Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Mil@n said:

Naravno da je u pravu Pavićević, naši su stali dok ih mali retard nije napušio i oni potrče kao mala deca, u fazonu "šta se vučete". I bi koš...

Pisao sam dovoljno o gnomu da bih sada bezbedno napisao da je napad trazio Sakota i da gnom nema veze s tim. U jednom trenutku se okrenuo ka klupi i pitao da li da igra, Sakota mu je pokazao da igra.

Posted

Baš gadno ovo sa podrškom Filipu. Jebi ga, veliki broj ljudi kojima se gadi cela priča je prestao da odlazi na utakmice. 

Nisam gledao poslednje dve, danas upalio da vidim reakciju publike, možda pogledam i sledeću u Evroligi, ako bude ovako mlaka reakcija više neću gledati. 

Ne živim u Beogradu inače bih išao da zviždim govedu i branim zdrav razum. Moj ćale platio za njegove standarde veliku lovu za sezonsku, treći, ćetvrti red sa strane, i prestao da ide na utakmice. Ja ne znam za slučaj da je namerno propustio utakmicu osim derbija. Jebem li ga, možda je bojkot ipak jedino zdravo rešenje. Treba biti solidan komad budale da kao ja poželiš da odeš da se nadvikuješ sa ljudima koji podržavaju jebenog Filipa Čovića.

Posted
7 minutes ago, Heaviside said:

Baš gadno ovo sa podrškom Filipu. Jebi ga, veliki broj ljudi kojima se gadi cela priča je prestao da odlazi na utakmice. 

Nisam gledao poslednje dve, danas upalio da vidim reakciju publike, možda pogledam i sledeću u Evroligi, ako bude ovako mlaka reakcija više neću gledati. 

Ne živim u Beogradu inače bih išao da zviždim govedu i branim zdrav razum. Moj ćale platio za njegove standarde veliku lovu za sezonsku, treći, ćetvrti red sa strane, i prestao da ide na utakmice. Ja ne znam za slučaj da je namerno propustio utakmicu osim derbija. Jebem li ga, možda je bojkot ipak jedino zdravo rešenje. Treba biti solidan komad budale da kao ja poželiš da odeš da se nadvikuješ sa ljudima koji podržavaju jebenog Filipa Čovića.

Isto se desilo protiv Bordoa kad je teran Prosinecki, neorganizovani pojedinci uvek gube od dobre organizacije, koliko god da su ovi prvi u pravu a ovi drugi RSB (retardirane smrde botovske). Ljudi koji su zvizdali Covicu radili su to zbog Zvezde, ne zbog sitnih privilegija kojima ih kupuje Covic dr Nebojsa.  Kao sto rece Zukauskas, veceras se otprilike videlo u procentima koliko normalnih ljudi a koliko retardiranih naprdnjackih somova zivi u Srbiji a voljno je da se zbog necega angazuje. Ljudi su u Srbiji u manjini i to je to, ne treba se previse uzrujavati zbog ovog novog u nizu mnogobrojnih dokaza.

Ovima koji su bili u hali, zvizdali malom podgojenom retardu i pokazali da su normalni ljudi, svaka cast. U ovakvoj Srbiji cast je biti u manjini.

Posted

"Igraj majstore" za Čovkinsa,Šakota na klupi,Vesić u hali...classy...

Posted (edited)
1 hour ago, harper said:

Isto se desilo protiv Bordoa kad je teran Prosinecki, neorganizovani pojedinci uvek gube od dobre organizacije, koliko god da su ovi prvi u pravu a ovi drugi RSB (retardirane smrde botovske). Ljudi koji su zvizdali Covicu radili su to zbog Zvezde, ne zbog sitnih privilegija kojima ih kupuje Covic dr Nebojsa.  Kao sto rece Zukauskas, veceras se otprilike videlo u procentima koliko normalnih ljudi a koliko retardiranih naprdnjackih somova zivi u Srbiji a voljno je da se zbog necega angazuje. Ljudi su u Srbiji u manjini i to je to, ne treba se previse uzrujavati zbog ovog novog u nizu mnogobrojnih dokaza.

Ovima koji su bili u hali, zvizdali malom podgojenom retardu i pokazali da su normalni ljudi, svaka cast. U ovakvoj Srbiji cast je biti u manjini.

