Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)
4 minutes ago, teacher said:

šta li je 67? 🤔

hajduk osvojio kup.

nije zagreb, ali ipak...

Edited by BWA
Posted
11 minutes ago, teacher said:

šta li je 67? 🤔

67 hiljada koje prima mesecno da bi mrzeo filipa.

Posted (edited)

Poprilična kupusara od teksta, ali kačim ga ovde zbog dela o detetu kretenu

http://sportklub.rs/Blog/Blog-ostalo/a316309-Zasto-tako-Svoje-vredjamo-a-tudje-dizemo-u-nebesa.html

"Bio sam svedok i nedavnog košarkaškog derbija. Glavni utisak mi je ono što se dešavalo nakon meča, tačnije napadi na Filipa Čovića. Zvezdaši su glavnog krivca pronašli u plejmejkeru, koji je nakon odličnog meča želeo da bude junak i odigrao dva loša poteza u prelomnim trenucima. Pre toga je očajnu Zvezdu držao u egalu i bio najbolji igrač svog tima. Čekajte, a šta je sa Gistom, Braunom, Dženkinsom... Kakav su učinak imali igrači koji 'plešu' za velike pare, a kriju se od odgovornosti, igraju kao da su prvi put na parketu. Da je neki Amerikanac uradio baš sve isto kao Čović, ne bi smo čuli reč kritike. I ne pomišljajte da mi lepite etiketu prijatelja porodice Čović. Ne znam ljude, i nemam nameru da širim krug svojih prijatelja. "

Edited by Garnirung
Posted

67 - Broj neosvojenih trofeja dok on nije dos'o. 

^ Pre 10 sekundi sam citao ovaj tekst, zvuci kao nezanimljivi Zivadinovic.

Elem,

https://prnt.sc/q50gxr

:laugh:
we+8xa3cEgGZQAAAABJRU5ErkJggg==

Posted

Tekst je smeće, ali ovaj deo o Filipu je baš odron

Posted (edited)
16 minutes ago, Garnirung said:

Poprilična kupusara od teksta, ali kačim ga ovde zbog dela o detetu kretenu

http://sportklub.rs/Blog/Blog-ostalo/a316309-Zasto-tako-Svoje-vredjamo-a-tudje-dizemo-u-nebesa.html

"Bio sam svedok i nedavnog košarkaškog derbija. Glavni utisak mi je ono što se dešavalo nakon meča, tačnije napadi na Filipa Čovića. Zvezdaši su glavnog krivca pronašli u plejmejkeru, koji je nakon odličnog meča želeo da bude junak i odigrao dva loša poteza u prelomnim trenucima. Pre toga je očajnu Zvezdu držao u egalu i bio najbolji igrač svog tima. Čekajte, a šta je sa Gistom, Braunom, Dženkinsom... Kakav su učinak imali igrači koji 'plešu' za velike pare, a kriju se od odgovornosti, igraju kao da su prvi put na parketu. Da je neki Amerikanac uradio baš sve isto kao Čović, ne bi smo čuli reč kritike. I ne pomišljajte da mi lepite etiketu prijatelja porodice Čović. Ne znam ljude, i nemam nameru da širim krug svojih prijatelja. "

Sve sam vise uveren da ovakvi tekstovi nisu placeni od Covic dr Nebojse vec su prosto odraz nivoa inteligencije autora. Jebi ga, danas svaka budala moze da se dokopa nekakvog medija i da iznosi svoje "misljenje" bez ikakvog blama, koliko god da je to "misljenje" gomila nepovezanih recenica ciji je jedini cilj da negiraju realnost. Uostalom, zasto bi nekog bilo blam da pise gluposti kada vec nema pojma da su gluposti u pitanju. Mi ne samo da zivimo u drzavi jezivo glupih ljudi vec i ljudi koji cak vise i ne konstatuju moralna iskrivljenja, tipa ociglednog nepotizma u ovom slucaju. Taj im deo ne signalizira na uzbunu posto nema cemu da signalizira. Ljudi bez inteligencije, bez morala, ne moze se ni ocekivati Bog zna sta od nekoga kome su te dve karakteristike ljudskog uma nepoznate.

Edited by harper
Posted

ili mozda racuna da ce mu ovaj tekst, ako vec i nije trenutno placen i  narucen, u buducnosti doneti neki benefit. niko se ne bi blamirao pisuci ovako nesto bez razloga i koristi, bilo trenutne ili buduce.

