hrkljush boys_2 Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Polumrtvi Šakota, drži Zoa od finiša 1/4 klupi. A sve da bi se pod stare dane ušlihtao onom smradu.
assignment Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Ono kad ti Lazić na poluvremenu top scorer sa 9 poena
FPLS Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Matora ojebina povećala minutažu retardu i Odžu, a smanjila Lorenzu, Kuzmiću i Boriši. Ne zna se čiji klub je ogavnije gledati ovih dana, Tvorzin ili Nebojšin.
Nikola77 Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Istini za volju, moguce je da je sakotina ideja da sacuva lorenca za drugo poluvreme, pre svega zbog licnih.
Heaviside Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 (edited) Čović je izašao zbog ogrebotine, dakle plan je bio da igra još više. Edited November 28, 2019 by Heaviside
Heaviside Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 1 minute ago, Nikola77 said: Istini za volju, moguce je da je sakotina ideja da sacuva lorenca za drugo poluvreme, pre svega zbog licnih. Istini za volju, nigde ne piše da mora filip da igra dok Lorenco odmara.
harper lee Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Just now, Nikola77 said: Istini za volju, moguce je da je sakotina ideja da sacuva lorenca za drugo poluvreme, pre svega zbog licnih. Ma, to isto smo pisali za Tomica, pa za Gavrilovica, pisacemo i za par meseci za nekog drugog kad Sakota ispizdi pa prestane da zeli da gubi utakmice zato sto ovaj retardinjo mora da igra i bude smenjen. Postavio sam klip "intervjua" koji je radjen s onim ludakom na celu kluba pre par strana, ko posle onoga sto je ludak izjavio jos uvek veruje da postoji neki kosarkaski rezon u i oko kluba taj je prosto naivan. Mi od pocetka sezone gubimo utakmice zbog retardinja i nastavicemo da ih gubimo jer porazi i pobede u nasem kontekstu nisu bitne, za nas klub je bitno da mali iskompleksirani, nesposobni retard igra kosarku u Evroligi. To je jedini razlog zbog kojeg igramo kosarku ove godine, sve ostalo je usput.
Heaviside Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Ma naravno. Čuj, rešio da sačuva Lorenca pa ubacio amatera pored šestorice profesionalnih košarkaša koji mu stoje na raspolaganju. Šta je Laziću? Ajmo, ljudino!
Ivo Petović Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 (edited) Mali debeli dobri momak nije ni na klupi, btw Edited November 28, 2019 by Ivo Petović
levi Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 (edited) odlično ovo sa Djenkom i Lorenzom u ovoj 1/4 i Borishom, Lazom i Gistom Edited November 28, 2019 by levi
Aleksandar88 Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Kako mi je drago za Brauna, navijanje za njega mi je jedan od retkih motiva da gledam kosarku. Svakoj placenickoj bagri je se dizao kurac da ga pljuje.
Ivo Petović Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Just now, Aleksandar88 said: Kako mi je drago za Brauna, navijanje za njega mi je jedan od retkih motiva da gledam kosarku. Svakoj placenickoj bagri je se dizao kurac da ga pljuje. Braun je malopre u onoj kontri pokazao jednu ekstra brzinu koju do sada nisam ni video.
Recommended Posts