposobio da iskoristi prednost od nekoliko metara u odnosu a protivnika i uspesno zavrsi kad ostane 1na 1 protiv obruca dodato, nas fica bi tako brojao i do 40,50 poena po utakmici prvi strelac ekipe uz malo vezbe i srece, mozda i takmicenja!!! nebojsa bi bio odusevljen Jedan nas trener je ovo pokusavao..ne mogu da mu se setim imena...Incidentan lik, valjda je kod Tegeltije gostovao cesto. Setice se neko.
az67 Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 (edited) 13 minutes ago, Heaviside said: da li moguce da Lazic i Covic u tandemu imaju -80 na 40 minuta? bolest jebote Premalo su igrali zajedno, samo 12 minuta. Kuzmić i Simanić po 15 minuta sa Čovićem. Derik Braun je malo igrao i sa i bez Čovića na parketu. Skor Zvezde u Evroligi kad je određeni igrač na parketu sa Čovićem / na parketu bez Čovića (prosek na 40 minuta) Beron sa Čovićem -14 / bez Čovića -1; 19% vremena na parketu igrao sa Čovićem (48+203 minuta) Dženkins sa Čovićem -22 / bez Čovića +0; 40% vremena na parketu igrao sa Čovićem (76+116 minuta) Davidovac sa Čovićem -12 / bez Čovića +3; 31% vremena na parketu igrao sa Čovićem (54+121 minut) Dobrić sa Čovićem -10 / bez Čovića -2; 39% vremena na parketu igrao sa Čovićem (66+103 minuta) Perperoglu sa Čovićem -21 / bez Čovića +6; 38% vremena na parketu igrao sa Čovićem (54+87 minuta) Faje sa Čovićem -18 / bez Čovića +7; 29% vremena na parketu igrao sa Čovićem (48+116 minuta) Gist sa Čovićem -23 / bez Čovića +2; 24% vremena na parketu igrao sa Čovićem (44+143 minuta) Odžo sa Čovićem -9 / bez Čovića -7; 49% vremena na parketu igrao sa Čovićem (65+69 minuta) Igrači koji su proveli malo vremena sa Čovićem na parketu Lazić sa Čovićem -80 / bez Čovića +7; 8% vremena na parketu igrao sa Čovićem (12+135 minuta) Simanić sa Čovićem -40 / bez Čovića +9; 14% vremena na parketu igrao sa Čovićem (15+96 minuta) D. Braun sa Čovićem -38 / bez Čovića -21; 45% vremena na parketu igrao sa Čovićem (23+28 minuta) Kuzmić sa Čovićem -37 / bez Čovića +7; 13% vremena na parketu igrao sa Čovićem Edited December 5, 2019 by az67
pbg12345 Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 suma sumarum, da zvezda umesto naseg deteta, sincine nase, ima brata blizanca stetocine brauna koji je u zvezdi samo da nam isisa zadnji evro i dusu, zvezda bi danas bila u vrhu el?
Heaviside Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 (edited) --- Edited December 5, 2019 by Heaviside
pbg12345 Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 1 minute ago, SNARC said: Jedan nas trener je ovo pokusavao..ne mogu da mu se setim imena...Incidentan lik, valjda je kod Tegeltije gostovao cesto. Setice se neko. bogdanov stvoritelj?
Heaviside Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 1 minute ago, az67 said: Premalo su igrali zajedno, samo 12 minuta. Kuzmić i Simanić po 15 minuta sa Čovićem. Derik Braun je malo igrao i sa i bez Čovića na parketu.
Mil@n Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 5 minutes ago, SNARC said: Jedan nas trener je ovo pokusavao..ne mogu da mu se setim imena...Incidentan lik, valjda je kod Tegeltije gostovao cesto. Setice se neko. Pokušao moj u juniorskoj konkurenciji, ja sam bio taj jedan što se muvao pleju iza leđa i čekao kontru, a ovi u zoni 1-2-1. Svega što se sećam je uprava i prijatelji kluba na tribinama koji su urlali na sav glas "nazad u odbranu Milaneeee (po prezimenu se drali), nazadd u odbranuuu, šta radiš to čovečeeee..."
BWA Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 10 minutes ago, SNARC said: Jedan nas trener je ovo pokusavao..ne mogu da mu se setim imena...Incidentan lik, valjda je kod Tegeltije gostovao cesto. Setice se neko. misa lakic?
SNARC Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 8 minutes ago, pbg12345 said: bogdanov stvoritelj? Ne..ovaj je izazvao incident na tekmi mladjih kategorija ako me secanje ne vara. Vazi za bolida u strucnim krugovima.
Recommended Posts