Cane Vukic Prebranac Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 46 minutes ago, harper said: Nemoj ni da citas. Tekst je klasicno blago sovinisticko smece iz kategorije "kupujmo domace", jedno u nizu onih baljezganja o Srbima kao autodestruktivnom narodu bez ponosa koji se slihta strancima a ne prepoznaje domace vrednosti. Naravno, kao i svaki drugi tekst iz te kategorije pocinje i zavrsava se sa "vaspitavan sam da volim svoje a ne mrzim tudje ali...", sto je klasicna ograda tupavih sovinista koji bar toliko znaju da mogu da shvate da sovinizam nije narocito lepa osobina. +1 Плус износи гомилу неистина и само показује да уопште не прати или не разумије спорт. На страну Човић, човјек је мртав ладан осуо паљбу по Суми који игра сјајно ове године за Партизан.
harper lee Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 3 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: +1 Плус износи гомилу неистина и само показује да уопште не прати или не разумије спорт. На страну Човић, човјек је мртав ладан осуо паљбу по Суми који игра сјајно ове године за Партизан. Ma, najbolji je onaj deo gde govori o tome kako se cakle oci ljudima koje stranci pitaju za pomoc a ovi im se nadju na usluzi, docim isti ti "zacakljeni" teraju u majcinu Srbe koji ih pitaju za istu vrstu pomoci. Maltene samo po toj recenici bi krsteni psihoanaliticar mogao ovlasnu dijagnozu da mu napise. Ali, eto, on je vaspitavan da voli svoje a ne mrzi tudje.
James Marshall Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) Lik kaže i da je pisao iz ljubavi ali i što mu je to bio posao. Jadan je i taj što je ovog "podkrepljenog" nepismenjakovića "konsantno" angažovao za bilo kakvo pisanije. Kakva gomila opštih mjesta i lupetanja pijanih slavskih gostiju. Daleko je ovo od "blago šovinističkog", ovo je tekst za србин.инфо, Miša Vacić će da šeruje sto posto, samo ako nema direktivu da blokira sav sadržaj sa Sport Kluba. Edited December 2, 2019 by James Marshall
simple red white Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 5 hours ago, MiddleClass said: AZ67 Ovo Z je od Zagreb sigurno... A "A" je stavio da baš ne bude providno ono BG/ZG, gde je u stvari "Ajd u k***c zar me niste već provalili". Ne plaća ga Đilas već Bokan i Ostoja (uhvaćeni su i slikani kako ruckaju pred tekmu u PG)
simple red white Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 3 hours ago, teacher said: šta li je 67? 🤔 Godina posle osvajanja drugog mesta u finalu LŠ.
Mindaugas Žukauskas Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Težak isprdak od "novinara" i težak isprdak od teksta. Sramota za SK da dopušta sebi ovakve žvrljotine.
Блок_64 Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Ne pada mi na pamet da kliknem na tekst i da potrosim par minuta zivota na to sto neko brani tatinog retarda.
James Marshall Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 3 minutes ago, Блок_64 said: Ne pada mi na pamet da kliknem na tekst i da potrosim par minuta zivota na to sto neko brani tatinog retarda. Ma to radi u jednoj desetini teksta, ostatak je pijani stric sa Romanije na slavi "they took our jobs" priča. Čak većinom ilustruje primjerima iz FK Partizan. Ali nivo nepismenosti je zaista zabavan, ako je ovo nekad bio neki profi novinar, nije ni čudo što nam je sportsko novinarstvo ovoliko u kurcu. Na PPP ne bi potrajao duže od 3 dana.
