Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

Naravno da je bolji od Čoksa, nema tu šta da se naglašava. Imala je Zvezda i u najgorim vremenima finu tradiciju afirmacije svojih mladih plejmejkera. Istina, retko je ko nešto uradio u karijeri, ali u tom periodu to je bila jedna od boljih stvari vezanih za klub. Od Vujanića, preko Nešovića, Miloševića, Nedovića, Cveleta...

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Posted
1 hour ago, kralj said:

Nije Odzo korisniji. Odzo ne treba da igra EL. Apsolutno jedini njegov kvalitet je size u kombinaciji sa dobrim procentom slobodnih bacanja.
Na drugoj strani terena Kuz i Odzo su dva sveta.

U poslednjih 3, 4 utakmice očigledno je korisniji, i to ne jer je Odžo ubica već jer se Kuz raspada. Mislim da su trebali postepenije da ga uvode u ritam kada su u pitanju utakmice. 

Posted

na ovom snimku, gledajte reakciju dr. nebojse...

na 1:14 pa dalje

Posted

Meni je stvarno teško da poverujem da je to bio bes a ne radost - na šta se verovatno aludira.

Posted

svašta baš. i Lorenza je on doveo i može da ga skloni kad hoće ako mu smeta. nema razloga za baš toliku paranoju

Posted
11 hours ago, Mil@n said:

Zato što Kuz ništa ne igra... Njegov učinak u napadu je sramotan.

Tačno, ali je Gist bio užasan na oba kraja terena krajem četvrte. Dubljević je ubo dve trojke za redom jer je Gist bio predaleko od njega.

Posted

Da, i Gist je loš trenutno, mislim da previše pokušava. Od kada je bio mini Šilbovan, svaku loptu koju je dobio je pripalio, mislim da je u misiji nešto da nekome dokaže ili pokaže...

Posted
21 minutes ago, Mil@n said:

Meni je stvarno teško da poverujem da je to bio bes a ne radost - na šta se verovatno aludira.

bilo bi suludo da je bes. ali je interesantno kako je pokupio jaknu i otisao kad su svi okolo slavili

Posted (edited)
2 hours ago, kralj said:

Slabo to izgleda kad lorenco nije na terenu. Dzenkins je kao plejmejker nevidjeno limitiran i moze da doprinese isključivo u tranziciji, a Bili očito na ovakvu odbranu nije u stanju da pomogne. Mora drugi plej. Porađa se svaki napad.

Šteta je i za Derika. Kad se on uopšte povredio? Nisu valjda doveli igrača kome otiču kolena?

Bili je tanak u odbrani, ali zato ne može da dođe do šuteva. Iz ove perspektive bolje bi prošli da smo zadržali KC Riversa koji je kompletniji igrač, ali posle onog plej ofa naravno da je teško bilo zahvaliti se Biliju, iako je bilo očigledno i tada da će se on mučiti na višem nivou.

Edited by Nikodije
Posted

Tačno, ali je Gist bio užasan na oba kraja terena krajem četvrte. Dubljević je ubo dve trojke za redom jer je Gist bio predaleko od njega.
Mi ovde govorimo o Gistu, Kuzmiću i Odžu kao konkurenciji?

Posted (edited)

Koliko je samo puta Vilijams promasio ovakve suteve one sezone, bar 5x. 

Najlepse je pobediti ovako, lepse nego 20 razlike. Traume imam od Nelsonovog, Jovicevog i Lorenzovog klizanja i kojekakvih losih napada i masenih suteva - bilo ih je bas mnogo, retko smo ovako pobedjivali zadnjim napadom. 

Edited by Plajvi
Posted

Čovićeva statistika u 9 EL mečeva u zavisnosti od trenutnog rezultata

Razlika do +/- 5: 60 minuta, 0 poena, šut iz igre 0-12 (0-2 za 2, 0-10 za 3), 3sk, 5 asis, 0 ul, 8 il, indeks -13
Razlika veća od +/- 5: 71 minut, 18 poena, šut iz igre 5-16 (0-5 za 2, 5-11 za 3), 6sk, 17 asis, 1 ul, 6 il, indeks 26

Prosek na 20 minuta igre
Razlika do +/- 5: 0.0 PTS / 1.0 SK / 1.7 AST / 0.0 UL / 2.7 IL / šut iz igre 0% (eFG%* 0%)/ indeks -4.3
Razlika veća od +/- 5: 5.1 PTS / 1.7 SK / 4.8 AST / 0.3 UL / 1.7 IL / šut iz igre 31% (eFG%* 47%) / indeks +7.3
* Procenat šuta gde se pogođene trojke računaju 50% više od pogođenih dvojki

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...