levi Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 11 hours ago, MiddleClass said: Dobro, razumio sam. Covic plej sjedne na trenersku klupu i proigrace Odzo, Kuzmic i Gist plus cemo uzeti EL. ne samo da bi imali bivšeg iskusnog pleja na klupi, nego njegova ekipa ne bi imala ove minuse kad je Filip na terenu. win win
Nikodije Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 33 minutes ago, MiddleClass said: Porucio nam Šako da racuna na Filipa... a u nastavku kaze da trazi jos jednog kreativca.
Apollo Creed Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Što se tiče poređenja sa mojim sinom, Dušan mi nikad nije dozvoljavao da pomislim da on treba da se razlikuje zato što mi je sin. Isto je i sa Filipom, na treninzima i utakmicama ni u jednom trenutku nije nikoga naveo na pomisao da je nešto drugačiji jer mu je otac predsednik kluba”, jasan je Šakota. Sve jasno.
Ros Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 on je nesto drugaciji jer je kompletan diletant od igraca
J-♣ Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 16 hours ago, Ćenta said: ... stigla je nagrada u vidu evropskog šampiona 1992, gdje je Obradovićevo iskustvo Aleksandra Nikolića presudilo kako uzeti tu titulu, evo, ispravio da bude jasnije
Lord Stef Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Odlicna analiza dosadasnjeg dela sezone na B92. Sve je tu, i zli treneri i zli stranci i nekompetentna deca i nepravedni napadi na pogadjajte koga.
Apollo Creed Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 11 minutes ago, Lord Stef said: Odlicna analiza dosadasnjeg dela sezone na B92. Sve je tu, i zli treneri i zli stranci i nekompetentna deca i nepravedni napadi na pogadjajte koga. Istovremeno su se vršili nepravedni napadi i pristici na Filipa Čovića.
harper lee Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 "Problem početkom sezone pravio je Lorenzo Braun, kojem je bilo potrebno vreme kako bi ušao u ritam i opravdao očekivanja. Tada su se s pravom isticale njegove loše partije – kao jednog od skupljih i projektovano najbitnijih igrača ekipe. Istovremeno su se vršili nepravedni napadi i pristici na Filipa Čovića. Iako Čovićeve partije nisu bile na evroligaškom nivou, Filip je selektovan kao drugi plejmejker ekipe, iza Lorenza, i tu ulogu je vršio do maksimuma svojih mogućnosti. Problem tada nisu pravili Čovićevi minuti, kao minuti nekoga od kojeg se nije ni u jednom trenutku realno moglo očekivati da preokreće utakmice nosi igru Zvezde u Evroligi (dok je u ABA potpuno druga priča), već minuti igrača koji su projektovani kao glavni." Luka Nikolic. Treba zapamtiti ime ovog mladca talentovanog za uvlacenje u guzicu. Bice od njega Dragan J. Vucicevic jednog dana.
Mil@n Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 19 minutes ago, harper said: "Problem početkom sezone pravio je Lorenzo Braun, kojem je bilo potrebno vreme kako bi ušao u ritam i opravdao očekivanja. Tada su se s pravom isticale njegove loše partije – kao jednog od skupljih i projektovano najbitnijih igrača ekipe. Istovremeno su se vršili nepravedni napadi i pristici na Filipa Čovića. Iako Čovićeve partije nisu bile na evroligaškom nivou, Filip je selektovan kao drugi plejmejker ekipe, iza Lorenza, i tu ulogu je vršio do maksimuma svojih mogućnosti. Problem tada nisu pravili Čovićevi minuti, kao minuti nekoga od kojeg se nije ni u jednom trenutku realno moglo očekivati da preokreće utakmice nosi igru Zvezde u Evroligi (dok je u ABA potpuno druga priča), već minuti igrača koji su projektovani kao glavni." Luka Nikolic. Treba zapamtiti ime ovog mladca talentovanog za uvlacenje u guzicu. Bice od njega Dragan J. Vucicevic jednog dana. Jebo mater svoju, jel realno da su ljudi ovoliko operisani od stvarnosti, ili jeftini pa da pišu svašta za 100e? Govnar jadni.