Posted (edited)
11 minutes ago, Nikodije said:

ili mozda racuna da ce mu ovaj tekst, ako vec i nije trenutno placen i  narucen, u buducnosti doneti neki benefit. niko se ne bi blamirao pisuci ovako nesto bez razloga i koristi, bilo trenutne ili buduce.

Napisao sam vec, on ne misli da se blamira. Naprotiv, misli da je pogodio dzek pot ovim tekstom i da vidi dalje od ovih seljaka koji su se ostrvili na Filipa pa ne vide sumu od drveta. Osvrni se oko sebe, Srbija je puna idiota koji za sebe misle da su intelektualno cudo univerzuma. Nama je tesko da razumemo da neko moze biti toliko glup ali, jebi ga, realnost je da vecina jeste toliko glupa. Uostalom, ostatak teksta jasno upucuje na to da je lik budala i da nema pojma o kosarci, ne znam zasto bi ovaj pasus odskakao od celine.

Edited by harper
Posted

Ljudi su uglavnom ovde (Srbija, ne forum) mnogo vise narcisoidni, koristoljubivi i pretenciozni nego glupi. Ali u svakom slucaju krajnje negativna osobina. 

Posted (edited)
24 minutes ago, harper said:

Napisao sam vec, on ne misli da se blamira. Naprotiv, misli da je pogodio dzek pot ovim tekstom i da vidi dalje od ovih seljaka koji su se ostrvili na Filipa pa ne vide sumu od drveta. Osvrni se oko sebe, Srbija je puna idiota koji za sebe misle da su intelektualno cudo univerzuma. Nama je tesko da razumemo da neko moze biti toliko glup ali, jebi ga, realnost je da vecina jeste toliko glupa. Uostalom, ostatak teksta jasno upucuje na to da je lik budala i da nema pojma o kosarci, ne znam zasto bi ovaj pasus odskakao od celine.

ok, verovatno si u pravu. osim ovog pasusa nisam ni citao ostatak, jer ako ovako vredja razum i ocinji vid pisuci o filipu, onda stvarno nema razloga da klikcem i citam ostalo sto je nadrobio, a bas u tom ostatku teksta se krije dokaz da je (i) glup, ne nuzno (samo) bot.

Edited by Nikodije
Posted

Slicno kao balerina™ s Mocarta, zli Kanjasi i prepodobni Njegosi. 

Posted
1 minute ago, Nikodije said:

ok, verovatno si u pravu. osim ovog pasusa nisam ni citao ostatak, jer ako ovako vredja razum i ocinji vid pisuci o filipu, onda stvarno nema razloga da klikcem i citam ostalo sto je nadrobio, a u ostatku teksta se krije dokaz da je glup, ne nuzno bot.

Nemoj ni da citas. Tekst je klasicno blago sovinisticko smece iz kategorije "kupujmo domace", jedno u nizu onih baljezganja o Srbima kao autodestruktivnom narodu bez ponosa koji se slihta strancima a ne prepoznaje domace vrednosti. Naravno, kao i svaki drugi tekst iz te kategorije pocinje i zavrsava se sa "vaspitavan sam da volim svoje a ne mrzim tudje ali...", sto je klasicna ograda tupavih sovinista koji bar toliko znaju da mogu da shvate da sovinizam nije narocito lepa osobina.

Posted (edited)

Statistika Zvezde i Zvezdinih protivnika u 17 mečeva ove sezone (9 EL + 8 ABA), računate samo utakmice na kojima je ulazio u igru

Čović na parketu / Čović na klupi 

Posed Zvezde
2P% 48% / 53'%
3P% 34% / 35%
eFG% 49% / 53% (na 10 šuteva iz igre: 9.8 / 10.5 poena)
% ofanzivnih skokova 30% / 35% (koliko Zvezda uhvati lopti posle svog promašaja)
% izgubljenih lopti 21% / 18% (procenat napada u kojima Zvezda gubi loptu)

Broj poena po posedu 1.03 / 1.11

Posed protivnika
2P% 54% / 51%
3P% 37% / 30%
eFG% 55% / 49% (na 10 šuteva iz igre: 11.0 / 9.7 poena)

% defanzivnih skokova 71% / 71% (koliko Zvezda uhvati lopti posle promašaja protivnika)
% izgubljenih lopti 16% / 23% (procenat napada u kojima protivnik izgubi loptu)

Broj poena po posedu 1.16 / 0.97

Edited by az67
Posted

Potreban nam je mir i sabornost pred put u Milano. Karacemo ih ruzno...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...