Da, ne znam ni sam zašto sam se nadao da navijači KKCZ imaju viši nivo svesti od uobičajenog u Srbiji. Iskreno je u meni tinjala nada da će udruženo poseravanje po navijačima od strane Filipa na derbiju i Nebojše na konferenciji za novinare konačno proizvesti reakciju cele hale. Naivno sa moje strane. Vučić se ponaša na isti bahati način po mnogo ozbiljnijim pitanjima pa opet nema kritične mase da ga otera tamo gde mu je mesto. Moj klub, moj plejmeker pa makar imao 175cm i 90kg sala - moja država, moj ministar pa makar bio dokazani lopov i plagijator.

A i ovaj Šakota je toliki jadnik da nemam reči. Razumeo bih da mu je angažman u EL odskočna daska, ali njemu je ovo verovatno poslednji angažman u životu. Kapiram i da je stacioniran u Grčkoj i da mu više odgovora da živi tamo, a ima sigurno i od čega da uživa u penziji. I on odluči da pod stare dane i za sića lovu daje legitimitet ovim kompleksašima. Bedniče, želim ti da ti presedne svaki cent koji ti Čović isplati.

Edited by Heaviside
Posted (edited)

Sakota vise deluje kao profesor fizickog nego trener, kontam da ubije 2 deci rakije u kancelariji svaki dan pre i posle treninga. 

Edited by Plajvi
Posted

Samosvesni navijaci su se odlucili za spontani bojkot, po sistemu "pametniji popusta".
Koliko je pametnije da 500 ljudi gleda i povremeno zvizdi Maleckom, u odnosu na par hiljada, gde bi se orila sala od jacine skandiranja, ne znam, ali odluka je doneta.

Slicno kao protiv Bordoa ili "slavljenja" titule protiv OFK kad je 30ak hiljada ljudi cutalo jer su ubili kriminalca sa severa.

Dokle god samosvesni i normalni popustaju, ovi drugi ce voditi i klub i drzavu...

Posted (edited)

Pretpostavljam da se to nije videlo u prenosu, Ćoki je bio vrlo besan zbog nas koji smo zviždali, streljao pogledom i cinično širio ruke kao pozivajući da se zviždanje pojača. Bilo je lepo to čuti i videti, šteta što nije bilo većeg intenziteta i dužeg trajanja. Ljudi koji su zviždali su pristojni, to su isti oni koji su branili Alena Omića, i tu ne može biti nekog većeg izliva agresije, kao da je nekima bilo neprijatno što uopšte zvižde svom igraču, te su se brzo povukli pred organizovanim tapšačima. Na kraju je gnom čak demonstrativno poslednji napustio dvoranu sve šepureći se, ljubio se sa ženom i kurčio u fazonu "ne možete mi ništa"...

Edited by Nikodije
Posted
28 minutes ago, Nikodije said:

Na kraju je gnom čak demonstrativno poslednji napustio dvoranu sve šepureći se, ljubio se sa ženom i kurčio u fazonu "ne možete mi ništa"...

Sto se ljubio sa zenom.Bolje tati da je celivao ruku,tata ga je doveo tu gde jeste.

O Sakoti ne zelim ni da pisem.

Posted (edited)

otkud Lorenzo zna Zeku Lavinea, nisu sa istog koledža

a, iz Timberwolvesa :isuse:

Edited by levi
Posted
45 minutes ago, Nikodije said:

Pretpostavljam da se to nije videlo u prenosu, Ćoki je bio vrlo besan zbog nas koji smo zviždali, streljao pogledom i cinično širio ruke kao pozivajući da se zviždanje pojača. Bilo je lepo to čuti i videti, šteta što nije bilo većeg intenziteta i dužeg trajanja. Ljudi koji su zviždali su pristojni, to su isti oni koji su branili Alena Omića, i tu ne može biti nekog većeg izliva agresije, kao da je nekima bilo neprijatno što uopšte zvižde svom igraču, te su se brzo povukli pred organizovanim tapšačima. Na kraju je gnom čak demonstrativno poslednji napustio dvoranu sve šepureći se, ljubio se sa ženom i kurčio u fazonu "ne možete mi ništa"...

