Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

Verovatno bilo, al mi mnogo milo, ne zamerajte

https://twitter.com/acabgd/status/1200125636964233216?s=19

Posted
1 hour ago, harper said:

Bogami, Sakota iznenadio, Covic legenda nije prismrdeo parketu.

Ja sam bio oduševljen izostankom govneta, a još više kada sam video da ga nema u igri ni kad je Braun bio na klupi, al eto, kao neka povreda... Sreća naša i ako jeste i ako nije bio povređen... Samo da ga nema, nebitan povod.

55 minutes ago, salerokada said:

Fala bogu što nisu reskirali.

Zašto je Šakota zaboravio Kuzmića u drugom poluvremenu?

Zato što Kuz ništa ne igra... Njegov učinak u napadu je sramotan. Nije naravno čovek ništa kriv, samo mu treba dati minutažu u skladu sa svim što mu se desilo u poslednje vreme a to je treće mesto u centarskoj rotaciji, barem za sada. 

Koliko mi je drago zbog Brauna, ne mogu da opišem. Hvalio sam ga i pre mesec i po dva kada nije igrao ni blizu ovom nivou i najavljivao rapsodiju njegovog talenta, ovo sada je sjajno, ali i dalje ima tu prostora za napredak. Cenim da je ovo večeras gore dole 70ak % maksimuma koji će dosegnuti u nekom narednom periodu. Svakako će mu ove dobre partije u poslednje vreme i pobede pomoći da brže stekne samopouzdanje, mada mislim da ni ovako nema problem sa tim, pogotovu kada vidi ko mu je konkurencija. 

Posted

Gdje je Kuzmanović u usta ga skrbava? Konačno jedno poluvrijeme da se odgleda bez Tatinog Kurtona, Vesic dobio porciju, Zo najbolji, pa još sa zvukom sirene. Bilo je milina gledati onu odabranu u 3/4, Đenka, Zo, Lazić i Gistara izdominirali, milina je gledati borbene i inteligentne igrače u odbrani. Činjenica je i da je Kuz u debelom kanalu i da moramo opraviti D. Browna kako bi dobili produkciju sa 4. Brat Faye u odbrani i odradi, Borisa niskoristi. Svako krilo koje krene leđima donese ga na zicer i ili poentira ili dobije faul.

Posted (edited)

Gledam retarda kada su crkli semafori kako se on zagreva tj sutira na kos.Leb te jebo,jadna lopta,kkvu putanju ima i kako on sutira.On stvarno nije kosarkas.

Utisak veceri Lorenco i vesicu lopove.I kako obicno biva na dve lepe vesti ova treca je odlicna a to je da je debilko povredjen.

Edited by Блок_64
Posted (edited)
2 hours ago, harper said:

Interesantna je reakcija tate Covica nakon ovakve pobede, dok su svi odusevljeno skakali od srece lik se samo kiselo nasmejao, uzeo jaknu sa stolice i otisao prema svlacionicama. Izgleda mu se Lorenzo malo popishao po kalkulacijama koje je pravio od ove utakmice i eventualnog poraza bez njegovog retarda na parketu.

EKfXmoaX0AAvfep?format=jpg&name=4096x409

Da pogled može da ubije...

Edited by Dankan Ajdaho
Posted

Zato što Kuz ništa ne igra... Njegov učinak u napadu je sramotan. Nije naravno čovek ništa kriv, samo mu treba dati minutažu u skladu sa svim što mu se desilo u poslednje vreme a to je treće mesto u centarskoj rotaciji, barem za sada. 

Koliko mi je drago zbog Brauna, ne mogu da opišem. Hvalio sam ga i pre mesec i po dva kada nije igrao ni blizu ovom nivou i najavljivao rapsodiju njegovog talenta, ovo sada je sjajno, ali i dalje ima tu prostora za napredak. Cenim da je ovo večeras gore dole 70ak % maksimuma koji će dosegnuti u nekom narednom periodu. Svakako će mu ove dobre partije u poslednje vreme i pobede pomoći da brže stekne samopouzdanje, mada mislim da ni ovako nema problem sa tim, pogotovu kada vidi ko mu je konkurencija. 