harper lee Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) 2 hours ago, Apollo Creed said: Što se tiče poređenja sa mojim sinom, Dušan mi nikad nije dozvoljavao da pomislim da on treba da se razlikuje zato što mi je sin. Isto je i sa Filipom, na treninzima i utakmicama ni u jednom trenutku nije nikoga naveo na pomisao da je nešto drugačiji jer mu je otac predsednik kluba”, jasan je Šakota. Sve jasno. Matora slihtara, ako do sada nije bilo jasno zasto je doveden da trenira Zvezdu sada je sam to obznanio. Nikoga nije navodio na pomisao da je drugaciji zbog toga sto je tatin sin osim: - sto igra iako je statisticki i vizuelno najgori kosarkas u istoriji Evrolige - sto prikenjava redovno saigracima za sopstvene propuste u odbrani i napadu - sto se jedino za njega ne znaju okolnosti pod kojima je potpisao ugovor sa Zvezdom, visina ugovora i slicno - sto je doveden u klub sa zvanicnim obrazlozenjem da je tu da pomogne na treninzima a onda misteriozno potpisao ugovor. Sakota, ako si se vec prodao za finu lovu i vadjenje iz naftalina gledaj da to ostane tvoj problem, nemoj nas da pravis budalama. Edited December 4, 2019 by harper
harper lee Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 5 minutes ago, Mil@n said: Jebo mater svoju, jel realno da su ljudi ovoliko operisani od stvarnosti, ili jeftini pa da pišu svašta za 100e? Govnar jadni. Milance, ovo je zemlja u kojima je danima glavna vest zenidba sina ustreljenog kriminalca i opskurne pevacice, decka bez karijere, bez vaznosti za bilo sta sto je bitno bilo kome osim njegovoj porodici. Mi se zavaravamo time da su ovakvi tekstovi placeni jer odbijamo da poverujemo da ljudi mogu da budu toliko glupi i da toliko ne znaju posao kojim se bave, ali bojim se da je to realnost u kojoj zivimo. Danas se novinarom naziva svako ko je preko neke kombinacije dobio posao na nekom izvikanom "mediju" i objavio je nesto, bilo sta. Ovaj mladac bi da pise o kosarci a jedino sto ga za to kvalifikuje je zelja da o njoj pise, tu se zavrsava njegova kompetencija.
jorma shparga Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 43 minutes ago, harper said: "Problem početkom sezone pravio je Lorenzo Braun, kojem je bilo potrebno vreme kako bi ušao u ritam i opravdao očekivanja. Tada su se s pravom isticale njegove loše partije – kao jednog od skupljih i projektovano najbitnijih igrača ekipe. Istovremeno su se vršili nepravedni napadi i pristici na Filipa Čovića. Iako Čovićeve partije nisu bile na evroligaškom nivou, Filip je selektovan kao drugi plejmejker ekipe, iza Lorenza, i tu ulogu je vršio do maksimuma svojih mogućnosti. Problem tada nisu pravili Čovićevi minuti, kao minuti nekoga od kojeg se nije ni u jednom trenutku realno moglo očekivati da preokreće utakmice nosi igru Zvezde u Evroligi (dok je u ABA potpuno druga priča), već minuti igrača koji su projektovani kao glavni." Luka Nikolic. Treba zapamtiti ime ovog mladca talentovanog za uvlacenje u guzicu. Bice od njega Dragan J. Vucicevic jednog dana. Zasto ovakav talenat trosi vreme na sportskoj sekciji izumiruceg portala? Sa ovom kolicinom ne jebavanja realnosti, decko treba da bude urednik Dnevnika 2 pa da l ima jos neki narod sa ovom kolicinom govana per capita???
harper lee Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 6 minutes ago, jorma shparga said: pa da l ima jos neki narod sa ovom kolicinom govana per capita??? Obicno ne volim te teze tipa "Srbi, narod najupisatipozelji" ali moram da priznam da sto sam stariji sve cesce uhvatim sebe kako razmisljam o tome da smo stvarno posteno prebacili prosek kompletnih idiota u odnosu na druge evropske narode sa kojima imam kakav-takav kontinuirani kontakt, pa mogu da uporedim. Ovo u sta se mi polako pretvaramo je jezivo, na kraju ce ovo malo mislecih ljudi svi da se pretvore u Ezopa i da lutaju gradovima sa svecom u ruci trazeci coveka. Ovoliku kolicinu moralne i intelektualne nakaznosti sa kojom se susrecemo svakodnevno ne pamtim. Zakljucujem da se ili nesto jako lose desava u poslednje vreme ili sam ja u medjuvremenu izgubio toleranciju prema gluposti i nitkovluku pa mi se cini da ih vise ima nego ranije. Sto je najgore, imam utisak da nas je sve to zahvatilo, ponekad me je tacno i mojih postova sramota kad ih uporedim sa stvarima koje sam pisao pre desetak godina.
Recommended Posts