Pa i ne moze mu niko nista sve dok mu tata drzi ledja. Mucenik verovatno misli da je odigrao odlicnu utakmicu zbog one tri asistencije iza ledja od koje su dve prosle a jednom smo popili kontru, pretpostavljam da mu ne pada na kraj pameti da poveze svoj prvi boravak na parketu s cinjenicom da nam je u tom periodu Mornar dao 30 poena. Nakon pozamasnih sedam koliko su dali dok je Lorenzo bio na parketu. Covici jednostavno zive u svojoj realnosti u kojoj je Filip igrac a ovi sto mu zvizde neprijatelji kluba i preruseni grobari koji su se zaverili da rade na stetu Zvezde. Ta zabluda ce pljusnuti u bunar vec protiv Valensije i Cedolimpije ali ce to Filip otpisati na los dan jer ce vec u sledecem kolu da dodje neka Igokea bez odbrane koju cemo naguziti stoka razlikom, a on ce da se kurci asistencijama iza ledja u garbage time-u protiv ekipa koje su pre toga prestale da igraju odbranu. Njemu je jednostavno ceo zivot "voleo sam devojku iz grada", on je samo sitna fukara u senci mocnog oca koji je celog zivota slusao bajke o sebi i na kraju u njih poverovao. Puna je Srbija takvog privilegovanog sljama. Nesposobni a bahati i drcni.

Oko toga je situacija jasna. Ono sto je nejasno je koliko neko moze biti glup pa napadati zvizdace da ne zele dobro klubu, da rade za "one preko puta", da narusavaju "preko potrebno jedinstvo", da mu ne bude jasno da se u slucaju Filipa Covica ne zvizdi normalnom kosarkasu Zvezde, jer on to nije, vec nesposobnom tatinom sinu koji nosi dres tog kluba samo zato sto mu je otac predsednik kluba i ni zbog cega drugog. E, te mase retarda i dvoprstasa su sustinski problem i ovog kluba i ove drzave, takvim moronima je jednostavno moguce prodati svaku svinjariju. Tu se vise i ne radi o tome da neko dobija privilegije od tata-Nebojse da stiti njegovo majmunce, radi se o tome da su ljudi vecinom uzasno glupi i zivot provode u okviru tih nekoliko ispraznih fraza koje su negde pokupili a nemaju predstavu sta one znace. Kad je Bog sipao mozak na zemlju taj avion kojim je proletao ocigledno nije zakacio teritoriju Srbije.

Posted

Pa samo to prenesi na neke druge aspekte života i dobićeš tapšače iz Lučana ili one babe što su ljubile Slobinu sliku ili ove što pišu komentare po fejsbuku kako treba da je stid i sram svakog ko je protiv našeg precjednika. 

Posted
1 minute ago, James Marshall said:

Pa samo to prenesi na neke druge aspekte života i dobićeš tapšače iz Lučana ili one babe što su ljubile Slobinu sliku ili ove što pišu komentare po fejsbuku kako treba da je stid i sram svakog ko je protiv našeg precjednika. 

Ma, jasna stvar. Ovo je zemlja mahom neobrazovanih, prostih, priglupih i zlobnih ljudi koji nigde ne putuju, nista ne vide, a i kad nesto odu da vide ne znaju u sta gledaju.

Posted

ljudi zaboravljaju da ppp nije srbija. mi smo u debeloj manjini u ovoj zemlji.

Posted

Ppp jeste manjina, ništa čudno, ali ovde se radi o krajnje očiglednim stvarima. Ja prosto ne mogu da poverujem da se radi o klasičnoj gluposti. Ti ljudi idu na utakmice, gledaju ovog idiota 2 godine, a on toliko odskače po svemu da je nemoguće to ne primetiti. Plus obezbedio Laki klipove, tu je i statistika. Još Nebojša izađe i kaže otvoreno da je Zvezda njegov klub i dok je tako Filip će igrati. Ja počinjem da verujem da se delom radi o nekim pilićarskim interesima, a delom o tome da ljudi zapravo podržavaju nepotizam jer bi, da su u Čovićevoj poziciji, uradili isto i ne vide neki veliki problem u svemu tome. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...