Pa ako bi se isto primenilo na odza, onda bi imalo smisla. Ovako sto puta iz aviona vidljivo gori igrač igra duplo više od kuzmića.
Npr, kad smo napravili razliku u trećoj, sa petorkom braun, dzenkins, lazić, simanić, gist, kad nisu videli koša, ubacio je odza (i berona) i sve upropastio (odzo je najvise doprineo). A bio je momentum kao stvoren za kuza. I naravno da je prdavac bio povređen. Kod šakote će se bruka naigrati.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Posted

Odžo je trenutno mnogo korisniji od Kuza. Da nema najgore ruke ikad u centra, bio bi još korisniji, svaka treća lopta mu bukvalno ispada.

Kuz sa posta ništa ne daje, bukvalno ništa. Ponavljam, ne krivim ga.

Btw, Đenka treba da igra pre Berona. There, I said it.

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Posted
10 minutes ago, Mil@n said:

I to je verovatno prva izmena u startnoj petorci koju Sakota treba da napravi. Petorka sa Lorenzom, Djenkom i Lazicem bi mogla malo da podseti na onu masinu za mlevenje mesa kod Radonjica, naravno uz Lorenzo - Jovic zamenu. Djenka ako pocne da pogadja spolja u svojim standardnim procentima kad je gornji s formom mnogo je overall korisniji igrac od Bilija. Nezgoda je to sto bi nam onda second tier kasljucao u odbrani, cak i ako dovedemo krstenog pleja umesto onog retarda. Nevezano za retarda, mi do sada nimalo nismo uspevali da iskoristimo nista od rostera koji imamo, delom zbog povreda nekih bitnih igraca a delom i zbog toga sto nismo nikako uspevali da stabilizujemo formu veceg broja igraca u isto vreme. S Gistom i Derikom Braunom s pocetka sezone i zdravim Perperogluom imamo bezbroj kombinacija petorki koje mogu na obe strane terena da igraju dobru kosarku. Medjutim, s ovim rolerkosterom da u jednom periodu Bili, Djenka i Odzo ne mogu da se sastave, a taman kad se sastave pogube se Gist i Braun, pa jos na to totalno ispadnu iz forme Dobric i Davidovac a proigra Lazic, sve vreme smo u nekom raskoraku. Plus ove povrede na traci, prvo Kuzmiceva, pa Braunova, pa Stratosova. Ako se skrpimo do kraja godine bice to cudo ravno Lazarevom ustajanju iz groba.

I naravno, treba nam solidan back-up plej ali to je vec vise puta prezvakana prica. Gledao sam do malopre snimak utakmice Alba - Zalgiris, Siva i Lekavicijus sa svojom visinom prosto nisu konkurentni, a neuporedivo su bolji, brzi i fizicki jaci igraci od naseg gnoma. OK, Siva je bio povredjen pa sigurno jos uvek nije u formi ali je bilo evidentno da su obojica opasan liability u odbrani.

Posted (edited)

Malo sta je od sporta lepse gledati od Djenkine srece, kao dete neko dobrocudno je. :D

Odlucio sam da ne gledam, malo mi se zesce zgadila prica. Prazan sam i ne mogu bog zna kako da se angazujem oko pracenja i gledanja neko vreme, ali sam pogledao zadnji napad, bas mi je drago sto je Lorenco. Bio sam siguran da ce biti oteran pre par nedelja, pogotovo posle onog protiv Asvela. Praticu ga gde god bude igrao posle. 

