harper lee Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Same old, same old, ekipa smo kad je Lorenzo na parketu, cirkus kad je nesposobni tatin sin u igri. Magarac je uspeo da nas odvede na - 12 za nekih 5-6 minuta.
Wilde Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Ušao na 14:14, izašao na 33:21. Otkako je izašao, uspeli smo da napravimo seriju 12:2. Ostatak utakmice biće elementarni IQ test za Šakotu.
harper lee Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 1 minute ago, Wilde said: Ušao na 14:14, izašao na 33:21. Otkako je izašao, uspeli smo da napravimo seriju 12:2. Ostatak utakmice biće elementarni IQ test za Šakotu. Ali, neverovatno. 21 poen razlike izmedju nasa dva pleja, +9 Lorenzo, -12 bankarski sluzbenik. Za jedno poluvreme, jebenih 20 minuta. Ima malo i do toga da je gnom igrao s Davidovcem i Odzom koji su zasrali sve sto su pipnuli ali ja se zaista ne secam kada je postojala tolika razlika, ocigledno, statisticki, kako god hoces, izmedju dva pleja jedne ekipe.
teacher Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 čitam vaše komentare, ali jednostavno odbijam da poverujem da je istina to što pišete
omiljeni Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 On 28.11.2019. at 14:19, harper said: Ko jos ne zna, ako takvih jos uvek ima, da znamo s kakvim ludakom imamo posla. pogledao sam sve ukupno par min. na preskoke super mi kako sa sve grafikonima poredi titule i % pobeda iz sfrj lige (koja je u periodu od 13 godina dala 4 različita prvaka Evrope) sa titulama iz ovog sada sranja od lige razvoj mladih igrača...super se razvija Odžo. utipkam Odža u google i piše da za mesec dana mladi Odžo puni 27 godina. nemam sad vremena da gledam al bookmarkova sam pa ću zbindžovati jednom
pacey defender Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 (edited) On 28.11.2019. at 14:19, harper said: Ko jos ne zna, ako takvih jos uvek ima, da znamo s kakvim ludakom imamo posla. Dosta jeziv iskaz. Laki, čuvaj se i ne potcenjuj ozbiljnost situacije. Btw "A da postoji saradnja na relaciji FMP -Zvezda, postoji. Kao i sa svakim drugim klubom. I zbog toga nas puno mrze." Edit 2. Pa on se toliko sprda da je to strašno. "Sve što bude trebalo Zvezdi, biće prebačeno u Zvezdu". Edit 3: RSB "novinar": "Pomenuli ste onaj grafik, ne znam da li znate, podatak da 40% trofeja Crvene Zvezde je osvojeno u vašem mandatu..:" "Znam" "....koji traje tek 10 posto od celokupne istorije kluba", "Pa znam, ja sam to izvukao evo pravo da vam kažem...." Edited December 1, 2019 by pacey defender
hrkljush boys_2 Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Znam da će AZ to ugraditi bolje, ali i ja sam se malo igrao. Sa govnetom koje se odaziva na ime Filip Čović na parketu, za 15 minuta rezultat 23-39, bez govneta 41-36. Od bolesnika na celu kluba gore su jedino sline poput Sakote, Jasara i Tomića, koji vole da bolesniku draskaju Jajca forsiranjem debilcine.
Ćenta Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Šakota maskota, to je to, to je ta energija koja nam nizašta ne treba, koja je pomoć ko kurje oko na tabanu, čir na želudcu i mrena na oku.
harper lee Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 1 hour ago, Ćenta said: Šakota maskota, to je to, to je ta energija koja nam nizašta ne treba, koja je pomoć ko kurje oko na tabanu, čir na želudcu i mrena na oku. Nema Sakota nikakvog uticaja na ovo, ne bi imao ni da je mnogo bolji trener. Ekipa koja je selektirana oko ideje da jedan rekreativac mora da igra svojih 15-20 minuta je u startu busna, kad igraci shvate cemu sluze onda postaje jos busnija. Nikom normalnom ne pada na pamet da sluzi kao dezurna budala nesposobnom saigracu, narocito ne igracima koji su svasta pretrpeli preko glave i na zalasku su karijere. Gledao sam samo prvo poluvreme i batalio jer sam znao kako ce da se zavrsi, onog trenutka kad je Lorenzo lipsao jednostavno smo se raspali, a bilo je samo pitanje u kojoj fazi utakmice ce lipsati. Ovi iskusniji igraci ce potezati u Evroligi ne bi li ih neko primetio, za ABA ligu ih zabole taman toliko koliko zabole i nesluzbenog vlasnika kluba - nimalo. Sve u svemu, kao sto smo prosle godine iskopirali ponasanje Buducnosti u finalu ABA lige i zajebali ih, tako sada kopiramo njihove proslogodisnje igre iz ABA lige kako bismo zajebali same sebe. Dovuci cemo se do PO ABA lige i ispasti na neciji domaci teren a u Evroligi skrpiti nekih desetak pobeda da ne bude da smo je igrali rekreativno. Za tim koji je napravljen da bi se gazdin nesposobni sin malo igrao kosarke i to je vise nego sto zasluzuje.
Блок_64 Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 4 minutes ago, harper said: Nema Sakota nikakvog uticaja na ovo, ne bi imao ni da je mnogo bolji trener. Ekipa koja je selektirana oko ideje da jedan rekreativac mora da igra svojih 15-20 minuta je u startu busna, kad igraci shvate cemu sluze onda postaje jos busnija. Nikom normalnom ne pada na pamet da sluzi kao dezurna budala nesposobnom saigracu, narocito ne igracima koji su svasta pretrpeli preko glave i na zalasku su karijere. Gledao sam samo prvo poluvreme i batalio jer sam znao kako ce da se zavrsi, onog trenutka kad je Lorenzo lipsao jednostavno smo se raspali, a bilo je samo pitanje u kojoj fazi utakmice ce lipsati. Ovi iskusniji igraci ce potezati u Evroligi ne bi li ih neko primetio, za ABA ligu ih zabole taman toliko koliko zabole i nesluzbenog vlasnika kluba - nimalo. Sve u svemu, kao sto smo prosle godine iskopirali ponasanje Buducnosti u finalu ABA lige i zajebali ih, tako sada kopiramo njihove proslogodisnje igre iz ABA lige kako bismo zajebali same sebe. Dovuci cemo se do PO ABA lige i ispasti na neciji domaci teren a u Evroligi skrpiti nekih desetak pobeda da ne bude da smo je igrali rekreativno. Za tim koji je napravljen da bi se gazdin nesposobni sin malo igrao kosarke i to je vise nego sto zasluzuje. Старији Човић се свађао са навијачима у стожицама,коју су терали филипа напоље. Паметном доста.
Recommended Posts