Блок_64 Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 (edited) 4 minutes ago, James Marshall said: Ma to radi u jednoj desetini teksta, ostatak je pijani stric sa Romanije na slavi "they took our jobs" priča. Čak većinom ilustruje primjerima iz FK Partizan. Ali nivo nepismenosti je zaista zabavan, ako je ovo nekad bio neki profi novinar, nije ni čudo što nam je sportsko novinarstvo ovoliko u kurcu. Na PPP ne bi potrajao duže od 3 dana. Nisam citao druze moj pa da neserem ali sam siguran u tom sto pises.Meni je dovoljan naslov da ne kliknem na tekst.On prica o domacim igracima.Pa rodjace ovaj nije ni igrac. Ne daj boze da ih pitas pa gde su ti ostali domaci igraci i zasto igramo sa tolikim brojem stranaca.A te strance cak i u mladjim kategorijama ne dovode navijaci. Edited December 2, 2019 by Блок_64
James Marshall Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Just now, Блок_64 said: Nisam citao druze moj pa da neserem ali sam siguran u tom sto pises.Meni je dovoljan naslov da ne kliknem na tekst.On prica o domacim igracima.Pa rodjace ovaj nije ni igrac. Ne daj boze da ih pitas pa gde su ti ostali domaci igraci i zasto igramo sa tolikim brojem stranaca. Zanimljiv je socijalni eksperiment, čak kad protjeraš malo kroz komentare, vidiš koliko slijepih pored očiju ima na našim prostorima. Otprilike 50% komentara su u fazonu "bra'o majstore, više ovakvih tekstova, 100% si u pravu" (a nisu botovi) i onda vidiš odakle stižu ovi što se lože na Vučića, Vacića, Miroljuba Petrovića, Levijatan, Palmu, na kraju krajeva Čedu i slične. Ljudi kojima da crtaš ne mogu da uvide činjenice, poput ove što si ti iznio a ja boldovao.
Ćenta Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Eto sve i da progutam ovaj silikonski patriotizam, kakvog ima tone na društvenim mrežama, ali mi ne ide u glavu što ove brižne patriote "kupujmo samo domaće" ne pokušaju taj eksperiment dokazati sa reprezentacijama, tamo nema dovođenja tih fatalnih stranaca, namještaju se pozicije domaćoj elita sorti krompira, pa dobijemo proizvod dva i po fudbalera od 22, rezultati nula bodova, tako nešto slično se i sa košarkom dešavalo i dešava iako traćimo ponajbolju generaciju domaćih košarkaša, poslije ovih dolaze samo slabije selekcije, jer je domaća baza igrača u stagnaciji, a to nije zbog navijača i njihovog "voljenja" stranaca, već do katastrofalnog učinka domaće struke, koja je totalno podbacila. Pa mi još malo nećemo imati domaćeg trenera od reputacije, dok prođe i ova era izlizanih Šakota i onih što su nešto dokazali ali isključivo u stranim timovima, tipa Zoca.
fandorin Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 58 minutes ago, Ćenta said: Eto sve i da progutam ovaj silikonski patriotizam, kakvog ima tone na društvenim mrežama, ali mi ne ide u glavu što ove brižne patriote "kupujmo samo domaće" ne pokušaju taj eksperiment dokazati sa reprezentacijama, tamo nema dovođenja tih fatalnih stranaca, namještaju se pozicije domaćoj elita sorti krompira, pa dobijemo proizvod dva i po fudbalera od 22, rezultati nula bodova, tako nešto slično se i sa košarkom dešavalo i dešava iako traćimo ponajbolju generaciju domaćih košarkaša, poslije ovih dolaze samo slabije selekcije, jer je domaća baza igrača u stagnaciji, a to nije zbog navijača i njihovog "voljenja" stranaca, već do katastrofalnog učinka domaće struke, koja je totalno podbacila. Pa mi još malo nećemo imati domaćeg trenera od reputacije, dok prođe i ova era izlizanih Šakota i onih što su nešto dokazali ali isključivo u stranim timovima, tipa Zoca. Au, jebote.
levi Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 (edited) klub kao što je Zvezda mora da proizvodi svoje igrače, i u fudbalu i u košarci. domaće ili strane, ali da dovodi klince i da ih razvija u svom sistemu. pa onda dopunska selekcija sa strane, a ne obrnuto. od ovog posla sa velikim brojem gotovih stranaca nema velike koristi, na duže staze Edited December 3, 2019 by levi
SNARC Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 9 minutes ago, fandorin said: Au, jebote. Osh da kazes da Partizan nije zagrebacki klub ?
Ćenta Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 46 minutes ago, fandorin said: Au, jebote. Dobro, može i taj odnos 1/9, što je mršavo i još ta 1992 nivo Evrolige bio na sadašnjem nivou ABE, ništa jače. A u svakom slučaju taj učinak spada u arhivsku građu, real-time je daleko od tog perioda.
Recommended Posts