Evo ga klip kako je gazda proslavio™. :laugh:

Edited by Plajvi
Posted

Lorenco Braun, od ružnog pačeta do labudove pjesme sinoć, njegov ples među vukovima i trojka kao šlag na torti. Ono što mi je pomalo smiješno, Šakotin loš smisao za humor, mislim povreda prdavca koju niko nije ni vidio, ali je zato Đenka sa krvavom vilicom gurao do kraja..mislim, koga zentaš Šakota, kad sve jasno ko dan, a da smo izgubili sav bijes nezadovoljstva sa tribina iskalio bi se na Braunu, Gistu, Fayeu...Ovako, sve dobija pozitivan obrt i samo ovaj novi nalet energije freba usmjeriti u sezonu.

Posted

Ahaha gazda reagovao kao da smo primili koš u poslednjoj sekundi.

Konačno smo mleli u odbrani. Realno, samo sa takvim stilom igre naša učešće u EL ima smisla. Slažem se da je Đenka korisniji igrač od Bilija za ovaj nivo i da bi trebalo da ima prednost. Imamo problem na petici pošto je Gist u kanalu, Kuzmić u fazi oporavka, reklo bi se ranoj, a Odžo jednostavno nije za ovaj nivo košarke. 

Samo kada Čović ne bi igrao mogli bi da budemo dobra ekipa čak i bez novog pleja. Sa krštenim drugim plejom bi mogli da budemo vrlo ozbiljni.

Posted
Odžo je trenutno mnogo korisniji od Kuza. Da nema najgore ruke ikad u centra, bio bi još korisniji, svaka treća lopta mu bukvalno ispada.

Kuz sa posta ništa ne daje, bukvalno ništa. Ponavljam, ne krivim ga.

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Nije Odzo korisniji. Odzo ne treba da igra EL. Apsolutno jedini njegov kvalitet je size u kombinaciji sa dobrim procentom slobodnih bacanja.
Na drugoj strani terena Kuz i Odzo su dva sveta.

Posted

Konačno smo mleli u odbrani. Realno, samo sa takvim stilom igre naša učešće u EL ima smisla. Slažem se da je Đenka korisniji igrač od Bilija za ovaj nivo i da bi trebalo da ima prednost. Imamo problem na petici pošto je Gist u kanalu, Kuzmić u fazi oporavka, reklo bi se ranoj, a Odžo jednostavno nije za ovaj nivo košarke. 

Samo kada Čović ne bi igrao mogli bi da budemo dobra ekipa čak i bez novog pleja. Sa krštenim drugim plejom bi mogli da budemo vrlo ozbiljni.

Slabo to izgleda kad lorenco nije na terenu. Dzenkins je kao plejmejker nevidjeno limitiran i moze da doprinese isključivo u tranziciji, a Bili očito na ovakvu odbranu nije u stanju da pomogne. Mora drugi plej. Porađa se svaki napad.

Šteta je i za Derika. Kad se on uopšte povredio? Nisu valjda doveli igrača kome otiču kolena?

Posted
15 minutes ago, Heaviside said:

Kao da se pita "a koga sada da otpustim?" ili "jesu li baš morali da pobede?"

Posted
33 minutes ago, kralj said:

Slabo to izgleda kad lorenco nije na terenu. Dzenkins je kao plejmejker nevidjeno limitiran i moze da doprinese isključivo u tranziciji, a Bili očito na ovakvu odbranu nije u stanju da pomogne. Mora drugi plej. Porađa se svaki napad.

Šteta je i za Derika. Kad se on uopšte povredio? Nisu valjda doveli igrača kome otiču kolena?

Slazem se, ali je opet mnogo bolji Djenka nego Covic. Da odigra 10 minuta na pleju, dva puta po pet, patili bi u napadu ali makar ne bi svaki protivnik za t0 vreme napravio najmanje plus 10 kao za Covicevih 20 minuta. Sa Covicevih 15-20 minuta u EL mi nismo dobra ekipa, sa Dzenkinsovih 10-15 bi mozda mogli da budemo. Ali da, treba nam jos jedan ozbiljan plejmejker i jos jedan klinac da bude treci i da se razigrava kroz aba. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...